killer76 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω αυτο που περιγράφω παρακάτω και εχω σκεφτει σαν λυση wp & καποιο directory plugin. Απλα επειδη κολλάω σε κάποια σημεία θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τα κάνω ή αν με βοηθάει κάποιο άλλο ειδος plugin ή cms που απλα δεν ξέρω ή δεν παει το μυαλο μου. Ή αν χρειάζομαι κάποιο ΕΞΤΡΑ πλαγκιν για αυτο που κολλάω να κάνω. ===== ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ======= Θέλω να φτιάξω για το επαγγελμά μου έναν κατάλογο (πχ. μαγειρας) που θα χωριζεται σε βασικες κατηγορίες. π.χ. Ελληνική κουζίνα, Κινέζικη, Ιταλική και περιοχές. π.χ Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα (Θα μπορει ο καθένας με autocomplete να βαλει την περιοχή του. Μέχρι εδώ όλα ΟΚ. Το έχω κάνει δοκιμαστικά. Θέλω όμως σε αυτά τα ονόματα να μπορώ να έχω κάποιες βραβεύσεις. Δηλαδή από 1 πηρούνι πχ έως 5 πηρουνια. Αν δηλαδή θα πατας Θεσσαλονίκη να βλέπεις την λιστα των μαγειρων εκει με sort α) με τα περισσότερα πηρούνια και β) αλφαβητικά Το ιδιο βεβαια αν πατησεις π.χ. Ιταλική κουζίνα. Πάλι να γίνεται sortarisma με τα περισσότερα πηρούνια... Επίσης αυτες οι βαθμολογίες θα προκύπτουν με καποια "τεστ". Είτε ιντερνετικα π.χ. με μια φορμα να μας στέλνει την συνταγή του και να βαθμολογείται, είτε φυσικά, π.χ. να πηγαινει εκπροσωπος μας μυστικά να δοκιμάζει το φαγητό του. Απο την βαθμολογια του καθενός θα προκύπτουν τα "πηρούνια" Μέχρι εδώ σε συνδιασμό καταλογο και φορμες, πχ να αιτηθει ραντεβου ή να μας στειλει συνταγη (αν και δύσκολα) πιστευω το κάνω. ===== ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ======= Αυτό ομως που δεν ξέρω πως να κάνω ειναι το εξής: Θέλω ο επαγγελματίας να έχει μια καρτελα (εκτος απο την επεξεργασια της καταχώρησης του) που να μπορεί να βλέπει ποια τεστ έχει κάνει και πόσο έχει βαθμολογηθεί και αν θέλει να αιτηθεί εκ νέου τεστ. Το ποια τεστ εχουν γινει καθώς και τις βαθμολογίες θα τις βαζουμε εμεις backend και θα τις βλέπει στην καρτέλα του ο επαγγελματίας. π.χ. η καρτέλα του να είναι οπως την εικόνα. Τα λινκ θα πηγαίνουν στις φόρμες που θα έχω φτιάξει εγώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μάθε κώδικα, ή πλήρωσε κάποιον να στο φτιάξει. Ο τσάμπας τελείωσε.
dominotrix Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Το οτι γνωριζεις να αλλαζεις φιλτρο στο αυτοκινητο σου, δε σε κανει μηχανικο αυτοκινητων. Ετσι και εδω, καλο θα ηταν να αναλαβει την ιστοσελιδα ενας επαγγελματιας για να γινει η δουλεια σωστα. Μη ξεχνας πως οι δυνατοτητες της ιστοσελιδας παντα θα περιοριζονται στις γνωσεις που εχεις στον προγραμματισμο. Εμεις μπορουμε να βοηθησουμε στο ακριβες προβλημα που αντιμετωπιζεις στον κωδικα. Δε θα σου γραψει κανεις 200 γραμμες κωδικα για τα παραπανω που ζητας.
tasanton Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ο άνθρωπος δεν ζήτησε να του γράψετε κώδικα, τη γνώμη σας θέλει π.χ. Για plugin η κατι έτοιμο.... 4
killer76 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μάθε κώδικα, ή πλήρωσε κάποιον να στο φτιάξει. Ο τσάμπας τελείωσε. Το οτι γνωριζεις να αλλαζεις φιλτρο στο αυτοκινητο σου, δε σε κανει μηχανικο αυτοκινητων. Ετσι και εδω, καλο θα ηταν να αναλαβει την ιστοσελιδα ενας επαγγελματιας για να γινει η δουλεια σωστα. Μη ξεχνας πως οι δυνατοτητες της ιστοσελιδας παντα θα περιοριζονται στις γνωσεις που εχεις στον προγραμματισμο. Εμεις μπορουμε να βοηθησουμε στο ακριβες προβλημα που αντιμετωπιζεις στον κωδικα. Δε θα σου γραψει κανεις 200 γραμμες κωδικα για τα παραπανω που ζητας. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Ο άνθρωπος δεν ζήτησε να του γράψετε κώδικα, τη γνώμη σας θέλει π.χ. Για plugin η κατι έτοιμο.... Τελικά μόνο εσύ κατάλαβες τι είδους βοήθεια θέλω !!! Thanks 1
DeltaLover Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αυτό που περιγράφεις είναι ολοκληρωμένο application και αμφιβάλω αν υπάρχει κάποιο component που μπορεί να σου δώσει μια αξιοπρεπή λύση. Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία developer παρά να προσπαθείς να το γράψεις μόνος σου..
lionheart82 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αυτο μόνο με custom κώδικα θα μπορέσει να γίνει. Θα χρειαστεί να δείτε το project να οριστούν οι στόχοι και ναι περαστούν τα στάδια της κατασκευης του προγράμματος που θα συμφωνήσετε. Γενικότερα θέλει δουλίτσα και ιδίως στον σχεδιασμό και την υλοποιηση των βάσεων δεδομένων για να μην υπάρξουν προβλήματα αργότερα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα