enjoy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Από την CYTA ήμασταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το πάγιο και πακέτο που είχαμε (2PLAY 24 ΟΙΚΙΑΚΟ με μια επιπλεον δωρεαν γραμμη). Ήμασταν από τους πρώτους πελάτες στην Κρήτη και είχαμε μια έκπτωση στο λογαριασμό ως Ασημένιοι πελάτες στο “πρόγραμμα αφοσίωσης” της εταιρείας . Το πάγιο ήταν 22.98 ευρώ με την έκπτωση πήγαινε στο 21.35 και μαζί με το ΦΠΑ στα 26.26. Τα προβλήματα άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2015 όπου το πάγιο εκτοξεύτηκε χωρίς λόγο στα 31.26!!!! 5 ευρώ πάνω!! Το ίδιο έγινε και τον Οκτώβριο. Πήρα τηλ την εταιρεία, μου είπαν ότι έγινε κάποιο λάθος και θα διορθωθεί. Τον Νοέμβριο του 2015 μου επιστράφηκαν πίσω 7.32 ευρώ μέσω ΠΙΣΤΩΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (παρόλο που μου αυξήσαν 2μήνες x 5ευρώ =10 ευρώ). Έστω και αν μου χρωστούσαν ακόμα 3 ευρώ δεν έδωσα πολύ σημασία σε αυτό. Το πάγιο έπειτα από Νοέμβρη και μετά επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα 26.26 ευρώ όπως πάντα. Και ενώ έλεγα ότι όλα τα προβλήματα έχουν τελειώσει με την εταιρεία άρχισαν μεγαλύτερα από τον Απρίλιο του 2016. Στον λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 1/4/2016 το πάγιο αυξήθηκε χωρίς λόγο και προειδοποίηση στα 29.26 ευρώ (23.79 χωρίς ΦΠΑ) και επιπλέον μου έκοψαν και την έκπτωση που μου έκαναν. Πήρα τηλ. Στην εξυπηρέτηση πελατών CYTA και μου είπαν ότι κάτι λάθος πρέπει να έχει γίνει και θα το ερευνήσουνε, τους ρώτησα τι θα έπρεπε να πληρώσω και μου είπαν κανονικά ό,τι πλήρωνα 26.26ευρώ. Εγώ ανακουφίστηκα πίστευα ότι είχε λυθεί η παρεξήγηση. Όμως οι λογαριασμοί συνέχιζαν να έρχονται με αυξημένο το πάγιο. Πήρα τηλ. πάλι και μου είπαν ότι το ερευνούνε. Μετά μου στέλνουν ένα email και μου λένε ότι έχουν κάνει λάθος και το πάγιο που πρέπει να πληρώνουμε είναι 29.26 και όχι 26.26 που πλήρωνα, αλλά ως καλή εταιρεία που είναι μου είπαν ότι δεν θα χρεωθώ τα προηγούμενα. Μόλις το διάβασα έπαθα σόκ!! Επι 1.5 -2 χρόνια είχα ένα πακέτο και πλήρωνα 26,26 και τώρα μου λένε ότι έκαναν λάθος, θεώρησα ότι με κοροϊδεύουν και ξαναπαίρνω τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτοί μου είπαν το ίδιο πράγμα και ένα επίσης «κουφό» ότι έχω ενεργοποιήσει την 24αρα ταχύτητα Ιντερνέτ τον Νοέμβριο του 2015 ενώ εγώ έχω εδώ και δυο χρόνια πακέτο «2play 24 οικιακό» όπως εξάλλου φαίνεται από τον αναλυτικό λογαριασμό από την αρχή του έτος του 2015. Τους είπα ότι εγώ δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο καινούργιο και απαίτησα να μου ξαναγυρίσουν το πάγιο εκεί που ήταν παλιά με την έκπτωση που δικαιούμουν λέγοντάς τους ότι θα απευθυνθώ στην προστασία καταναλωτή. Αυτοί όχι μόνο δεν έδειξαν να καταλαβαίνουν μάλιστα με απείλησαν ότι αν κάνω επίσημα καταγγελία θα με βάλλουν να πληρώσω και τις παλιές αυξήσεις που και «καλά» μου χάρισαν. Για όλα αυτά λοιπόν καταγγέλλω την εταιρεία CYTA Hellas ότι παράνομα αύξησε το πάγιό μου και ενεργοποίησε πακέτο τον Νοέμβριο του 2015 χωρίς την θέληση μου. Το πάγιο μου ήταν για πάντα 26.26 ευρώ με 24αρα ταχύτητα internet (ακόμα και από την αρχή του 2015) όπως φαίνεται και από τους αναλυτικούς λογαριασμούς που είναι αναρτημένοι online στην ιστοσελίδα του mycyta.gr. Κατά την γνώμη μου η εταιρεία αύξησε τα πάγια για να διώξει του πελάτες από παλιά πακέτα που ήταν φτηνά και με καλά προνόμια ώστε να πάρουν νέα ακριβά, επίσης ενεργοποίησε από μονή της άλλο πακέτο μέσα στο έτος ώστε να αναγκαστώ είτε να μείνω στην εταιρεία και να μην μπορώ να πάω σε άλλη είτε αν φύγω να υποχρεωθώ να πληρώσω πρόστιμο. Τέλος να αναφέρω ότι μου είπαν και άλλοι πελάτες cyta έχουν το ίδιο πρόβλημα στην πόλη μου. Μάλιστα οι ίδιοι οι άνθρωποι που είναι αντιπρόσωποι και έχουν το κατάστημα CYTA εδώ έχουν το ίδιο πακέτο με έμενα και αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με την αύξηση παγίου και έχουν διαμαρτυρηθεί και αυτοί!!! Μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να φύγω από την εταιρεία γιατί έχει γίνει ενεργοποίηση καινούργιου πακετου μέσω τηλεφώνου μέσα στο έτος ενώ είχα κάνει αίτηση να πάω σε άλλη εταιρεία. Τους είπα ότι λένε ψέματα και απαίτησα να ανοιχτούν οι καταγεγραμμένες κλήσεις που έκανα. Τελικώς με άφησαν και έφυγα, ενω άλλα μου έλεγαν, ξαφνικά μου κόβουν μια μέρα το ιντερνετ και μου λένε είστε σε άλλη εταιρεία. "Ευτυχώς παναγία μου! ξέμπλεξα" είπα. Τώρα έχω σαφώς καλύτερη ταχύτητα ίντερνετ από πριν ενώ με διαβεβαίωναν ότι ό,τι και να κάνω αποκλείεται να έχω καλύτερη ταχύτητα ιντερνετ στην περιοχή μου από αυτή της CYTA. ΨΕΥΤΕΣ!!!
enjoy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 πιο λακωνικα μας επιασε πονοκεφαλος Sorry! Το κατάλαβα και εγώ, απλά ήθελα να παραθέσω όλα τα γεγονότα και επιχειρήματα. Συγνώμη αν σας κούρασα! 3
Ghost_Rider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Sorry! Το κατάλαβα και εγώ, απλά ήθελα να παραθέσω όλα τα γεγονότα και επιχειρήματα. Συγνώμη αν σας κούρασα! τουλαχιστον με τα πολλα δικαιωθηκες
enjoy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 τουλαχιστον με τα πολλα δικαιωθηκες Όχι ακριβώς! Ακόμα μου έρχονται λογαριασμοί CYTA! 1
bill2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αν αφήσεις υπόλοιπο έρχονται εγώ Σεπτέμβριο μπήκα στη cyta με φορητότητα στην αρχή μου έδωσαν αριθμό Θεσσαλονίκης ενώ εγώ έμενα αλεξανδρούπολη τέλος πάντως κάλεσα το άλλαξαν άλλα μετά από 1 μήνα καλούσες και εν δεν μιλούσε κανείς στο σταθερό αυτό έδειχνε κατελλείμενο κάλω μου αλλάζουν ρουτερ το νέο ρουτερ δεν ξεκινούσε πάω το αλλάζω συνδέθηκε άλλα από τα 12,7 έπιασα 1/0,2 παίρνω έρχεται τεχνικός φταίει η γραμμή ήρθε ο οτε μου άλλαξε το καλώδιο πάει 12,7/0,8 μετά από λίγα λεπτά κόπηκε και δεν ξανασυνδέθηκε ότι και να έκανα δεν συγχρόνιζε ήρθε ξανά ο τεχνικός τα ίδια δεν συγχρονίζε και αναγκάστηκα έφυγα πήγα σε άλλη εταιρία
sakisvele Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εγω το ιδιο πακετο το πληρωνω 33,50 και δεν ειμαι και ευχαριστημενος απο την υπηρεσια τους.Ολοι λαμογια ειναι οπου και να πας.Στον ΟΤΕ ήταν 3σαθλιοι και απαραδεκτοι .Τους VODA-WIND oυτε καν το σκεφτομε..
NEFTIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ο ΟΤΕς δε κάνει κομπινες να σε χρεώνει παραπάνω. 10 χρόνια πελάτης δεν έχω πρόβλημα. Αυτό που υπογράφεις, αυτό πληρώνεις. Άπλα οι άλλες εταιρίες για να σε πάρουν απο τον ΟΤΕ, τάζουν χαμηλά παγία. Εσύ σα πονηρός (σαν καλός μαλάκας) την πατάς. Μετά έρχονται τα γαμησατικα (αυξήσεις, λογαριασμους που χρωστάς ενώ πλήρωσες, δικηγόροι, ψυχοφαρμακα...). Δεν είναι τέλειος ο ΟΤΕ, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το ξεκαθαριζω για να μη λέγονται ανακριβιες για τη δημιουργία εντυπώσεων. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ο ΟΤΕς δε κάνει κομπινες να σε χρεώνει παραπάνω. 10 χρόνια πελάτης δεν έχω πρόβλημα. Αυτό που υπογράφεις, αυτό πληρώνεις. Άπλα οι άλλες εταιρίες για να σε πάρουν απο τον ΟΤΕ, τάζουν χαμηλά παγία. Εσύ σα πονηρός (σαν καλός μαλάκας) την πατάς. Μετά έρχονται τα γαμησατικα (αυξήσεις, λογαριασμους που χρωστάς ενώ πλήρωσες, δικηγόροι, ψυχοφαρμακα...). Δεν είναι τέλειος ο ΟΤΕ, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το ξεκαθαριζω για να μη λέγονται ανακριβιες για τη δημιουργία εντυπώσεων. αλλο που ολο σου το ποστ ειναι μια ανακριβια απο μονο του και δημιουργεις ψευτικες εντυπωσεις...Ετσι οπως το λες ειναι λες και ο οτε ειναι ο αγιος που δεν κανει ποτε πουστιεες και ολοι οι αλλοι λενε ψεμματα επιτηδες και ολοι εχουν προβληματα...μαντεψε λοιπον αγαπητε φιλε με τις πολλες μετοχες στον οτε....υπαρχουν και αλλοι πελατες σε αλλες εταιριες που ειναι συνδρομητες πολλα χρονια και παιρνουν οτι ακριβως τους υποσχεται η εταιρια με ακριβως τα ιδια λεφτα και το ιδιο χρονικο διαστημα και εχουν και αυτοι το κεφαλι τους ησυχο σαν εσενα... Οχι τπτ αλλο απλα "το ξεκαθαριζω για να μην λεγονται ανακριβιες για τη δημιουργια εντυπωσεων" Στο θεμα τωρα,εχεις υπογραψει η υπαρχει τηλεφωνικη συνομιλια για το "νεο" συμβολαιο που σου λενε οτι παρηγγειλες τον νοεμβριο του 2015?Αν οχι πες τους να πανε να κουρευτουν!
sakisvele Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Φιλε μην βαζεις το χερι σου στο ευαγγελιο.ΕΔΩ ισχυει οτι οπου βλεπεις πολυ διαφημηση η δουλεια βρωμαει. ΜΕ νταβατζηδες ΟΤΕτζηδες δεν μπορεσα να τα βγαλω περα και την εκανα ευτυχως.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Φιλε μην βαζεις το χερι σου στο ευαγγελιο.ΕΔΩ ισχυει οτι οπου βλεπεις πολυ διαφημηση η δουλεια βρωμαει. ΜΕ νταβατζηδες ΟΤΕτζηδες δεν μπορεσα να τα βγαλω περα και την εκανα ευτυχως. απο ολους μπορεις να την παθεις αυτη ειναι η αληθεια!Απλα το παλικαρι επειδη ετυχε να ειναι ολα οκ σε αυτον και επειδη δινει και 20-30 ευρο παραπανω απο τους γνωστους τους και τις αλλες εταιριες δεν μπορει να διανοηθει οτι ειναι και οι αλλοι τοσο ικανοποιημενοι...κατι πρεπει να πηγαινει στραβα με αυτους και οχι με τον τοσο καλο οτε που του προσφερει 10 χρονια τις υπηρεσιες τους χωρις προβλημα...(χρεωνοντας τον πανακριβα σε σχεση με τον ανταγωνισμο)
bill2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Για εμένα όλοι είναι τα ίδια μόνο να μας κοροϊδεύουν ξέρουν
Miracle Worker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 OP, μήπως το συμβόλαιό σου έληξε το Σεπτέμβριο του 2015; Το πάγιο στη CYTA και στις λοιπές μη ΟΤΕ εταιρίες είναι στην ουσία "εκπτωτικά πακέτα". Μόλις τελειώσει ο χρόνος, τα 2 έτη φαντάζομαι σε εσένα, πρέπει να επιλέξεις νέο "εκπτωτικό πακέτο", από αυτά που ισχύουν εκείνη τη χρονική στιγμή. Δηλαδή αν περίμενες να έχεις το ίδιο πάγιο για πάνω από 2 χρόνια, κακώς το περίμενες. Εμένα ο ΟΤΕς μου είχε χρεώσει τέλη νέας σύνδεσης, γύρω στα 60 ευρώ νομίζω, όταν έκανε την εσωτερική συγχώνευση ΟΤΕΝΕΤ-Connex. Τελικά βρήκα άκρη, αλλά με πολύ τρέξιμο και καβγάδες.
Gtr34 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σχεδόν πάντα, οι προσφορές ισχύουν μέχρι την λήξη του συμβολαίου.Στην συνέχεια το κόστος αυξάνεται, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο πού ήταν σε ισχύ την περίοδο πού υπόγραψες το συμβόλαιο. 1
sundance_kid Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 WOW OP! Έκανες την επανάστασή σου! Το ενδιαφέρον βέβαια είναι οτι άνοιξες και αυτό το θρεντ πριν καιρό, που κράζεις και το Γερμανό. Κάτι μίζεροι τύποι σαν εσάς, θα πρεπε να τους απαγορεύουν να καταναλώνουν το οτιδήποτε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα