gtr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλημερα εχω ενα mls ταμπλετ 8'' απο τα public και εδω και καμποσες μερες οταν το εβγαζα απο το φορτιστη εκλεινε λογικα θεμα μπαταριας το πηγα λοιπον public και η απαντηση ειναι οτι πραγματι ειναι η μπαταρια, (εχει μονο 6 μηνες εγγυηση η μπαταρια) μου ειπαν, που φυσικα εχει περασει ειναι περιπου χρονος που το πηρα ισχυει κατι τετοιο? για το χρονο εγγυησης εννοω α και μου ειπαν κοστος 45 ευρω για νεα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από gtr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 κανονικά ναι,σε μπαταρίες και αλλα αναλώσιμα σε μια συσκευή ο κατασκευαστής δίνει 6 μήνες εγγύηση μίλησες με MLS απ ευθείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 κανονικά ναι,σε μπαταρίες και αλλα αναλώσιμα σε μια συσκευή ο κατασκευαστής δίνει 6 μήνες εγγύηση μίλησες με MLS απ ευθείας; οχι μονο public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 μίλα με MLS,συνήθως η εγγύηση των μπαταριών ανα εταιρία ειναι ΕΩΣ 12 μήνες,ασχέτως αν η συσκευή έχει 24 μηνες εγγύηση. Τα αναλώσιμα(μπαταρίες,ακουστικά,φορτιστής)έχουν αλλη εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 καλημερα και παλι τους ειπα να μου το στειλουν πισω και μου ζητα 10 ευρω μεταφορικα η mls τι παιζει ρε παιδια να τα πληρωσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 H Mls μόνο να διαθέτει προιόντα για πώληση..support -0 έστειλες το ταμπλετ σε αυτούς(service);;και θέλουν 10 ευρώ μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 να αλλα μεσω public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 πουλησε το και παρε ενα ipad τσαμπα τα χρηματα που εδωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα