Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μολις σημερα μου ηρθε το meizu m3 note θυμαμαι και απο το προηγουμενο μοντελο που ειχα (samsung s3) οτι για να ανοιξω τα δεδομενα για πρωτη φορα στη συσκευη εχει καποια διαδικασια... Μηπως τυχενει να ξερετε ποια ειναι αυτη; 

Δημοσ.

Aπο όσο ξέρω μια επιλογή είναι, όπως κάθε φορά.

Δοκίμασες και δεν δούλεψε?

ναι δοκιμασα απο τις ρυθμισεις να τα ανοιξω αλλα δεν ειδα αποτελεσμα (φυσικα εχω mb στην καρτα)

Σαν τι διαδικασία;!

απλα παταω δηλαδη απο την μπαρα πανω τα δεδομενα και ανοιγουν; Γιατι σε εμενα αυτο δεν λειτουργησε 

Δημοσ.

ναι δοκιμασα απο τις ρυθμισεις να τα ανοιξω αλλα δεν ειδα αποτελεσμα (φυσικα εχω mb στην καρτα)

απλα παταω δηλαδη απο την μπαρα πανω τα δεδομενα και ανοιγουν; Γιατι σε εμενα αυτο δεν λειτουργησε 

Εγώ σε όσα κινητά είχα αυτό έκανα μόνο ναι, το μόνο που μπορείς να κάνεις επιπλέον είναι να ενεργοποιήσεις και το 3g-4g για μεγαλύτερες ταχύτητες. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο (βαριά μισό λεπτό δηλαδή).

Δημοσ.

Εγώ σε όσα κινητά είχα αυτό έκανα μόνο ναι, το μόνο που μπορείς να κάνεις επιπλέον είναι να ενεργοποιήσεις και το 3g-4g για μεγαλύτερες ταχύτητες. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο (βαριά μισό λεπτό δηλαδή).

Κανενα αποτελεσμα :( τι μπορει να κανω λαθος; 

Δημοσ.

Τι να σου πω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι...

οπως και να εχει ευχαριστω που ασχοληθηκατε.

Θα περασω απο ενα καταστημα wind να ρωτησω

• Like 1
Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις δικτύου καπου πρέπει να λέει ρύθμιση apn για μετάδοση δεδομένων. Εκεί πρέπει να περάσεις κάποια στοιχεία ανάλογα σε πια εταιρία βρίσκεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις δικτύου καπου πρέπει να λέει ρύθμιση apn για μετάδοση δεδομένων. Εκεί πρέπει να περάσεις κάποια στοιχεία ανάλογα σε πια εταιρία βρίσκεσαι.

α μπραβο αυτο ακριβως εψαχνα σε ευχαριστω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...