Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη του Moto της γυναίκας μου είναι στα τελευταία της, περιμένει πως και πως το G3 μου. Οι απαιτήσεις μου είναι οι ίδιες που ανάφερα. Καλή μπαταρία να βγάζει την μέρα με ανοικτό το GPS/bluetooth/4G, καλή κάμερα (καλύτερη από αυτή που χω) 5.5 οθόνη. Το όριο για υπέρβαση είναι μικρό, άντε 50 το πολύ. ΔΕΝ παίζω παιχνίδια, δεν βλέπω ταινίες

Εκτός από το 1+3 τι άλλες επιλογές υπάρχουν με αυτά τα κριτήρια; σας παρακαλώ μην προτείνετε τηλς των 500Ε. Το G5 έχει απορριφθεί.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Moto X style στα 350€ και nexus 6p στα 449€.

Το πρωτο εχει καλυτερη οθονη, σερβις απο το 1+3 και παρομοια καμερα και αυτονομια.

Το δευτερο εχει καλυτερη αυτονομια, καμερα και οθονη απο το 1+3, συν οτι υπερτερει σε αναβαθμισεις και σερβις.

Και τα 2 υστερουν σε επιδοσεις σε σχεση με το 1+3.

Mε υποχωρηση στο μεγεθος της οθονης πας και στο galaxy s6 στα 360€, οπου υπερτερει σε αυτονομια, καμερα, οθονη και σερβις απο το 1+3, αλλα υστερει σε επιδοσεις.

Ζυγιζεις λοιπον τι ειναι πιο σημαντικο για εσενα: επιδοσεις(υπερτερει το 1+3) ή καλυτερη οθονη, καμερα και αυτονομια;

Δημοσ.

Εχεις ανοιξει ήδη 2 θεματα το τελευταιο τριμηνο..πηρες τι αντιστοιχες προτασεις αλλα στο τελος σε κανενα δεν απαντησες..και τωρα φτιαχνεις αλλο ενα 3ο ΙΔΙΟ θεμα  χωρις καν να πας σε καποιο προηγουμενο ωστε να συνεχισεις απο εκει...δεν εχω να πω κατι αλλο..

• Like 13
Δημοσ.

Το G5 έχει απορριφθεί.

Γιατί τόσο λάσπη στο G5? Απο πολλούς εδω μέσα αλλά και γενικά ακούγονται τα εξ'αμάξης. Απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς! Ακόμα και στην μπαταρια, μου βγάζει άνετα μια μέρα τη με φυσιολογική χρήση, για κάμερα δε θα μιλήσω καν γιατί τα λόγια είναι περιττά. Ειδικά στην τιμή που έχει πεσει πιστεύω δεν έχει αντίπαλο.

Δημοσ.

To μονο νεο που προκυπτει, ειναι η τιμη του moto x style ( αν σε ενδιαφερει βεβαια σαν κινητο) το οποιο εχει πεσει στα 350 

Ολα τα αλλα νομιζω τα εχουμε εξαντλησει..ΠΑρε ενα τηλεφωνο,ολα ειναι σουπερ στην τιμη που κοιτας (καπου χανει το ενα και καπου κερδιζει το αλλο). Το μονο που μπορει να σε απογοητευσει ειναι η αυτονομια, αλλα γιαυτο υπαρχουν τα powerbank !!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω να περιμενεις να βγει το Xiaomi Redmi Pro φαίνεται σας σύνολο τέρας επιδόσεις κατασκευή ομορφιά μπαταρία και σε πολύ καλή τιμή κάνε λίγη υπομονή απλα

Δημοσ.

One plus 3 χωρίς σκέψη. Το iPhone 6 Plus με 400€ που το βρίσκει ρε παιδια; Εδώ 300€ και 270€ βλέπω τα 5s άντε να πω το απλό το 6 ναι αλλα το plus? δύσκολο πολυ και να ειναι σε καλή κατάσταση..

Δημοσ.

Παρτο αποφαση να πας στο s7.

Αλλιώς θα φτάσουμε πάλι τις 5 σελίδες κ μετά από λίγο θα ανοίξεις κ άλλο topic.

Εάν δεν κανεις την υπέρβαση για το s7, θα πρέπει είτε να απεμπολισεις την εξαιρετικη κάμερα, είτε την μεγάλη μπαταρία.

Στην πρώτη περίπτωση βλέπεις Xiaomi note 3 pro και στηνδευτερη s6,g5.

Προσωπικά στην θέση σου θα πήγαινα για την μεγάλη μπαταρία..

Δημοσ.

Γενικά αλλάζω συχνά κινητά τώρα έτυχε να έχω το Redmi note 3 pro πριν είχα Nexus 5x!

Με ίδια χρήση τι νεξους μ έβγαζε 2,5-3 ώρες screen on time! Το Redmi note 3 είμαι ήδη 2.5 sot και έχει 75% όταν το άλλο πήγαινε για φορτισμα μιλάμε τρομερή μπαταρία απλά!

Κάμερα όμως μέτρια οθονη πολύ καλή για τα λεφτά του σε σχέση με ναυαρχίδες όμως μέτρια επιδόσεις άψογες!

• Like 1
Δημοσ.

Απευθύνσου σε έναν εξειδικευμένο και έμπειρο σύμβουλο επιλογής vfm smartphones με ειδικότητα στην διεκπεραίωση προβλημάτων αποφασιστικότητας και επιτυχούς ολοκλήρωσης συναλλαγών (checkout).

Θα καταλάβει το πρόβλημα σου και θα προτείνει λύσεις κομμένες και ραμμένες στο πρόβλημα σου. Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά και πάλι δεν θα αγοράσεις κινητό.

Επιπρόσθετες λύσεις: αγοράζεις 2ο 3G, αγοράζεις walkie talkie για την γυναίκα σου, παίρνεις δύο πλαστικά κυπελάκια και τους περνας σπάγγο. 

• Like 6
Δημοσ.

Απευθύνσου σε έναν εξειδικευμένο και έμπειρο σύμβουλο επιλογής vfm smartphones με ειδικότητα στην διεκπεραίωση προβλημάτων αποφασιστικότητας και επιτυχούς ολοκλήρωσης συναλλαγών (checkout).

Θα καταλάβει το πρόβλημα σου και θα προτείνει λύσεις κομμένες και ραμμένες στο πρόβλημα σου. Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά και πάλι δεν θα αγοράσεις κινητό.

Επιπρόσθετες λύσεις: αγοράζεις 2ο 3G, αγοράζεις walkie talkie για την γυναίκα σου, παίρνεις δύο πλαστικά κυπελάκια και τους περνας σπάγγο.

Κλαίω χαχαχαχχαχ καλύτερα ο σπαγγος έχει ανώτερη ποιότητα ήχου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...