Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα,

Iσχυει δεν εχει γραφτει κατι για αυτο τον επεξεργαστη για windows Xp..

Δημοσ.

δοκιμασες να ενσωματωσεις τους οδηγους απο windows7 x32 για τον επεξεργαστη και να κανεις εγκατασταση??

και δεν εχει ide μαλον ATA πρεπει να εχει σωστα επιλογη?

και secure και legacy θα πρεπει να τα αλλαξεις λογικα

Δεν δουλεψε ουτε με τους οδηγους απο windows7 x32 ...

Τελειωνουν οι ελπίδες μου .. σήμερα τις περισσοτερες ωρες εψαχνα σε φορουμ  μηπως εβρισκα κατι , ενσωματωσα  με το  nlite διαφορους drivers σε δισκακια αλλα δεν δουλεψε τιποτα....

Θα βαλω τα win7  και  τα win10 , και  θα αφησω 150 mb χωρο  ελευθερο στον δισκο για  να κανω δοκιμες στην πορεια ... ισως βγαλουν κατι .,.

Αν καποιος φιλος εχει καμμια αλλη ιδεα , θα ειναι  ευπροσδεκτη !!

Σας ευχαριστω για την βοηθεια  φιλοι μου  :) 

Δημοσ.

Φίλε δεν πρόκειται να στήσεις xp σε καινούργια pc/laptop γιατί δεν υποστηρίζεται από το chipset της μητρικής. Έχω βρει κι εγώ τον μπελά μου με καινούργια pc για το γραφείο όπου πρέπει να δουλέψουν σε xp αλλά τα xp, απλά δεν...

Έχω καταφέρει να βάλω xp μόνο σε κάποιες asrock μητρικές με amd σειρά a, οπότε το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να στήσεις ένα pc όπως σου είπα και να βάλεις εκεί τα xp. Αν περιμένεις να βγάλουν υποστήριξη για xp μάλλον θα περιμένεις πάαααρα πολύ και τζάμπα γιατί δεν το νομίζω.

Τα προγράμματα που λες είναι σίγουρο ότι δουλεύουν μόνο σε xp; Έχεις επικοινωνήσει με τον δημιουργώ των προγραμμάτων μήπως και σου δώσει κάποια λύση;

Βάλε 7άρια τουλάχιστον γιατί σε 10άρια δεν νομίζω να δουλέψουν. Βάλε και τα προγράμματα και τρέξτα με συμβατότητα για xp sp3 μήπως και παίξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...