κουξκουκ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Παρτο αποφαση να πας στο s7. Αλλιώς θα φτάσουμε πάλι τις 5 σελίδες κ μετά από λίγο θα ανοίξεις κ άλλο topic. Εάν δεν κανεις την υπέρβαση για το s7, θα πρέπει είτε να απεμπολισεις την εξαιρετικη κάμερα, είτε την μεγάλη μπαταρία. Στην πρώτη περίπτωση βλέπεις Xiaomi note 3 pro και στηνδευτερη s6,g5. Προσωπικά στην θέση σου θα πήγαινα για την μεγάλη μπαταρία.. φίλε γιατί τόσο χάλια στην μπαταρία το νεξους, πόσο sot σου βγάζει γενικά το redmi? Ontopic φίλε πολύ καλή επιλογή είναι αυτή της μοτορολα που σου πρότεινε ο haha με τρομερή μπαταρία και με συνεχείς ανανέωσης στο λογισμικό και εγώ θα πρότεινα κάποιο Xperia έχοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από αυτές z5/compact που έχουν και αυτά όλο το πακέτο
@topos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 O topic starter εχει αναφερει αναλυτικοτερα τις αναγκες του σε αλλο topic. Ειχε πει οτι ηθελε τουλαχιστων συνεχομενο 12ωρο GPS/bluetooth/4G+ αρκετες φωτογραφιες στο ενδιαμεσο.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εχεις ανοιξει ήδη 2 θεματα το τελευταιο τριμηνο..πηρες τι αντιστοιχες προτασεις αλλα στο τελος σε κανενα δεν απαντησες..και τωρα φτιαχνεις αλλο ενα 3ο ΙΔΙΟ θεμα χωρις καν να πας σε καποιο προηγουμενο ωστε να συνεχισεις απο εκει...δεν εχω να πω κατι αλλο.. Δυστηχως στο παραπανω(κατι που και εγω προσωπικα ειμαι τελειως καθετος και το εχω αποδειξει πολλες φορες,αφου στην ουσια μιλαμε για κοροιδια)ισχυει και με το παραπανω και το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι μαλιστα γινεται και απο μελος που σε πιο παλια θεματα ηταν και αυτος καθετος σε παρομοιες περιπτωσεις Στο πρωτο θεμα καταληγεις αρχικα στο V10(σχολιο 18).Σχολιο 29 βγαζεις εκτως το V10 για αγνωστους λογους(αλλα ξανααναφερεις το G4 που ειχες ο ιδιος απορριψει πιο πισω λογω των προβληματων που εχει αλλα και της κακης μπαταριας).http://www.insomnia.gr/topic/605374-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-lg-g3-%CF%84%CE%B9/page-3 Το παρατας αυτο το θεμα και ανοιγεις αλλο(και μου κανει εντυπωση πως ενω στο προηγουμενο θεμα ελεγες οτι ηθελες αμεσα συσκευη τελικα εισαι τοσο καιρο δεν εχεις παρει ακομα νεα συσκευη........).http://www.insomnia.gr/topic/614044-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-lg-g3-%CF%84%CE%B9/?do=findComment&comment=54965434 σχολιο 15 ξανααναφερεις το V10 και X style τα οποια ειχες ριξει ακυρο στο προηγουμενο θεμα,οπως επισης και το S6 edge plus το οποιο ειναι εκτως του budget σου...Παρατας και αυτο το θεμα Μετα συνεχιζεις σε θεμα αλλου και αναφερεις το OnePlus3 http://www.insomnia.gr/topic/615400-one-plus-3-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1/page-5 .Και ενω στο σχολιο 74 λεμε''επιτελους βρηκε το ιδανικο κινητο,αφου το OnePlus3 προσφερει ολα οσα ανεφερε στα προηγουμενα θεματα,δηλαδη καλη καμερα/μπαταρια/5.5ιντσες/400ευρω.Τελικα το εβγαλες και αυτο εκτως(αν και ρωτας γνωμες στο σχολιο 107 και δεν καταλαβαινω τον λογο αφου του εριξες ακυρο) Ωσπου φτανουμε στο καινουργιο μας αυτο θεμα. Παλι με το ιδιο budget,παλι με τις ιδιες απαιτησεις και αφου εχουν ηδη αναφερθει ολες οι πιθανες επιλογες στα χρηματα αυτα σε προηγουμενα θεματα. Ας κλειδωθει το θεμα αυτο.Εχουν γινει ηδη προτασεις. φίλε γιατί τόσο χάλια στην μπαταρία το νεξους, πόσο sot σου βγάζει γενικά το redmi? Ontopic φίλε πολύ καλή επιλογή είναι αυτή της μοτορολα που σου πρότεινε ο haha με τρομερή μπαταρία και με συνεχείς ανανέωσης στο λογισμικό και εγώ θα πρότεινα κάποιο Xperia έχοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από αυτές z5/compact που έχουν και αυτά όλο το πακέτο Τρομερη μπαταρια το Moto X Style? Sony xperia οταν λεει 5.5ιντσες που το μονο που εχει τετοια οθονη ειναι το Z5 premium που ειναι εκτως budget?Το λεει και ο τιλος του θεματος(αν κακως δεν εχεις διαβασει το αρχικο post)μεγιστο budget 400ευρω...... 2
κουξκουκ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δυστηχως στο παραπανω(κατι που και εγω προσωπικα ειμαι τελειως καθετος και το εχω αποδειξει πολλες φορες,αφου στην ουσια μιλαμε για κοροιδια)ισχυει και με το παραπανω και το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι μαλιστα γινεται και απο μελος που σε πιο παλια θεματα ηταν και αυτος καθετος σε παρομοιες περιπτωσεις Στο πρωτο θεμα καταληγεις αρχικα στο V10(σχολιο 18).Σχολιο 29 βγαζεις εκτως το V10 για αγνωστους λογους(αλλα ξανααναφερεις το G4 που ειχες ο ιδιος απορριψει πιο πισω λογω των προβληματων που εχει αλλα και της κακης μπαταριας).http://www.insomnia.gr/topic/605374-μετά-το-lg-g3-τι/page-3 Το παρατας αυτο το θεμα και ανοιγεις αλλο(και μου κανει εντυπωση πως ενω στο προηγουμενο θεμα ελεγες οτι ηθελες αμεσα συσκευη τελικα εισαι τοσο καιρο δεν εχεις παρει ακομα νεα συσκευη........).http://www.insomnia.gr/topic/614044-μετά-το-lg-g3-τι/#entry54965434 σχολιο 15 ξανααναφερεις το V10 και X style τα οποια ειχες ριξει ακυρο στο προηγουμενο θεμα,οπως επισης και το S6 edge plus το οποιο ειναι εκτως του budget σου...Παρατας και αυτο το θεμα Μετα συνεχιζεις σε θεμα αλλου και αναφερεις το OnePlus3 http://www.insomnia.gr/topic/615400-one-plus-3-παραγγελια/page-5 .Και ενω στο σχολιο 74 λεμε''επιτελους βρηκε το ιδανικο κινητο,αφου το OnePlus3 προσφερει ολα οσα ανεφερε στα προηγουμενα θεματα,δηλαδη καλη καμερα/μπαταρια/5.5ιντσες/400ευρω.Τελικα το εβγαλες και αυτο εκτως(αν και ρωτας γνωμες στο σχολιο 107 και δεν καταλαβαινω τον λογο αφου του εριξες ακυρο) Ωσπου φτανουμε στο καινουργιο μας αυτο θεμα. Παλι με το ιδιο budget,παλι με τις ιδιες απαιτησεις και αφου εχουν ηδη αναφερθει ολες οι πιθανες επιλογες στα χρηματα αυτα σε προηγουμενα θεματα. Ας κλειδωθει το θεμα αυτο.Εχουν γινει ηδη προτασεις. Τρομερη μπαταρια το Moto X Style? Sony xperia οταν λεει 5.5ιντσες που το μονο που εχει τετοια οθονη ειναι το Z5 premium που ειναι εκτως budget?Το λεει και ο τιλος του θεματος(αν κακως δεν εχεις διαβασει το αρχικο post)μεγιστο budget 400ευρω...... φίλε δεν ξέρω αν είδες που λέει κάνει και υπέρβαση 50κ ωστόσο το μότο δεν έχει καλή μπαταρία για πες μας
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 φίλε δεν ξέρω αν είδες που λέει κάνει και υπέρβαση 50κ ωστόσο το μότο δεν έχει καλή μπαταρία για πες μας http://www.gsmarena.com/moto_x_style_pure_edition-review-1308p3.php Και ηταν κατι που ειχε χτυπησει πολυ ασχημα καθως το Moto X play εχει μεγαλυτερη μπαταρια και μικροτερη αναλυση και πανε στο Moto X Style(το πιο ακριβο και καλα)ανεβαζουν την αναλυση οθονης αλλα ριχνουν την μπαταρια..... Οτι εκανε και η LG με το G5 καλη ωρα.
costacurta Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Φίλε πάρε το g3, έχει τόσα χρόνια μας έχεις σκάσει με αυτό το κινητό, στο προτείνω αυτήν την φορά εγώ λοιπόν, g3! 1
Mariosap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Φίλε πάρε το g3, έχει τόσα χρόνια μας έχεις σκάσει με αυτό το κινητό, στο προτείνω αυτήν την φορά εγώ λοιπόν, g3! Έχει g3 1
Makeran Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δυστηχως στο παραπανω(κατι που και εγω προσωπικα ειμαι τελειως καθετος και το εχω αποδειξει πολλες φορες,αφου στην ουσια μιλαμε για κοροιδια)ισχυει και με το παραπανω και το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι μαλιστα γινεται και απο μελος που σε πιο παλια θεματα ηταν και αυτος καθετος σε παρομοιες περιπτωσεις Στο πρωτο θεμα καταληγεις αρχικα στο V10(σχολιο 18).Σχολιο 29 βγαζεις εκτως το V10 για αγνωστους λογους(αλλα ξανααναφερεις το G4 που ειχες ο ιδιος απορριψει πιο πισω λογω των προβληματων που εχει αλλα και της κακης μπαταριας).http://www.insomnia.gr/topic/605374-μετά-το-lg-g3-τι/page-3 Το παρατας αυτο το θεμα και ανοιγεις αλλο(και μου κανει εντυπωση πως ενω στο προηγουμενο θεμα ελεγες οτι ηθελες αμεσα συσκευη τελικα εισαι τοσο καιρο δεν εχεις παρει ακομα νεα συσκευη........).http://www.insomnia.gr/topic/614044-μετά-το-lg-g3-τι/#entry54965434 σχολιο 15 ξανααναφερεις το V10 και X style τα οποια ειχες ριξει ακυρο στο προηγουμενο θεμα,οπως επισης και το S6 edge plus το οποιο ειναι εκτως του budget σου...Παρατας και αυτο το θεμα Μετα συνεχιζεις σε θεμα αλλου και αναφερεις το OnePlus3 http://www.insomnia.gr/topic/615400-one-plus-3-παραγγελια/page-5 .Και ενω στο σχολιο 74 λεμε''επιτελους βρηκε το ιδανικο κινητο,αφου το OnePlus3 προσφερει ολα οσα ανεφερε στα προηγουμενα θεματα,δηλαδη καλη καμερα/μπαταρια/5.5ιντσες/400ευρω.Τελικα το εβγαλες και αυτο εκτως(αν και ρωτας γνωμες στο σχολιο 107 και δεν καταλαβαινω τον λογο αφου του εριξες ακυρο) Ωσπου φτανουμε στο καινουργιο μας αυτο θεμα. Παλι με το ιδιο budget,παλι με τις ιδιες απαιτησεις και αφου εχουν ηδη αναφερθει ολες οι πιθανες επιλογες στα χρηματα αυτα σε προηγουμενα θεματα. Ας κλειδωθει το θεμα αυτο.Εχουν γινει ηδη προτασεις. Τρομερη μπαταρια το Moto X Style? Sony xperia οταν λεει 5.5ιντσες που το μονο που εχει τετοια οθονη ειναι το Z5 premium που ειναι εκτως budget?Το λεει και ο τιλος του θεματος(αν κακως δεν εχεις διαβασει το αρχικο post)μεγιστο budget 400ευρω...... Ο TS μπορεί απλά να κατέληξε σε κάποια κινητά και μετά να το μετάνιωσε για κάποιον λόγο(ίσως περιμένει να πέσει το s7?). Δεν ξέρω γιατί ανοίγει καινούριο thread κάθε φορά, αλλά δεν έχει και τεράστια διαφορά από το να συνέχιζε στο παλιό. Διαφωνώ με το κλείδωμα θέματος που προτείνεις. Εγώ θα σου προτείνω το Moto X Style ή το Nexus 6p. Από τα δύο μάλλον το Nexus, λόγω της κακής μπαταρίας του Moto.
panos9553 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δυστηχως στο παραπανω(κατι που και εγω προσωπικα ειμαι τελειως καθετος και το εχω αποδειξει πολλες φορες,αφου στην ουσια μιλαμε για κοροιδια)ισχυει και με το παραπανω και το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι μαλιστα γινεται και απο μελος που σε πιο παλια θεματα ηταν και αυτος καθετος σε παρομοιες περιπτωσεις Στο πρωτο θεμα καταληγεις αρχικα στο V10(σχολιο 18).Σχολιο 29 βγαζεις εκτως το V10 για αγνωστους λογους(αλλα ξανααναφερεις το G4 που ειχες ο ιδιος απορριψει πιο πισω λογω των προβληματων που εχει αλλα και της κακης μπαταριας).http://www.insomnia.gr/topic/605374-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-lg-g3-%CF%84%CE%B9/page-3 Το παρατας αυτο το θεμα και ανοιγεις αλλο(και μου κανει εντυπωση πως ενω στο προηγουμενο θεμα ελεγες οτι ηθελες αμεσα συσκευη τελικα εισαι τοσο καιρο δεν εχεις παρει ακομα νεα συσκευη........).http://www.insomnia.gr/topic/614044-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-lg-g3-%CF%84%CE%B9/?do=findComment&comment=54965434 σχολιο 15 ξανααναφερεις το V10 και X style τα οποια ειχες ριξει ακυρο στο προηγουμενο θεμα,οπως επισης και το S6 edge plus το οποιο ειναι εκτως του budget σου...Παρατας και αυτο το θεμα Μετα συνεχιζεις σε θεμα αλλου και αναφερεις το OnePlus3 http://www.insomnia.gr/topic/615400-one-plus-3-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1/page-5 .Και ενω στο σχολιο 74 λεμε''επιτελους βρηκε το ιδανικο κινητο,αφου το OnePlus3 προσφερει ολα οσα ανεφερε στα προηγουμενα θεματα,δηλαδη καλη καμερα/μπαταρια/5.5ιντσες/400ευρω.Τελικα το εβγαλες και αυτο εκτως(αν και ρωτας γνωμες στο σχολιο 107 και δεν καταλαβαινω τον λογο αφου του εριξες ακυρο) Ωσπου φτανουμε στο καινουργιο μας αυτο θεμα. Παλι με το ιδιο budget,παλι με τις ιδιες απαιτησεις και αφου εχουν ηδη αναφερθει ολες οι πιθανες επιλογες στα χρηματα αυτα σε προηγουμενα θεματα. Ας κλειδωθει το θεμα αυτο.Εχουν γινει ηδη προτασεις. Φυσικα και πρεπει να κλειδωθει. Ο TS μπορεί απλά να κατέληξε σε κάποια κινητά και μετά να το μετάνιωσε για κάποιον λόγο(ίσως περιμένει να πέσει το s7?). Δεν ξέρω γιατί ανοίγει καινούριο thread κάθε φορά, αλλά δεν έχει και τεράστια διαφορά από το να συνέχιζε στο παλιό. Διαφωνώ με το κλείδωμα θέματος που προτείνεις. Εγώ θα σου προτείνω το Moto X Style ή το Nexus 6p. Από τα δύο μάλλον το Nexus, λόγω της κακής μπαταρίας του Moto. O TS εχει εξαφανιστει για ακομα μια φορα και εχει γραψει τις προτασεις σας στα παλια του τα παπουτσια εδω και 3 μερες και εσεις συνεχιζετε να προτινετε.. Επισης Μακεραν σεβαστη η αποψη σου αλλα θεωρω ΠΩΣ ΔΕΝ εισαι ο καταλληλος για να μας πεις αν διαφωνεις ωστε να κλειδωθει το θεμα..που μεχρι στιγμης εχεις απαντησει σε 6-7 θεματα τα οποια ηταν ανενεργα για πανω απο χρονο..λιγο αυτογνωσια δεν βλαπτει δεν νομιζεις? 1
GianniSM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Παιδιά απολογούμαι για το ότι άνοιξα νέο θέμα, ήμουν βιαστικός, η γυναίκα μου με πρήζει επειδή θέλει και αυτή τηλέφωνο και άνοιξα νέο νήμα. Έχετε δίκιο ήταν λάθος μου. Τι άλλο να κάνω; να το σβήσω; να το σβήσω αν θέλετε
panos- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Παιδιά απολογούμαι για το ότι άνοιξα νέο θέμα, ήμουν βιαστικός, η γυναίκα μου με πρήζει επειδή θέλει και αυτή τηλέφωνο και άνοιξα νέο νήμα. Έχετε δίκιο ήταν λάθος μου. Τι άλλο να κάνω; να το σβήσω; να το σβήσω αν θέλετε Ναι οκ, σου εχουμε προτεινει στα υπολοιπα 2,5 θεματα συσκευες. Οσα θεματα και να κανεις τα ιδια θα σου προτεινουμε. Καλυτερη επιλογη ειναι το S7 αλλά εντός των χρημάτων το 1+3. 1
Makeran Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Παιδιά απολογούμαι για το ότι άνοιξα νέο θέμα, ήμουν βιαστικός, η γυναίκα μου με πρήζει επειδή θέλει και αυτή τηλέφωνο και άνοιξα νέο νήμα. Έχετε δίκιο ήταν λάθος μου. Τι άλλο να κάνω; να το σβήσω; να το σβήσω αν θέλετεΚανενας δε σε κατηγόρησε που ανοίγεις νέα θέματα. Βασικά, όντως σου έχουμε προτείνει όλα τα αξιόλογα κινητά. Οπότε, απλά πρέπει να διαλέξεις.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Παιδιά απολογούμαι για το ότι άνοιξα νέο θέμα, ήμουν βιαστικός, η γυναίκα μου με πρήζει επειδή θέλει και αυτή τηλέφωνο και άνοιξα νέο νήμα. Έχετε δίκιο ήταν λάθος μου. Τι άλλο να κάνω; να το σβήσω; να το σβήσω αν θέλετε Ε ναι αλλα εμεις τι να κανουμε που στα χρηματα αυτα οι επιλογες ειναι οι ιδιες σε σχεση με το πρωτο θεμα που ανοιξες. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/389770_516989/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-5-5-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-3GB.html?keyphrase=android&price_max=450&price_min=350%2C00+%E2%82%AC Ωριστε λοιπον με βαση αυτα που ζητας και μαζι με το One Plus3 αυτες ειναι ολες οι επιλογες που εχεις(δεδομενου οτι στα χρηματα που διαθετεις ακομα και η υπερβαση ειναι και τα ακριβα μεταφορικα λογω Κυπρου).Ακομα και το Nexus 6p(με το γνωστο προβλημα με το λυγισμα και αυτο)μαζι με τα μεταφορικα και αναλογα το μαγαζι βγαινει και αυτο εκτως budget και απο την αναμονη ανεβηκε και η τιμη του S6 edge Plus οπως μπορεις να δεις. Ειδικα αν βγαλουμε απεξω και τα LG κινητα πραγματικα μονο το Nexus 6p μενει και το OnePlus3. Δεν νομιζω λοιπον για 2 κινητα να δικαιολογειται ο λογος που εχουν ανοιχτει τοσα θεματα ειπαμε.
GianniSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ε ναι αλλα εμεις τι να κανουμε που στα χρηματα αυτα οι επιλογες ειναι οι ιδιες σε σχεση με το πρωτο θεμα που ανοιξες. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/389770_516989/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-5-5-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-3GB.html?keyphrase=android&price_max=450&price_min=350%2C00+%E2%82%AC Ωριστε λοιπον με βαση αυτα που ζητας και μαζι με το One Plus3 αυτες ειναι ολες οι επιλογες που εχεις(δεδομενου οτι στα χρηματα που διαθετεις ακομα και η υπερβαση ειναι και τα ακριβα μεταφορικα λογω Κυπρου).Ακομα και το Nexus 6p(με το γνωστο προβλημα με το λυγισμα και αυτο)μαζι με τα μεταφορικα και αναλογα το μαγαζι βγαινει και αυτο εκτως budget και απο την αναμονη ανεβηκε και η τιμη του S6 edge Plus οπως μπορεις να δεις. Ειδικα αν βγαλουμε απεξω και τα LG κινητα πραγματικα μονο το Nexus 6p μενει και το OnePlus3. Δεν νομιζω λοιπον για 2 κινητα να δικαιολογειται ο λογος που εχουν ανοιχτει τοσα θεματα ειπαμε. Βασικά λοιπόν μένει το One plus 3. Για το V10 υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα; Στο Nexus πόσο συνηθισμένο είναι το λύγισμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα