konstantin79 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 καλησπέρα! Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά για αγορά αλλά δεν μπορώ να κατασταλλάξω ποιο από από τα 2. Αυτή τη στιγμή έχω ένα S3 από το οποίο είμαι ευχαριστημένος αν εξαιρέσουμε το lag....... Γενικά η χρήση που κάνω είναι μάλλον απλή(facebook, messenger κλπ)παιχνίδια σπάνια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μπαταρία, καμια αξιοπρεπή φωτογραφία για όταν βγάζω, να μην κολάει και να έχει αντοχή στον χρόνο χωρίς bugs ¨η αλλα θέματα. Αν έχει επεκτασιμη μνήμη είναι ένα μεγάλο συν. έκλεινα αρχικά προς το nexus αλλά το σκέφτομαι λόγω έλλειψης κάρτας μνημης και ενσωματομένης μπαταρίας με δεδομένο οτι κρατάω τα κινητά χρόνια και θα μειωθεί η απόδοση της χωρίς να μπορώ να την αλλάξω από πλευρά root δεν εχω ασχοληθεί και το βλέπω δυσκολο να το αρχίσω τώρα. Τι προτείνετε? αν υπάρχουν και αλλες επιλογές είμαι ανοιχτός σε γνώμες. χρήματα γύρω στα 220€
haHa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μπαταρία, καμια αξιοπρεπή φωτογραφία για όταν βγάζω, να μην κολάει και να έχει αντοχή στον χρόνο χωρίς bugs ¨η αλλα θέματα. Σε καμερα ειναι αισθητα καλυτερο το nexus 5x. Το ιδιο και σε επιδοσεις και στο να μην κολλαει, λαγκαρει: το nexus 5x εχει μεγαλο πλεονεκτημα(δυνατοτερος επεξεργαστης και καθαρο android). Εχει μεγαλη αντοχη στο χρονο γιατι μεχρι τουλαχιστον το 2018 θα τρεχει το τελευταιο λογισμικο. Σε μπαταρια πρεπει να ειναι παρομοια. Κανε την υπερβαση και χτυπα το nexus 5x 32gb για να μην εχεις θεμα με το χωρο. Θα ειναι κινητο που θα κρατησεις χρονια. 1
konstantin79 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σαν καθαρά νουμερα mAh το j7 είναι 3300 ενω το nexus 2600. γίνεται να εχουν ίδια απόδοση? και εγώ στο nexus εκλεινα αλλά με προβλημάτισε η μη αποσπόμενη μπαταρία.
AlienTechGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Nexus 5X. Πέρα από τη μπαταρία, είναι ανώτερο σε όλα τα άλλα.
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Nexus 5x για να έχεις και αναβαθμίσεις και υποστήριξη για χρονια!
Makeran Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κι εγώ, fan της Samsung, σου προτείνω το Nexus.
panos- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κι εγώ, fan της Samsung,Όχι βρε γιατί το λες αυτό Και εγώ το 5X λόγω αναβαθμίσεων αλλά καλύτερα αυτό με τα 32GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα