ziaba Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αυτό που έχω μέχρι στιγμής στο κινητό μου δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα είναι της x-one δεν είναι φθηνό άλλα κατα την άποψη μου όταν παίρνεις κάτι ακριβό και εύθραυστο πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις και κάτι παραπάνω για την προστασία του και γιατί με τόσο μεγάλη γραμματοσειρά?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Όταν αναφέρουμε κάποια θήκη είτε tempered καλό είναι να βάζουμε και link
ziaba Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Όταν αναφέρουμε κάποια θήκη είτε tempered καλό είναι να βάζουμε και link και με φωτογραφίες το πως εφαρμόζει πάνω στην συσκευή μας ακόμα κλτρα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 και με φωτογραφίες το πως εφαρμόζει πάνω στην συσκευή μας ακόμα κλτρα Όντως, εγώ το πήρα εχθές έκατσε πολύ καλή τιμή από κοτσοβολο και δεν Μπόρεσα να αντισταθώ, αγόρασα ένα tempered glass celly(20 ευρω) που βρήκα στο κοτσοβολο και προς το παρών έχει κάτσει πολύ καλά η αίσθηση στο δάκτυλο είναι πολύ καλή αλλά το αρνητικό της μαζεύει δακτυλιες σαν μαγνήτης, και θήκη πήρα την πρώτη που βρήκα σε ένα Γερμανό πάλι της celly στα 15(απλη flip cover με θήκες για κάρτες) και με φωτογραφίες το πως εφαρμόζει πάνω στην συσκευή μας ακόμα κλτρα Όντως, εγώ το πήρα εχθές έκατσε πολύ καλή τιμή από κοτσοβολο και δεν Μπόρεσα να αντισταθώ, αγόρασα ένα tempered glass celly(20 ευρω) που βρήκα στο κοτσοβολο και προς το παρών έχει κάτσει πολύ καλά η αίσθηση στο δάκτυλο είναι πολύ καλή αλλά το αρνητικό της μαζεύει δακτυλιες σαν μαγνήτης, και θήκη πήρα την πρώτη που βρήκα σε ένα Γερμανό πάλι της celly στα 15(απλη flip cover με θήκες για κάρτες)
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Επαναφερω μιας και αυριο παραλαμβανω Απο θηκες βρηκα της uag https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/665582/Galaxy-S7-Edge.html?keyphrase=uag καιαυτη της spigen https://www.skroutz.gr/s/9507984/Spigen-Neo-Hybrid-Gunmetal-Galaxy-S7-Edge.html Πια να παρω απο της 2?Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο? Θελω προστασια μονο,δε με νοιαζει ουτε η εμφανιση ουτε αν ειναι χοντροκομμενη,απλα θελω να ειναι διαθεσιμη απο Ελλαδα. Επισης σκεφτομαι για την οθονη καποια μεμβρανη γιατι λενε τα t glass δε καθονται καλα. Αν μπορειτε να μου πειτε και περι αυτου τι να κανω. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα