axaraktiristos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα φίλοι μου ! Πρεπει να δουλεψω στον dell inspiron 5559 με i5 6200u cpu και τα winXP λογω χρήσης παλαιων προγραμμάτων για την δουλεια μου . Το προβλημα ειναι οτι η intel δεν υποστηριζει πλεον τα winXP , δεν βρισκω drivers για να ενσωματωσω με το nlite. Εχετε καμμια ιδεα τι μπορω να κανω ?
pita_kontosouvli Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Virtual machine και βάλε εκεί πέρα τα Xp.
axaraktiristos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πρεπει να δουλεψω βαρια προγραμματα της siemens γεια plc . Ειναι δυστροπα και πολυ απαιτητικα σε υπολογιστικη ισχυ . Πιστευω οτι ακομα και αν εγκατασταθουν σε vm δεν θα μπορω να τα δουλεψω , γιαυτο θελω κανονικη εγκατασταση των winXP
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλοι μου ! Πρεπει να δουλεψω στον dell inspiron 5559 με i5 6200u cpu και τα winXP λογω χρήσης παλαιων προγραμμάτων για την δουλεια μου . Το προβλημα ειναι οτι η intel δεν υποστηριζει πλεον τα winXP , δεν βρισκω drivers για να ενσωματωσω με το nlite. Εχετε καμμια ιδεα τι μπορω να κανω ? ναι αν σε βολευει https://my.vmware.com/en/web/vmware/free#desktop_end_user_computing/vmware_workstation_player/12_0 αλλιως dual boot και με ενα προγραμμτακι π.χ. https://www.drivereasy.com/ θα βρεις.. αλλα μπελας Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης
axaraktiristos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Για dual boot ενδιαφερομαι , αλλα απλα δεν εγκαθιστανται τα winXP . Βγαζει μπλε οθονη γιατι προφανως λειπουν οι sata drivers για την i5 6200u cpu . αραγε drivers για αλλη cpu υπαρχει περιπτωση να ταιριαξουν ?
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Προσπάθησε να εγκαταστήσεις τα XP και ας μην υπάρχουν drivers. Λογικά θα δουλέψουν με default drivers.
pita_kontosouvli Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Βγαζει μπλε οθονη Πιθανότατα λόγω τσίπσετ. Μόνο μέσω Vm έχω βγάλει άκρη με τέτοιου είδους προγράμματα που θέλουν Xp.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Βγάζει γιατί είναι επιλεγμένο στο BIOS το achi.
axaraktiristos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 το απενεργοποιησα το achi και εβγαλε αλλο σφαλμα . ενω στην αρχη εβγαζε το stop : 0x0000000A5 , μετα που απενεργοποιησα το ACHI δεν εβλεπε το DVD
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 δοκιμασες να ενσωματωσεις τους οδηγους απο windows7 x32 για τον επεξεργαστη και να κανεις εγκατασταση?? και δεν εχει ide μαλον ATA πρεπει να εχει σωστα επιλογη? και secure και legacy θα πρεπει να τα αλλαξεις λογικα
axaraktiristos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 λες να δοκιμασω με τους drivers απο τα 7 ??? χχμμ δεν το δοκιμασα .. θα το δοκιμασω ομως τωρα ...!! δεν εχει επιλογη για ide...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 λες να δοκιμασω με τους drivers απο τα 7 ??? χχμμ δεν το δοκιμασα .. θα το δοκιμασω ομως τωρα ...!! δεν εχει επιλογη για ide... εχει μηπως ATA? https://s26.postimg.org/cmlbjbt55/dell_adapter_warning.jpg καλα μονο enable/disable achi are you sure man? επιστρεφω..
axaraktiristos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 οχι . εχει μονο ΑΗCI και Disabled ( = the SATA controlers are hidden )
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σε λάπτοπ πολύ δύσκολα. Σε desktop διαβάζω διάφορα περι μονταρισμένων ahci drivers ή με την τοποθέτηση pci κάρτες που βγάζουν usb με υποστήριξη XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα