kostas978 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλημέρα χθες πήρα το S7 edge και τώρα θέλω μια καλή θήκη και ένα καλό tempered glass θα βάλω δυο link απο κάτω με 2 θήκες που βρήκα θέλω την γνώμη σας Link1 Link2
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=spigen+screen+protector+s7+edge Εγώ στο δικό μου (s6 edge) έχω τέτοια ζελατίνα αλλά είναι τόσο χοντρή και εύκολη στο να τη βάλεις που φέρνει σε tempered glass γενικότερα θα σου έλεγα να κινηθείς προς spigen για μένα είναι μονόδρομος. 1
kostas978 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Συμφωνώ απλά θέλω ένα καλό tempered glass που θα εφαρμόζει τέλεια με την θήκη
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 απο εμπειρίες φίλων με S6 egde(νομίζω Plus) και s7 edge τα tempered δεν τους κάθισαν ποτέ σωστά και στον 1 μήνα περίπου έβγαιναν. Η τοποθέτηση γινόταν απο κατάστημα(οχι κανενα τυχαιο αλλα πασιγνωστα σκρουτζομάγαζα) οπότε δεν νομίζω να γίνεται επίτηδες. υστερα απο αυτα τα παιδιά αναγκάστηκαν και πήραν flip θήκες που προστατευουν και την οθόνη.
La_MoRt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εγώ με τη συγκεκριμένη που έβαλα στο παραπάνω link δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την έχω τώρα στο κινητό εδώ και 7 μήνες τουλάχιστον χωρίς κανένα θέμα και καλύπτει και τη κυρτή οθόνη όχι μόνο στο κέντρο.
kataramenos32 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Οπως ειπε και ο Χρησταρας τζαμακι σε edge δυστυχως δεν κραταει ειτε ειναι chinatown ειτε ειναι spigen.Να κοιταξεις για μια καλη μεμβρανη
Mariosap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Έχω ακούσει πάντως και ότι η νανοτεχνια είναι πολύ καλή
kostas978 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Λοιπόν πήρα τα εξής ένα tempered glass x-one και μια θήκη ksix(αν θυμάμαι καλά) αν η ζελατίνα δεν αντέξει μετά θα πάω αναγκαστικά σε otterbox defender που έχει και δικό της τζαμάκι μπροστά πάντως μέχρι στιγμής έχει πολύ καλή εφαρμογή η ζελατίνα μπορώ να πω
alexmi900 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έχω ακούσει πάντως και ότι η νανοτεχνια είναι πολύ καλή Είναι μια απατη και μιση. Ακομη τραβιεμαι με τον συνηγορο του καταναλωτη για να βρω το δικιο μου με τους καραγκιοζηδες του mediamarkt καλαμαριας
RigasGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είναι μια απατη και μιση. Ακομη τραβιεμαι με τον συνηγορο του καταναλωτη για να βρω το δικιο μου με τους καραγκιοζηδες του mediamarkt καλαμαριας Φιλε για πες γιατι ενδιαφερομουν και εγω για το σπρει νανοτεχνολογιας. Ασχετο αλλα θελω να κανω ερωτηση, αν δεν εχει καποιος ζελατινα παθαινει κατι? Εχω S7 και του εχω μονο θηκη σιλικονης, ακομα και στο παλιο S Advance που ειχα μεχρι προτεινος τοσα χρονια δεν ειχε χαραχτει.
panos- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Φιλε για πες γιατι ενδιαφερομουν και εγω για το σπρει νανοτεχνολογιας. Ασχετο αλλα θελω να κανω ερωτηση, αν δεν εχει καποιος ζελατινα παθαινει κατι? Εχω S7 και του εχω μονο θηκη σιλικονης, ακομα και στο παλιο S Advance που ειχα μεχρι προτεινος τοσα χρονια δεν ειχε χαραχτει. Δεν παθαίνει κάτι πλέον χωρίς ζελατίνα γιατί έχει gorila Glass. Για την νανοτεχνια δεν εχω ακούσει καλά πράγματα.
MariannaX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν παθαίνει κάτι πλέον χωρίς ζελατίνα γιατί έχει gorila Glass. Για την νανοτεχνια δεν εχω ακούσει καλά πράγματα. Καλα μην ορκιζεσαι... Πολλα παιδια εχουν δει γρατζουνιες σε edge οθονες.Οχι χαρακιες αλλα μικρες σαν τριχουλες. Και το s6 edge που ειχα ειχε 2-3 τετοιες και παντα το ειχα σε θηκη,ποτε δεν ειχε πεσει κατω,παντα μονο του και γενικα το προσεχα πολυ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλα μην ορκιζεσαι... Πολλα παιδια εχουν δει γρατζουνιες σε edge οθονες.Οχι χαρακιες αλλα μικρες σαν τριχουλες. Και το s6 edge που ειχα ειχε 2-3 τετοιες και παντα το ειχα σε θηκη,ποτε δεν ειχε πεσει κατω,παντα μονο του και γενικα το προσεχα πολυ. Aκριβως το gorila glass απλα κανει την οθονη αρκετα πιο ανθεκτικη αλλα οχι αφθαρτη , αν δεν μπορουσε να χαρακτει δεν θα συνεχιζε η εταιρια να εξελιζει το προιον , οποτε ακομα και gorilla glass 15 να βγαλουν το tempered το θεωρω must στα κινητα , οχι μονο για της γρατζουνιες αλλα και για την εξτρα προστασια που θα προσφρεσει σε ενα πεσιμο
Rib21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Επαναφερω το θεμα και ρωταω...εχετε στο νου σας κανα καλο tempered glass για το s7 edge και αν οχι εχετε καμια αλλη ιδεα??θελω να αποφυγω τα flip cover αλλα μου φαινεται και αρκετα εκτεθειμενο ακομα και με τν θηκη
kostas978 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αυτό που έχω μέχρι στιγμής στο κινητό μου δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα είναι της x-one δεν είναι φθηνό άλλα κατα την άποψη μου όταν παίρνεις κάτι ακριβό και εύθραυστο πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις και κάτι παραπάνω για την προστασία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα