Cvermilion Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, θέλω να πάρω hands free earbuds. Είχα πάρει τα apple md827 bulk αλλά μερικές φορές τα αναγνώριζε μερικές όχι το κινητό μου (xiaomi mi 3 ) . Έχω τα hands free από το παλιό μου xperia p τα οποία λειτουργούν μια χαρά με το mi3 αλλά δεν με βολεύει που είναι in ear. Έτσι σκέφτομαι να πάρω τα samsung eg920. Θα είναι απόλυτα συμβατά με το κινητό μου ?Πιστεύεται πως είναι καλά ή θα μου προτείνατε κάποια άλλα ? Σας ευχαριστώ
taslikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Λίγο δύσκολο να σου πει κάποιος αν δεν τα εχει αν κάνουν για το δικό σου. Μήπως ειναι πρόβλημα ακουστικών και δεν τα αναγνωρίζει; Ωστόσο πες μας ένα μπατσετ για ακουστικά.
Cvermilion Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Λίγο δύσκολο να σου πει κάποιος αν δεν τα εχει αν κάνουν για το δικό σου. Μήπως ειναι πρόβλημα ακουστικών και δεν τα αναγνωρίζει; Ωστόσο πες μας ένα μπατσετ για ακουστικά. Ευχαριστώ για την απάντηση, λεω να δώσω μέχρι 15-20 euro Τα ακουστικα αυτά τα έχασα αλλα οσο τα είχα επρεπε να τα βαλω και να τα βγάλω καποιεσ φορές ή να τα βάλω και να κανω επανακινηση στο κινητό Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από Cvermilion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα