Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, πρόσφατα πήρα ένα κινητό της huewey y5 το οποίο θέλω να ρωτήσω είναι φυσιολογικό να αδειάζει η μπαταρία του τόσο γρήγορα;  κάθε βράδυ πρέπει να το φορτίζω και η χρήση wi fi που κάνω στο ιντερνετ είναι για καμιά ώρα  με δυο το πολύ. Η μπαταρία του απ ότι βλέπω είναι στα 2000mah νομίζω καλή είναι, αλλά γιατί δεν κρατάει; και επίσης όταν πάει στο 99% η μπαταρία μεχρι να φτάσει στο 100% κάνει μισή ώρα ενώ λέει πλήρης φόρτιση σε 1 λεπτό. Στα παιχνίδια πάλι   λίγο κρατάει  και εκεί αμέσως κατεβαίνει στην μισή ώρα έχει πάει 60% από 100%  επίσης από 30% είναι λογικό να κάνει σχεδόν 3 ώρες φόρτιση;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα, το κηνιτο που εχω παρει, αυτο το huewey y5 ενω εχω την ενταση κλησης στο τερμα, αν ξανα καλεσει καποιος η ενταση κατεβαινει απο μονη της στην μεση με αποτελεσμα να μην το ακουω το κινητο, υπαρχει καποια λυση ή να το παω πισω; θα κανει ενα μηνα να ερθει και θα μεινω χωρις κηνιτο αν γινεται κατι να το γλυτωσω ολο αυτο

Δημοσ.

Αρχικά κάνε factory reset στο τηλέφωνο ή βρες τρόπο να ξαναπεράσεις το λειτουργικό του για να είσαι πιο σίγουρος. Ψάξε στο google *how to flash stock firmware Huawei y5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα στα εργοστασιακα τωρα παει καλα να δουμε ποσο θα παει, αμα χαλασει παλι δεν εχω καμια ορεξη να τα ξανα περναω ολα απο την αρχη, τωρα ομως ολα μου τα παιχνιδια ειναι απο την αρχη, μηπως να βαλω το back up που εκανα, ή θα γινει μπερδεμα; ειναι απο την καρτα μνημης ολα αυτα που εχω και λογικα θα ειναι και τα saves παιχνιδιων, αλλα φοβαμαι μην αρχισει και κατεβαινει η ενταση παλι

βαζω τωρα τα saves απο τα παιχνιδια και δεν τα διαβαζει τα βαζω ακριβως στον ιδιο φακελο που ηταν, δηλαδη μεσα στο android υπαρχει καποια λυση δεν θελω παλι απο την αρχη

Επεξ/σία από panos0100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...