Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το ίδιο πακέτο στο πατρικό μου απο το 2008. Το πακέτο ήταν αρχικά με 2Mbps internet που έγινε 4Mbps, απεριόριστα σταθερά σε όλη την Ελλάδα, 60 λεπτά κινητά που αργότερα έγιναν 100, απεριόριστα σταθερά στο εξωτερικό και κινητά σε Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιες) και 2ο ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνικό αριθμό. Η τιμή του πακέτου, μετά το τέλος της αρχικής επιδότησης με το Laptop (αρχικό μηνιαίο πάγιο 10€) ήταν πάντα 25,25€ και μετά την αύξηση του 1€ που είχε κάνει η εταιρία πήγε στα 26,25€. Επειδή όμως δεν είχαμε δικαίωμα αναβάθμισης ταχύτητας δίχως να χαλάσει το πακέτο, η εταιρία έκανε ειδική εξαίρεση για εμάς τους παλιούς πελάτες, με +3€ να πάμε ως τα 24Mbps. Οπότε σωστά σε χρεώνουν 29,25€ και πιθανώς από λάθος δεν στα χρεώναν απο την αρχή...

Το συγκεκριμένο πακέτο, κανονικά δεν συμφέρει την εταιρία να το κρατάει αλλά προφανώς δεν θέλει να χάσει τους πιστούς πελάτες. Με έχουν πάρει άπειρες φορές απο άλλες εταιρίες και μου κάνουν διάφορες προσφορές που δεν φτάνουν ούτε για αστείο το συγκεκριμένο πακέτο. Όταν τους λεω τι παροχές έχω, απλά μου λένε ευχαριστώ που μας ακούσατε και μου το κλείνουν...

Οπότε φίλτατε enjoy, κάτι δεν είχες καταλάβει καλά όταν έκανες την ταχύτητα 24άρα και λόγω των προβλημάτων που είχε το λογιστήριο μέσα στο 2015, δεν χρεωνόσουν απο την αρχή με το σωστό πάγιο...

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι στη υποτιθεμενη αλλαγή δεν έγινε κάποια τηλεφωνική ανανέωση?

Εμένα πήραν σπίτι απάντησε ο αδερφός μου και το μόνο που τον ρώτησαν για επιβεβαίωση ήταν το πιο όνομα του ιδιοκτήτη της γραμμής τίποτα παραπάνω, όπως και να έχει δεν υποστηρίζω την cyta απλά σε τέτοια προβλήματα πρέπει να κοιτάμε όλες της οπτικές γωνίες, δεν νομίζω καμία εταιρία να ξυπνάει ένα πρωί και να αποφασίσει ότι θες σήμερα θα κλέψουμε 1000 πελάτες

Το αρχικό συμβόλαιο που είχες (άσχετα με την ανανέωση στο νεομβριο) ποτέ τελείωνε?

Δεν τέλειωνε αφού ήταν συνέχεια του προηγούμενου. Για πάντα ήταν

Έχω το ίδιο πακέτο στο πατρικό μου απο το 2008. Το πακέτο ήταν αρχικά με 2Mbps internet που έγινε 4Mbps, απεριόριστα σταθερά σε όλη την Ελλάδα, 60 λεπτά κινητά που αργότερα έγιναν 100, απεριόριστα σταθερά στο εξωτερικό και κινητά σε Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιες) και 2ο ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνικό αριθμό. Η τιμή του πακέτου, μετά το τέλος της αρχικής επιδότησης με το Laptop (αρχικό μηνιαίο πάγιο 10€) ήταν πάντα 25,25€ και μετά την αύξηση του 1€ που είχε κάνει η εταιρία πήγε στα 26,25€. Επειδή όμως δεν είχαμε δικαίωμα αναβάθμισης ταχύτητας δίχως να χαλάσει το πακέτο, η εταιρία έκανε ειδική εξαίρεση για εμάς τους παλιούς πελάτες, με +3€ να πάμε ως τα 24Mbps. Οπότε σωστά σε χρεώνουν 29,25€ και πιθανώς από λάθος δεν στα χρεώναν απο την αρχή...

Το συγκεκριμένο πακέτο, κανονικά δεν συμφέρει την εταιρία να το κρατάει αλλά προφανώς δεν θέλει να χάσει τους πιστούς πελάτες. Με έχουν πάρει άπειρες φορές απο άλλες εταιρίες και μου κάνουν διάφορες προσφορές που δεν φτάνουν ούτε για αστείο το συγκεκριμένο πακέτο. Όταν τους λεω τι παροχές έχω, απλά μου λένε ευχαριστώ που μας ακούσατε και μου το κλείνουν...

Οπότε φίλτατε enjoy, κάτι δεν είχες καταλάβει καλά όταν έκανες την ταχύτητα 24άρα και λόγω των προβλημάτων που είχε το λογιστήριο μέσα στο 2015, δεν χρεωνόσουν απο την αρχή με το σωστό πάγιο...

Εδώ οι αντιπρόσωποι της CYTA στην περιοχή που έχουν το ίδιο παλιο πακέτο στο σπίτι τους οι ανθρωποι διαμαρτυρήθηκαν για τα 29.26. Δηλαδή επι δυο χρόνια κάνανε λάθος και ξεχάσανε να μου αυξήσουνε το πάγιο γιατί εγώ 24αρα γραμμή είχα τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν τους έχω για τόοοοσο χαζούς. Πάντως εφόσον ο δεύτερος τηλεφωνικός αριθμός είναι δωρεάν όπως ήταν στα παλια πακέτα (τώρα πλεον δεν είναι) τα 29.26  μου φαίνονται πολλά αν λάβεις και υπόψη ότι το internet τους με δυο VOIP πάνω "σέρνεται" (ή τουλάχιστον είναι κάτω του μετρίου). Επίσης δεν μας είπες αν έπαιρνες κάποια έκπτωση αφοσίωσης?

Δημοσ.

Εγώ το συγκεκριμένο το έχω κρατήσει 4άρι μιας και οι γονείς δεν κάνουν βαριά χρήση. Πληρώνω 25,75€ έχοντας ηλεκτρονικό λογαριασμό και 2€ έκπτωση αφοσίωσης. Είμαι επίσης ασημένιος. Πρόσφατα που ρώτησα ξανά, μου είπαν τα ίδια για τα +3€ όπως μου είχαν πει και πριν 2 χρόνια. Οπότε μάλλον οι εκεί αντιπρόσωποι ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή δεν είχαν καταλάβει την προσφορά ή δεν τους τα χρέωναν όπως έπρεπε αυτόν τον καιρό. Εμένα όλα τα παραπάνω μου τα έχουν πει στο τοπικό επίσημο κατάστημα της εταιρίας αλλά και τηλεφωνικά στο 13877...

Το λογιστήριο είχε σοβαρά θέματα λόγω αλλαγής συστημάτων χρέωσης, οπότε το θεωρώ λογικό να μην χρεωνόσασταν και τώρα που έχει έρθει στα ίσα του, να βρεθήκαν τα λάθη...

Δημοσ.

Εγώ είχα κάνει ένα πακέτα απεριόριστα σταθερά 300 κινητά δωρεάν μεταφορά στο δίκτυο της cyta αλλά μετά απο 1 μηνά παραμονής στο δίκτυο αρχίσανε τα προβλήματα ερχόταν ο τεχνικός οι τεχνικοί του οτε τίποτα όλο ήταν κομμένο με τίποτα δεν συνδεόταν δοκιμάζανε με άλλο ρουτερ τα ίδια μου αλλάξανε το καλώδιο τα ίδια αναγκάστηκα και έφυγα 3 μήνες με παίδευαν και όταν δούλευε οκ δεν είχα παράπονο 'ηταν καλό και το ρουτερακι μικρό και και καθαρή ομιλία και το ιντενρνετ μια χαρά εως 24 είχα πραγματικό 12,5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...