louben Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Η συζυγος μου πηρε ενα τηλεφωνο lumia (550). Πριν ειχε ενα android (galaxy).επειδη εκανε την καρτα της nano αναγκαστηκα εβγαλε νεα.Η παλια καρτα με τις επαφες εμεινε στο galaxy απενεργοποιημενη ομως.Επισης δεν τις ειχε συγχρονισει στο google account και αρα ουτε εκει ειναι.Προσπαθησα να τις συγχρονισω τωρα αλλα δεν τα καταφερα.Υπαρχει τροπος να μεταφερουμε τις επαφες στο νεο τηλεφωνο. Δοκιμασα με bluetooth kai data transfer αλλα δεν εκανα δουλεια.Βρηκα και ενα προγραμμα αλλα ειναι επι πληρωμη.
privateer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Transfer my Data https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj3dr Δοκίμασε το
louben Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια.Το δευτερο προγραμμα το δοκιμασα ηδη και δεν κανει δουλεια (μου λεει μονο μοσικη και εγγραφα μπορει να μετακινησει). Το πρωτο φαινεται καλο αλλα δεν υπαρχει ελευθερο πουθενα .Κοστιζει 40 δολλαρια, Θα προτιμουσα δωρεαν λυση.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 υπάρχουν 2 τρόποι. 1) βάζεις την ανενεργή σιμ στο android τηλέφωνο,αντιγράφεις τις επαφές της σιμ στο google account και έπειτα λες στο lumia να πάρει επαφές απ το gmail. έτσι συγχρονίζονται και αυτόματα κάθε φορά που περνάει νεα επαφή στο lumia(εφόσον έχει ίντερνετ η συσκευή) 2) βάζεις την ανενεργή σιμ στο android,τις περνάς στο τηλέφωνο και απο εκεί κάνεις αντιγραφο ασφαλείας στην κάρτα μνήμης αν διαθέτει η στην μνήμη συσκευής. Συνδέεις το android με τον υπολογιστή συνδέεσαι στο gmail που έχει δημιουργήσει η γυναίκα για το android. εκεί έχει επαφές και του λες να ανεβάσεις επαφές απο αρχείο. Αφού ανέβουν λοιπόν πας στο Lumia και του λες να βρει επαφές απ το gmail. ΥΓ. Αν θες να βεβαιωθείς οτι έχουν ανέβει οι επαφές στο πρώτο μέρος τότε μπαίνεις στο gmail και πας στις επαφές και βλέπεις αν είναι ολες σωστά ανεβασμένες. ΠΡΟΣΟΧΗ υπάρχει περίπτωση τα νούμερα που θα ανέβουν να ειναι με διαφορετική μορφή πχ αν εχεις ενα κινητό 6977818ΧΧΧΧ μπορεί να το βγάλει 6977-818- κλπ κλπ δεν μας απασχολεί καθόλου μια χαρά κάνει κλήση και το android και το lumia με τέτοιου (αμερικάνικου)τύπου εμφάνισης αριθμού. Τα παραπάνω που γράφω ειναι 100% τεσταρισμένα απο εμένα προσωπικά. μαλιστα για το 435 που έχω,έχω απ ευθείας φορτώσει τις επαφές απ το gmail που έχω και μάλιστα τις έχω περάσει μια-μια με την μεθοδο 2) απο ενα νοκια (νοκια 206) που είχα πριν. 1
louben Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εκανα δουλεια με τη δευτερη προταση σου φιλε, ευχαριστω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα