Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WOW OP! Έκανες την επανάστασή σου!  

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι οτι άνοιξες και αυτό  το θρεντ  πριν καιρό, που κράζεις και το Γερμανό. Κάτι μίζεροι τύποι σαν εσάς, θα πρεπε να τους απαγορεύουν να καταναλώνουν το οτιδήποτε.

Δεν έκραξα τον Γερμανό ίσα ίσα ήταν ο μόνος που με βοήθησε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Έκραξα την εξυπηρέτηση της MLS. Και δεν κατάλαβα δηλαδή αν γίνει κάτι λάθος από τις εταιρείες να μην το αναφέρεις? Δηλαδή αν έχεις δίκιο και είσαι θύμα εξαπάτησις δυο ή περισσότερες φορές να αναφέρεις μόνο την μια φορά γιατί περισσότερες φορές σε καθιστούν ηλίθιο? Αυτό προτείνεις?

.

OP, μήπως το συμβόλαιό σου έληξε το Σεπτέμβριο του 2015; Το πάγιο στη CYTA και στις λοιπές μη ΟΤΕ εταιρίες είναι στην ουσία "εκπτωτικά πακέτα". Μόλις τελειώσει ο χρόνος, τα 2 έτη φαντάζομαι σε εσένα, πρέπει να επιλέξεις νέο "εκπτωτικό πακέτο", από αυτά που ισχύουν εκείνη τη χρονική στιγμή. Δηλαδή αν περίμενες να έχεις το ίδιο πάγιο για πάνω από 2 χρόνια, κακώς το περίμενες.

Εμένα ο ΟΤΕς μου είχε χρεώσει τέλη νέας σύνδεσης, γύρω στα 60 ευρώ νομίζω, όταν έκανε την εσωτερική συγχώνευση ΟΤΕΝΕΤ-Connex. Τελικά βρήκα άκρη, αλλά με πολύ τρέξιμο και καβγάδες.

Όπως ανέφερα είχα το συγκεκριμένο πακέτο σχεδόν (ή και πάνω από) 8 χρόνια, ήμουνα ασημένιος πελάτης και είχα έκπτωση αφοσίωσης για αυτό το λόγο ( η οποια έμπαινε κανονικά μέχρι τον Απρίλιο του 2016), μόνο η ταχύτητα του Internet άλλαξε στην διάρκεια των χρόνων γιατί παλιότερα είχα 2mbps μετά πήγε στα 4 και τέλος τα τελευταία 2 χρόνια στα 24. Αυτοί μου είπαν ότι έκανα ενεργοποίηση πακέτου με 24αρα ταχύτητα το Νοέμβριο του 2015 πράγμα που δεν ισχύει αφού στο λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 1/1/2015 φαίνεται καθαρά ότι είχα double play 24 οικιακό στην ιδια τιμή 26,26 με φπα

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο με την ληξη συμβολαιου ειστε σιγουροι οτι ισχυει?Γτ εγω ας πουμε ετυχε 1-2 φορες να ληξει το συμβολαιο μου και απλα επειδη δεν εβρισκα κατι καλυτερο εμενα στην εταιρια με τα ιδια λεφτα για 1 2 η ακομα και 3 ετη χωρις επιπλεον χρεωσεις χωρις τπτ,μεχρι να με παρουν για καλυτερες προσφορες οποτε να αρχισει το κυνηγι το προσφορων!

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο με την ληξη συμβολαιου ειστε σιγουροι οτι ισχυει?Γτ εγω ας πουμε ετυχε 1-2 φορες να ληξει το συμβολαιο μου και απλα επειδη δεν εβρισκα κατι καλυτερο εμενα στην εταιρια με τα ιδια λεφτα για 1 2 η ακομα και 3 ετη χωρις επιπλεον χρεωσεις χωρις τπτ,μεχρι να με παρουν για καλυτερες προσφορες οποτε να αρχισει το κυνηγι το προσφορων!

Ανάλογα τι προσφορά έχει προσφορά έχει αρκετές που σου λέει μετά την λήξη του συμβολαίου γυρνατε στην κανονική τιμή

Εχω πετύχει να κάνεις συμβόλαιο για 24 μήνες και να γράφει τι συμβόλαιο ότι μετά τους 12 μήνες από 26 ευρώ πάει στα 30

Δημοσ.

Στη CYTA ναι. Το είχα αφήσει εγώ να λήξει και μου ήρθε να πληρώσω ότι ήταν μέσα στο πακέτο με τον κανονικό τιμοκατάλογο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αν ειχα TSITA θα της έδινα μια banana και θα πήγαινα σε άλλη παραλία ,ote ,wind kai vodafone for ever !!!!!

Μπραβο το σχολιο σου βοηθαει παρα πολυ στο θεμα , κερδισες ενα γλυφυτζουρι

• Like 2
Δημοσ.

Στον ΟΤΕ που είμαι εγώ σίγουρα ισχύει .

Μου το επιβεβαίωσαν σήμερα μάλιστα για τις χρεώσεις μετα την λήξη της προσφοράς που έχω σε TV.

Το ίδιο ισχύει και σε double play.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν το προσέξατε γιατί ήταν λίγο πολλά αυτά που ανέφερα: Η CYTA μου ανέβασε το πάγιο τον Σεπτέμβρη 2015 για δυο μήνες, μετά μου το επανέφερε εκεί που ήταν, τέλος Νοέμβρη μου ενεργοποιεί καινουργιο πακέτο (χωρίς να δώσω έγκριση εγώ) ενώ το πάγιο είναι το ίδιο με πριν (δηλαδή χωρίς να αλλάξει το πάγιο), και μόνο τον Απρίλιο 2016 και μετά το ξαναανεβάζει. Δεν σας φαίνεται λιγάκι περίεργο όλο αυτό? Τόσα λάθη μαζεμένα? Τόσα σκαμπανεβάσματα στο πάγιο?

Δημοσ.

κοιτα λαθη γινονται...το πρωτο ας πουμε για τους 2 μηνες...το διορθωσανε τελος!
Μετα που ανεβηκε παλι πως το δικαιολογησαν?Απλα ετσι οτι καναν λαθος?και μετα απλα σου καναν εκπτωση?και εσυ δεν επρεπε να δεχτεις την εκπτωση,γτ ετσι δεχεσαι οτι ειχες κλεισει το πακετο...επρεπε να το αρνηθεις και να γινουν τα πραγματα οπως παλια

Δημοσ.

κοιτα λαθη γινονται...το πρωτο ας πουμε για τους 2 μηνες...το διορθωσανε τελος!

Μετα που ανεβηκε παλι πως το δικαιολογησαν?Απλα ετσι οτι καναν λαθος?και μετα απλα σου καναν εκπτωση?και εσυ δεν επρεπε να δεχτεις την εκπτωση,γτ ετσι δεχεσαι οτι ειχες κλεισει το πακετο...επρεπε να το αρνηθεις και να γινουν τα πραγματα οπως παλια

Έκπτωση είχα εδώ και πολλά χρόνια λόγω του ότι ήμουν παλιός πελάτης (έκπτωση αφοσίωσης). Τον Απρίλιο του 2016 που μου αύξησαν το πάγιο μου έκοψαν την συγκεκριμένη έκπτωση χωρίς λόγο. 

• Moderators
Δημοσ.

Έκπτωση είχα εδώ και πολλά χρόνια λόγω του ότι ήμουν παλιός πελάτης (έκπτωση αφοσίωσης). Τον Απρίλιο του 2016 που μου αύξησαν το πάγιο μου έκοψαν την συγκεκριμένη έκπτωση χωρίς λόγο. 

