Savvidis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια μολις σημερα μου ηρθε το meizu m3 note θυμαμαι και απο το προηγουμενο μοντελο που ειχα (samsung s3) οτι για να ανοιξω τα δεδομενα για πρωτη φορα στη συσκευη εχει καποια διαδικασια... Μηπως τυχενει να ξερετε ποια ειναι αυτη;
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Aπο όσο ξέρω μια επιλογή είναι, όπως κάθε φορά. Δοκίμασες και δεν δούλεψε? 1
Savvidis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Aπο όσο ξέρω μια επιλογή είναι, όπως κάθε φορά. Δοκίμασες και δεν δούλεψε? ναι δοκιμασα απο τις ρυθμισεις να τα ανοιξω αλλα δεν ειδα αποτελεσμα (φυσικα εχω mb στην καρτα) Σαν τι διαδικασία;! απλα παταω δηλαδη απο την μπαρα πανω τα δεδομενα και ανοιγουν; Γιατι σε εμενα αυτο δεν λειτουργησε
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ναι δοκιμασα απο τις ρυθμισεις να τα ανοιξω αλλα δεν ειδα αποτελεσμα (φυσικα εχω mb στην καρτα) απλα παταω δηλαδη απο την μπαρα πανω τα δεδομενα και ανοιγουν; Γιατι σε εμενα αυτο δεν λειτουργησε Εγώ σε όσα κινητά είχα αυτό έκανα μόνο ναι, το μόνο που μπορείς να κάνεις επιπλέον είναι να ενεργοποιήσεις και το 3g-4g για μεγαλύτερες ταχύτητες. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο (βαριά μισό λεπτό δηλαδή).
Savvidis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εγώ σε όσα κινητά είχα αυτό έκανα μόνο ναι, το μόνο που μπορείς να κάνεις επιπλέον είναι να ενεργοποιήσεις και το 3g-4g για μεγαλύτερες ταχύτητες. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο (βαριά μισό λεπτό δηλαδή). Κανενα αποτελεσμα τι μπορει να κανω λαθος;
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κανενα αποτελεσμα τι μπορει να κανω λαθος; Τι να σου πω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι...
Savvidis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Τι να σου πω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι... οπως και να εχει ευχαριστω που ασχοληθηκατε. Θα περασω απο ενα καταστημα wind να ρωτησω 1
EditorR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Στις ρυθμίσεις δικτύου καπου πρέπει να λέει ρύθμιση apn για μετάδοση δεδομένων. Εκεί πρέπει να περάσεις κάποια στοιχεία ανάλογα σε πια εταιρία βρίσκεσαι. 2
Savvidis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Στις ρυθμίσεις δικτύου καπου πρέπει να λέει ρύθμιση apn για μετάδοση δεδομένων. Εκεί πρέπει να περάσεις κάποια στοιχεία ανάλογα σε πια εταιρία βρίσκεσαι. α μπραβο αυτο ακριβως εψαχνα σε ευχαριστω 1
EditorR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Τα στοιχεία που θέλεις με μια αναζήτηση στο Google σ δείχνει πια να βάλεις. Δεν κάνει τπτ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα