marksk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Γεια σας έχω ένα laptop 5 χρόνια κοντά και μετά από ένα crash μου δείχνει στην οθόνη 4 φορές τα ίδια. και όταν φορτώνει το λειτουργικό αλλά και στο bios ... αν συνδέσω εξωτερική οθόνη παίζει κανονικά.. καμιά ιδέα ;
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, τι εννοείς τα ίδια δε μας λες τι σου δείχνει δηλαδή; Στην εξωτερική οθόνη παίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα;
marksk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 έχω 4 τετράγωνα που δείχνουν σχεδόν κανονικά, ότι θα έπρεπε να δείχνει η οθόνη
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δε μπορώ να καταλάβω έτσι όπως το λες. Αν μπορείς σε παρακαλώ ανέβασε μια φωτογραφία να το δούμε. Ποιο είναι το μηχάνημα και πόσο καιρό το έχεις;
marksk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 με το που θα ανοίξει το laptop έτσι δείχνει boot screen - bios κτλ. μόνο σε εξωτερική οθόνη δείχνει κανονικότατα
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μετά από ποια αλλαγή μπορείς να οριοθετήσεις ότι παρουσιάστηκε το πρόβλημα; Ποιο είναι το μοντέλο του laptop; Αν περιμένεις κάποια ώρα το πρόβλημα διορθώνεται;
marksk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 το λάπτοπ σε γενικές γραμμές δούλευε χωρίς πρόβλημα. επειδή δεν το πολύχρησιμοποιώ, η μπαταρία μου κάνει χαζά.. μπορεί να το έχω σε αναμονή καμιά 10ρια μέρες και να τελειώσει η μπαταρία μπορεί να είναι κλειστό 2-3 βδομάδες τέτοια χρήση. την μπαταρία πέρα από αυτά την έχω κοντά στα 2 χρόνια και την φορτίζω - αποφορτίζω κανονικά . μέχρι σήμερα που έσβησε μόνο του ενώ δούλευα και άνοιξε έτσι
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Λογικά μου κάνει για πρόβλημα στην οθόνη εφόσον λειτουργεί κανονικά με την εξωτερική. Ίσως η καλωδιοταινία να έχει φάει τα ψωμιά της και να στο παρουσιάζει αυτό. Αν μπορείς να το ανοίξεις και να δεις τι γίνεται θα ήταν καλό, αν πάλι δε ξέρεις μάλλον θα πρέπει να το πας κάπου. Μπορεί και να έχει απλά κουνηθεί από το βύσμα που ενώνεται ή μπορεί και απλά να έχει χαλάσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλημέρα, η οθονη εχει προβλημα και ειναι για αλλαγη το εχω συναντησει και εγω αυτο.. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Το google βγάζει αρκετά αποτελέσματα για αυτό το πρόβλημα. Από ό,τι καταλαβαίνω από τα περισσότερα links, όντως πρόκειται για hardware πρόβλημα. Κάποιοι αναφέρουν ότι ενδεχομένως να είναι και θέμα καλωδίου (εσωτερικού στο Laptop) που συνδέεται με την οθόνη και μπορεί να ξέφυγε, άλλοι για driver update ή BIOS reset to defaults, αλλά στην πλειοψηφία όσων έχω διαβάσει, αυτές οι λύσεις δεν έχουν δουλέψει. https://www.google.co.uk/search?client=opera&q=screen+split+into+4+identical&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
marksk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ευτυχώς ήταν το καλώδιο σε μένα το έλυσα όλο το laptop και το ξαναμάζεψα και δουλεύει κανονικά τώρα γινόταν τελικά και χωρίς να το λύσω ολόκληρο, αλλά το έμαθα αργά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα