fiotogr06 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ αλλά χρησιμοποιώ αρκετό καιρό το insomnia.. Αρχικά να πω ότι τον τελευταίο καιρό έχω φάει ένα τρελό κόλλημα στο galaxy s7 ,το απλό όμως γιατί η κυρτή οθόνη δεν μου αρέσει προσωπικά... Γενικά δεν είμαι τύπος που θέλει τα ακριβά κινητά ..ίσα ίσα που πιστεύω ότι όποιος χαλάει έναν ολόκληρο μισθό για ένα κινητό είναι λίγο πειραγμένος... Παρόλα αυτά μπήκα και εγώ στο τρύπακι να πάρω το s7... Μου αρέσει πάρα πολύ σαν σχέδιο είναι αδιάβροχο σε πολύ καλό βαθμό αποτί έχω δει σε πολλά βίντεο και .... Έχει ΤΈΛΕΙΑ χαρακτήριστηκα!!! Σαν χρήστης πολλών ωρών του ίντερνετ και των παιχνιδιών αυτό το κινητό μου φαίνεται άψογο... Όμως... Τα 500 ευρώ ( από το kinito.gr σκέφτομαι αν τελικά κάνω την αγορά γιατί ξέρω ότι είναι αξιόπιστο..) είναι για μένα 1 μήνας δουλειάς και κάτι ακόμα.... Συνεχώς ψάχνω για άρθρα στο ίντερνετ αλλά κανένα δεν με έχει αποθαρρύνει... Όλο και κολλάω περισσότερο.... Αξίζει πιστεύετε αυτή η αγορά; Αξίζει ή καλύτερα να πάρω κάτι άλλο;; Εδώ και τρία χρόνια έχω βολευτεί με ένα xperia T το οποίο πιστεύω ότι είναι η εξαίρεση της Sony αφού το χρησιμοποιουσα μέχρι τον τελευταίο καιρό χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα .. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει αρχίσει και χάνει λάδια ... Θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σας είτε θετική είτε αρνητική .. Ευχαριστώ πολύ.
GianniSM Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο με διαφορά τηλέφωνο που υπάρχει.
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Είναι πολύ καλό και αξίζει τα χρήματα του. Βέβαια αν κάνεις λίγο υπομονή όσο περνάει ο καιρός φίλε μου θα το πάρεις και φθηνότερα. Πχ σε κάνα μήνα αν κάνεις υπομονη θα έχει πέσει κάνα 50αρι ευρω. Βέβαια είναι λίγα αλλά ότι γλυτώσεις καλό είναι.
turbat0s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ίσα ίσα που πιστεύω ότι όποιος χαλάει έναν ολόκληρο μισθό για ένα κινητό είναι λίγο πειραγμένος... είναι για μένα 1 μήνας δουλειάς και κάτι ακόμα.... Αξίζει πιστεύετε αυτή η αγορά; Αφού και μόνος σου το λες! Προφανώς η συσκευή υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, όταν σου περάσει το κόλλημα θα σου μείνουν ακάλυπτες υποχρεώσεις. 1
sakisvele Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλο σαπακι της samsung ειρθε στα 728 και σε 4 μηνες επεσε 488.. Ειναι καλο το σαπακι σας.Θα ...το παρουμε
fiotogr06 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας . Sakisvele δεν σε πιάνω..
Mariosap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλο σαπακι της samsung ειρθε στα 728 και σε 4 μηνες επεσε 488.. Ειναι καλο το σαπακι σας.Θα ...το παρουμε Ο καθε ενας στην κοσμαρα του εδω μεσα... 2
sakisvele Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας . Sakisvele δεν σε πιάνω.. Εννοω οτι εχουν βγαλει πολυ καλυτερα κινητά απο αυτο (ολες οι εταιριες} και μας τα δινουν σιγα σιγα για να αδειασουν τις αποθηκες τους. Ο καθε ενας στην κοσμαρα του εδω μεσα... ο καθενας με το μυαλο Του αξιολογει το αυτονοητο.Παρτε τα σκουπιδια μας.Μπραβο σας.
Mariosap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εννοω οτι εχουν βγαλει πολυ καλυτερα κινητά απο αυτο (ολες οι εταιριες} και μας τα δινουν σιγα σιγα για να αδειασουν τις αποθηκες τους. ο καθενας με το μυαλο Του αξιολογει το αυτονοητο.Παρτε τα σκουπιδια μας.Μπραβο σας. Σε πια κινητά αναφέρεσαι ότι είναι καλύτερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα