Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά λοιπόν μένει το One plus 3. Για το V10 υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα; Στο Nexus πόσο συνηθισμένο είναι το λύγισμα;

To moto x style που ειναι στα 350€ (καλυτερη οθονη, σερβις απο το 1+3 και παρομοια καμερα και αυτονομια, αλλα χειροτερες επιδοσεις) γιατι δεν το σκέφτεσαι;
  • Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To moto x style που ειναι στα 350€ (καλυτερη οθονη, σερβις απο το 1+3 και παρομοια καμερα και αυτονομια, αλλα χειροτερες επιδοσεις) γιατι δεν το σκέφτεσαι;

Συμπαθώ πολύ την Μότο, αλλά ενώ έχει αδύνατη μπαταρία την ίδια στιγμή λείπει και το OIS. Αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να κάνω ένα συμβιβασμό, νομίζω πως ο ευκολότερος είναι στην μπαταρία δεδομένου πως υπάρχει και η λύση του power bank.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμπαθώ πολύ την Μότο, αλλά ενώ έχει αδύνατη μπαταρία την ίδια στιγμή λείπει και το OIS. Αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να κάνω ένα συμβιβασμό, νομίζω πως ο ευκολότερος είναι στην μπαταρία δεδομένου πως υπάρχει και η λύση του power bank.

Παρομοια αυτονομια με το 1+3 εχει. Τελος, το OIS απο μονο του δεν λεει τιποτα και η καμερα του ειναι στο ιδιο επιπεδο με του 1+3.

Για καλυτερες καμερες, κοιτας σε nexus 6p, lg g4, g5, galaxy s6,s7.

Ολα αυτα εχουν εκτος απο lg g4, g5 εχουν και καλυτερη αυτονομια.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Παρομοια αυτονομια με το 1+3 εχει. Τελος, το OIS απο μονο του δεν λεει τιποτα και η καμερα του ειναι στο ιδιο επιπεδο με του 1+3.

Για καλυτερες καμερες, κοιτας σε g5

fixed

Δημοσ.

Για καλυτερες καμερες, κοιτας σε nexus 6p, lg g4, g5, galaxy s6,s7.

Ολα αυτα εχουν εκτος απο lg g4, g5 εχουν και καλυτερη αυτονομια.

Ειχα Moto X Style για ενα διαστημα 3 μηνων και τωρα 1+3 καμια σχεση η μπαταρια στο OnePlus πολυ παραπανω χρηση μου βγαζει τουλαχιστον μια ωρα screen on time εξτρα . Αυτο λογο του 1080p + Amoled ενω το Moto 2K + IPS . 

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα Moto X Style για ενα διαστημα 3 μηνων και τωρα 1+3 καμια σχεση η μπαταρια στο OnePlus πολυ παραπανω χρηση μου βγαζει τουλαχιστον μια ωρα screen on time εξτρα . Αυτο λογο του 1080p + Amoled ενω το Moto 2K + IPS . 

Ειχα και τα 2 και στα χερια μου ειχαν παρομοια αυτονομια. Ισως εφταιγε οτι το oneplus σε standby εκαιγε παραπανω και εχανε απο εκει σε αυτονομια οτι κερδιζε απο screen on time.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

And the winner is Nexus 6P. Σας τα έπρηξα το ξέρω, τελικά αφού έπεσε στα χρήματα μου καταλήγω σε αυτό, αφού φαίνεται να κάνει όλα όσα θέλω στα χρήματα που μπορώ να ξοδέψω. Μαζί με τα κερατιάτικα λόγω Κύπρου θα μου έρθει κάπου στα 430.

Μια ερώτηση μόνο που έκανα και σε άλλο θέμα, μην πέσετε να με φάτε μόνο που την επαναλαμβάνω. Ένας φίλος σκέφτεται να πάει στο Note 7 οπότε πουλάει το 64αρι δικό του, κάπου 8-9 μηνών. Ποια είναι η δίκαιη τιμή εφόσον είναι σε πολύ καλή κατάσταση;

Δημοσ.

And the winner is Nexus 6P. Σας τα έπρηξα το ξέρω, τελικά αφού έπεσε στα χρήματα μου καταλήγω σε αυτό, αφού φαίνεται να κάνει όλα όσα θέλω στα χρήματα που μπορώ να ξοδέψω. Μαζί με τα κερατιάτικα λόγω Κύπρου θα μου έρθει κάπου στα 430.

Μια ερώτηση μόνο που έκανα και σε άλλο θέμα, μην πέσετε να με φάτε μόνο που την επαναλαμβάνω. Ένας φίλος σκέφτεται να πάει στο Note 7 οπότε πουλάει το 64αρι δικό του, κάπου 8-9 μηνών. Ποια είναι η δίκαιη τιμή εφόσον είναι σε πολύ καλή κατάσταση;

Πραγματι, καλυτερη επιλογή για εσενα το nexus 6p απο το oneplus 3:

nexus 6p στα 449€.

Εχει καλυτερη αυτονομια, καμερα και οθονη απο το 1+3, συν οτι υπερτερει σε αναβαθμισεις και σερβις.

Υστερει σε επιδοσεις σε σχεση με το 1+3.

Ζυγιζεις λοιπον τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα: επιδοσεις(υπερτερει το 1+3) ή καλυτερη οθονη, καμερα και αυτονομια;

Ηταν κριμα να δωσεις 400€ και να επαιρνες καμερα επιπεδου 2015, οθόνη ακομα χειρότερη κι μετριοτατη αυτονομια.

Για το μεταχειρισμένο nexus 6p 64gb, μια τιμη οσο καινουριου 32gb θα ήταν τίμια.

Δημοσ.

Πραγματι, καλυτερη επιλογή για εσενα το nexus 6p απο το oneplus 3:

Ηταν κριμα να δωσεις 400€ και να επαιρνες καμερα επιπεδου 2015, οθόνη ακομα χειρότερη κι μετριοτατη αυτονομια.

Για το μεταχειρισμένο nexus 6p 64gb, μια τιμη οσο καινουριου 32gb θα ήταν τίμια.

Και εγώ είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Ψάχνοντας είδα πως ότι θέματα και να έβγαλε ήταν software και φτιάχνονται εύκολα, οπότε ναι ήταν η σωστή επιλογή. Έρχεται την άλλη βδομάδα.

Ο φίλος τελικά δεν το πουλάει το δικό του ακόμα, μου είπε όμως πως το χει ένας άλλος του φίλος και όντως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο συσκευών.

Δημοσ.

Lg v10 εχει βγάλει προβλήματα απο οτι άκουσα. Όποτε one plus 3 γιατί ειναι τέρας και καλύπτει αυτά που θες για τα επόμενα 3 χρονια τουλάχιστον!

Δημοσ.

Lg v10 εχει βγάλει προβλήματα απο οτι άκουσα. Όποτε one plus 3 γιατί ειναι τέρας και καλύπτει αυτά που θες για τα επόμενα 3 χρονια τουλάχιστον!

Έκλεισε το Nexus 6P φίλε έρχεται απο βδομάδα, και νομίζω πως άξιζε τα 30 παραπάνω που μου βγήκε. Στην Κύπρο το πουλάνε 130Ε πιο ακριβά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...