MrGeo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλησπερα στο φορουμ,κανω πρακτική σε μια εταιρια και εχω ως project να βρω και αναλυσω LMS software. Η βοηθεια που θελω ειναι πως αν και εχω βρει διαφορα δεν ειναι αρκετα. Οποτε αν καποιος εχει κανενα site με info σχετικα με διαφορα software ή γνωριζει κανενα LMS λογισμικο που να ειναι μονο Web,cloud or SaaS και να μην εχει downloadable αρχεια θα ηταν μεγαλη βοηθεια.Σας ευχαριστω. ΥΓ: Για καποιον που ισως ψαχνει κατι αναλογο εγω βρηκα πολυ υλικο Site: ΕΔΩ
.:Cabal:. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Θα έπρεπε να μας πεις πρώτα ποια έχεις ήδη βρει εσύ και ποιος αριθμός είναι το "αρκετά" για σένα. Έτσι ίσως να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε κι εμείς καλύτερα.
MrGeo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, σ ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλά εχω τελειωσει την αναφορα μου. Γενικα επρεπε να αναλυσω τις λειτουργιες σε οσα περισσοτερα μπορουσα να βρω (αυτη ηταν η οδηγια μου) τωρα εγω βρήκα 20+ εργαλεια κοντα στις αναγκες της εταιριας και απο αυτες καταφερα να τεσταρω 6.. Τα LMS που τεσταρα είναι: Matrix LMS Litmos LMS Moodle Braincert Schoology Dokeos LMS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα