lilika25 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Θεωρω καπως τσιμπημενη την τιμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Επειδή χρειάζομαι κάτι και ψάχνω αναρωτιέμαι γιατί να αγοράσω το 12" .. Στην αγορά κυκλοφορούν και αρκετά tablet πχ από teclast με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά που με κάποιο dock κάνεις περίπου την ίδια δουλειά συν ότι ειναι dual boot. Σίγουρα χάνω το πολύ καλύτερο φινίρισμα που θα έχει το xiaomi και την καλύτερη εμπειρία σαν laptop χωρίς τις "ταλαντώσεις" των dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εχω εντυπωσιαστεί. Με αυτα τα specs, το 13αρι με core i5, 256 nvme ssd και 940mx ξεπερνάει το dell xps 13 που είναι το κορυφαίο windows ultaportable, και βγαίνει και 500 ευρώ φτηνότερο. Ποιός χεζει το ποζεροmacbook.. Τρελανέ μας ρε xiaomi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petsoukos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Στείλτε μου PM αν θέλετε να συζητήσουμε για Review Unit (είμαι από το mygad gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω εντυπωσιαστεί. Με αυτα τα specs, το 13αρι με core i5, 256 nvme ssd και 940mx ξεπερνάει το dell xps 13 που είναι το κορυφαίο windows ultaportable, και βγαίνει και 500 ευρώ φτηνότερο. Ποιός χεζει το ποζεροmacbook.. Τρελανέ μας ρε xiaomi Αλλά κοίτα να δεις το μεγαλύτερο ελάττωμα it runs windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Περίμενα κάτι φτηνότερο, γαμ@ το φινιρισμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 (ξαναλέω, το Linux μέχρι πρόσφατα ήταν η κορυφαία επιλογή για developers -μέχρι να το "προσπεράσει" το MacOS). Πότε έγινε αυτό και δε το πήραμε χαμπάρι; Πότε το Linux ήταν "η κορυφαία επιλογή για devs" (και τι είδους devs παρακαλώ) και το προσπέρασε το MacOS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα