Προς το περιεχόμενο

S7 edge case και tempered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα χθες πήρα το S7 edge και τώρα θέλω μια καλή θήκη και ένα καλό tempered glass θα βάλω δυο link απο κάτω με 2 θήκες που βρήκα θέλω την γνώμη σας

Link1

Link2

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=spigen+screen+protector+s7+edge

Εγώ στο δικό μου (s6 edge) έχω τέτοια ζελατίνα αλλά είναι τόσο χοντρή και εύκολη στο να τη βάλεις που φέρνει σε tempered glass γενικότερα θα σου έλεγα να κινηθείς προς spigen για μένα είναι μονόδρομος.

• Like 1
Δημοσ.

απο εμπειρίες φίλων με S6 egde(νομίζω Plus) και s7 edge τα tempered δεν τους κάθισαν ποτέ σωστά και στον 1 μήνα περίπου έβγαιναν.

Η τοποθέτηση γινόταν απο κατάστημα(οχι κανενα τυχαιο αλλα πασιγνωστα σκρουτζομάγαζα) οπότε δεν νομίζω να γίνεται επίτηδες.

υστερα απο αυτα τα παιδιά αναγκάστηκαν και πήραν flip θήκες που προστατευουν και την οθόνη.

Δημοσ.

Εγώ με τη συγκεκριμένη που έβαλα στο παραπάνω link δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την έχω τώρα στο κινητό εδώ και 7 μήνες τουλάχιστον χωρίς κανένα θέμα και καλύπτει και τη κυρτή οθόνη όχι μόνο στο κέντρο.

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα τα εξής ένα tempered glass x-one και μια θήκη ksix(αν θυμάμαι καλά) αν η ζελατίνα δεν αντέξει μετά θα πάω αναγκαστικά σε otterbox defender που έχει και δικό της τζαμάκι μπροστά πάντως μέχρι στιγμής έχει πολύ καλή εφαρμογή η ζελατίνα μπορώ να πω 

Δημοσ.

Έχω ακούσει πάντως και ότι η νανοτεχνια είναι πολύ καλή

Είναι μια απατη και μιση. Ακομη τραβιεμαι με τον συνηγορο του καταναλωτη για να βρω το δικιο μου με τους καραγκιοζηδες του mediamarkt καλαμαριας

Δημοσ.

Είναι μια απατη και μιση. Ακομη τραβιεμαι με τον συνηγορο του καταναλωτη για να βρω το δικιο μου με τους καραγκιοζηδες του mediamarkt καλαμαριας

Φιλε για πες γιατι ενδιαφερομουν και εγω για το σπρει νανοτεχνολογιας.

Ασχετο αλλα θελω να κανω ερωτηση, αν δεν εχει καποιος ζελατινα παθαινει κατι? 

Εχω S7 και του εχω μονο θηκη σιλικονης, ακομα και στο παλιο S Advance που ειχα μεχρι προτεινος τοσα χρονια δεν ειχε χαραχτει.

Δημοσ.

Φιλε για πες γιατι ενδιαφερομουν και εγω για το σπρει νανοτεχνολογιας.

Ασχετο αλλα θελω να κανω ερωτηση, αν δεν εχει καποιος ζελατινα παθαινει κατι?

Εχω S7 και του εχω μονο θηκη σιλικονης, ακομα και στο παλιο S Advance που ειχα μεχρι προτεινος τοσα χρονια δεν ειχε χαραχτει.

Δεν παθαίνει κάτι πλέον χωρίς ζελατίνα γιατί έχει gorila Glass.

Για την νανοτεχνια δεν εχω ακούσει καλά πράγματα.

Δημοσ.

Δεν παθαίνει κάτι πλέον χωρίς ζελατίνα γιατί έχει gorila Glass.

Για την νανοτεχνια δεν εχω ακούσει καλά πράγματα.

Καλα μην ορκιζεσαι...

Πολλα παιδια εχουν δει γρατζουνιες σε edge οθονες.Οχι χαρακιες αλλα μικρες σαν τριχουλες.

Και το s6 edge που ειχα ειχε 2-3 τετοιες και παντα το ειχα σε θηκη,ποτε δεν ειχε πεσει κατω,παντα μονο του και γενικα το προσεχα πολυ.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα μην ορκιζεσαι...

Πολλα παιδια εχουν δει γρατζουνιες σε edge οθονες.Οχι χαρακιες αλλα μικρες σαν τριχουλες.

Και το s6 edge που ειχα ειχε 2-3 τετοιες και παντα το ειχα σε θηκη,ποτε δεν ειχε πεσει κατω,παντα μονο του και γενικα το προσεχα πολυ.

Aκριβως το gorila glass απλα κανει την οθονη αρκετα πιο ανθεκτικη αλλα οχι αφθαρτη , αν δεν μπορουσε να χαρακτει δεν θα συνεχιζε η εταιρια να εξελιζει το προιον , οποτε ακομα και gorilla glass 15 να βγαλουν το tempered το θεωρω must στα κινητα , οχι μονο για της γρατζουνιες αλλα και για την εξτρα προστασια που θα προσφρεσει σε ενα πεσιμο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα και ρωταω...εχετε στο νου σας κανα καλο tempered glass για το s7 edge και αν οχι εχετε καμια αλλη ιδεα??θελω να αποφυγω τα flip cover αλλα μου φαινεται και αρκετα εκτεθειμενο ακομα και με τν θηκη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό που έχω μέχρι στιγμής στο κινητό μου δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα είναι της x-one δεν  είναι φθηνό άλλα κατα την άποψη μου όταν παίρνεις κάτι ακριβό και εύθραυστο πρέπει να  είσαι έτοιμος να δώσεις και κάτι παραπάνω για την προστασία του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...