Mπορει για καποιο λογο η εταιρια να σταματησε να δινει εκτωση σε παλιους πελατες ειδικα οταν πηγαινε για φουντο , οτνα περνουμε μια εκτωση δεν ειναι για παντα , μονο καποια συμβολαια της forthnet που υπογραφεις οτι εχεις σταθερη τιμη για παντα , σε ολα τα αλλα οι τιμες που περνεις ισχυουν για 12 η 18 η 24 μηνες και αναλογα τις συνφωνησες μετα το περας της προγραματος μπορει να σε γυρνανε σε κανονικη χρεωση

Δημοσ.

Τι 12-18-24 δεν με κατάλαβες εγώ ήμουν πάνω απο 7 χρόνια στην εταιρεία. Το θέμα είναι ότι η αυξηση ΔΕΝ έγινε γιατί μου έκοψαν την έκπτωση αλλά γιατί είχα ενεργοποιήσει όπως μου είπαν καινούργιο συμβόλαιο.Μάλλον αυτή την αντίληψη που έχεις και εσύ είχε και η CYTA και λέει "τι με νοιάζει αν αυτός είναι  πελάτης μας εδώ και 7 χρόνια τώρα όλα τα συμβόλαια είναι μέχρι 12-24 μήνες ας του αυξήσουμε το πάγιο!".  Βέβαια το ότι μου ενεργοποίησαν νέο συμβόλαιο το Νοέμβρη (δεν βαριέμαι να το λέω χωρίς την έγκρισή μου) ενώ το πάγιο αυξήθηκε το Απρίλιο το θεωρείς φυσιολογικοτατο? Αν δεν έπαιρνα τηλ. να διαμαρτυρηθώ τον Οκτώβρη για την αύξηση που μου έκαναν επί δυο μήνες θα το είχαν περάσει στο ντούκο. Άνετα μπορεί να σε κλέψει μα εταιρεία αυξάνοντας ελάχιστα το πάγιο.

• Moderators
Δημοσ.

Τι 12-18-24 δεν με κατάλαβες εγώ ήμουν πάνω απο 7 χρόνια στην εταιρεία. Το θέμα είναι ότι η αυξηση ΔΕΝ έγινε γιατί μου έκοψαν την έκπτωση αλλά γιατί είχα ενεργοποιήσει όπως μου είπαν καινούργιο συμβόλαιο.Μάλλον αυτή την αντίληψη που έχεις και εσύ είχε και η CYTA και λέει "τι με νοιάζει αν αυτός είναι πελάτης μας εδώ και 7 χρόνια τώρα όλα τα συμβόλαια είναι μέχρι 12-24 μήνες ας του αυξήσουμε το πάγιο!". Βέβαια το ότι μου ενεργοποίησαν νέο συμβόλαιο το Νοέμβρη (δεν βαριέμαι να το λέω χωρίς την έγκρισή μου) ενώ το πάγιο αυξήθηκε το Απρίλιο το θεωρείς φυσιολογικοτατο? Αν δεν έπαιρνα τηλ. να διαμαρτυρηθώ τον Οκτώβρη για την αύξηση που μου έκαναν επί δυο μήνες θα το είχαν περάσει στο ντούκο. Άνετα μπορεί να σε κλέψει μα εταιρεία αυξάνοντας ελάχιστα το πάγιο.

Είσαι σίγουρος ότι στη υποτιθεμενη αλλαγή δεν έγινε κάποια τηλεφωνική ανανέωση?

Εμένα πήραν σπίτι απάντησε ο αδερφός μου και το μόνο που τον ρώτησαν για επιβεβαίωση ήταν το πιο όνομα του ιδιοκτήτη της γραμμής τίποτα παραπάνω, όπως και να έχει δεν υποστηρίζω την cyta απλά σε τέτοια προβλήματα πρέπει να κοιτάμε όλες της οπτικές γωνίες, δεν νομίζω καμία εταιρία να ξυπνάει ένα πρωί και να αποφασίσει ότι θες σήμερα θα κλέψουμε 1000 πελάτες

Το αρχικό συμβόλαιο που είχες (άσχετα με την ανανέωση στο νεομβριο) ποτέ τελείωνε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...