free4you Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να κάνω upgrade τα 7αρια μου σε 10 αλλά μάταια!!! Έχω προσπαθήσει με όλους τους δυνατούς τρόπους αλλά τίποτα! Στην αρχή προσπάθησα μέσω του Windows Update. Περίμενα πάνω από 5 ώρες και αυτό έγραφε ακόμα "getting setup files...". Δοκίμασα με το εικονίδιο στο tray που βγάζει σαν ειδοποίηση για το upgrade, τα ίδια και με αυτό, δεν προχωρούσε η κατάσταση. Κατέβασα το MediaCreationTool να κάνω μέσω αυτού την εγκατάσταση και εκεί ενώ όλα έδειχναν να κυλάνε καλά κόλλησε για πάνω από 3 ώρες στο checking for updates!!! Έχω ψαξει για διάφορες λύσεις στο ίντερνετ όπως αυτή με το cmd που του δίνεις την εντολή να κλείσει και να ξανανοίξει, ή να κάνω clean boot αλλά τίποτα! Δεν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί θέλω πρώτα να σιγουρευτώ ότι όλα πάνε καλά στο pc μου με τα 10 και αν δεν πάνε να γυρίσω σε 7 πάλι ενώ σε περίπτωση καθαρής εγκατάστασης δεν θα έχω αυτή την επιλογή!
Klausx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σιγουρέψου ότι είσαι διαχειριστής.Έτυχε να κάνω χθες την διαδικασία από 8 σε 10 σε ένα λαπτοπΑπό τα 8 μου φάνηκαν καλύτερα, αν δεν έχεις δυνατό pc πρέπει να ασχοληθείς με τα settings κτλ.Disk usage 100% είχανε τα windows 8-10 στο συγκεκριμένο λαπτοπ με αποτέλεσμα τα "κολλάει" το σύστημα με default settings.Απλά δεν βλέπω λόγο να βάλεις ένα λογισμικό που δεν ρυθμίζει τα απαραίτητα αυτόματα σε κάθε hardware για πιο λόγο να γίνειαναβάθμιση κιόλας για τα "εφέ"?100 αποδοχές απορρήτου κτλ τα δίνουν και Δωρεάν για πειραματόζωα ψάχνουν ; Από τα 7 που χρησιμοποιώ τόσα χρόνια δεν ήταν καλύτερα.
free4you Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει άλλος λογαριασμός χρήστη στον υπολογιστή μόνος αυτός του admin...
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κατεβάζεις κι εγκαθιστάς τα εξής και με αυτή τη σειρά: REBOOT https://support.microsoft.com/en-us/kb/3102810 REBOOT https://support.microsoft.com/en-us/kb/3083710 REBOOT https://support.microsoft.com/en-us/kb/3020369 REBOOT http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=3125574 REBOOT Μετά το αφήνεις λίγο να βρεί από μόνο του σε idle και να ενημερώσει με νέα Windows Updates. REBOOT Επαναλμβάνεις ως να περάσεις ΟΛΑ τα Windows Updates των 7. REBOOT (όσες φορές χρειαστεί σε κάθε κύκλο) Τέλος, ξανατρέχεις το Windows 10 upgrade tool και προχωράς στο upgrade. Good luck, είναι επίπονο το ξέρω, αλλά δουλεύει 100% έτσι.
free4you Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ αλλά κάθε link που μου δίνεις έχει παραπάνω από ένα αρχεία για κατέβασμα, ποιο πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω??? Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά!!!
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ανάλογα την έκδοση Windows που έχεις φίλε. Διάβασε καλύτερα την περιγραφή στο κάθε αρχείο και θα καταλάβεις ποιό σου κάνει και ποιό όχι.
solution1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Έχω το ίδιο θέμα. Κατέβασα το 1ο αρχείο σύμφωνα με τις οδηγίες του plpapadopoulos αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση του. Μένει στο "searching for updates for this computer" Να πω ότι μπήκε καθαρή εγκατάσταση windows 7x64. Τα μόνα προγράμματα που εγκατέστησα πριν τα update είναι: chrome throttlestop 7zip Αν προσπαθήσω να τρέξω το windows update, παραμένει στο κολλημένο στο "checking for updates" Χθες το βράδυ (πριν διαβάσω το post του παπαδόπουλου, κατέβασα το windows update 10 tool, το άφησα όλη νύχτα και το πρωί το βρήκα κολλημένο στο 99% installing windows. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Το ίδιο επαναλήφθηκε το προηγούμενο βράδυ. Τα κατεβάζει αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση.
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Είναι αυθεντικά τα Windows κι ενεργοποιημένα με το αυθεντικό κλειδί τους? Αν όχι, νομίζω είναι προφανές το γιατί (ειδικά αν πρόκειται από τις εκδόσεις του κιλού που έχουν τα διάφορα τορρεντάδικα και είναι πειραγμένες)... Τέλος έχει παραητηθεί σπάνιο μεν αλλά γίνεται, ότι η σειρά των πρώτων 2 μπορεί να αντιστραφεί αν κολλήσει για ώρα στο searching for updates. ΠΑΝΤΑ πρίν από κάθε update να κάνετε REBOOT και να μήν επιχειρήσετε να τρέξετε (είτε πιο πρίν είτε ταυτόχρονα) τα Windows Updates. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, REBOOT ξανά και δοκιμάστε μόνο να τρέξετε τα KB patches. Όλα μα όλα τα PC που έχω δοκιμάσει (με τελευταίο προχτές που πόσταρα την απάντηση), με αυθεντικά Windows δουλεύουν έτσι ρολόι...
free4you Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέχρι το τρίτο link όλα καλά, το τέταρτο με πετάει κάπου που δεν έχει ενημέρωση να κατεβάσω. Επίσης σε idle μου βγάζει ενημερώσεις να κατεβάσω και όταν τις επιλέγω να κατέβουν ξεκινάει και δεν τελειώνει ποτέ... Ακόμα και αν επιλέξω μόνο μια για εγκατάσταση από το windows update πάλι δεν θα την κατεβάσει ποτέ!!! (Downloading updates γράφει αλλά 0% completed) Πραγματικά έχω αρχίσει να δυσανασχετώ πολύ με τα windows και τον updater τους!!!
dangar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλημέρα , εφόσον σου έβγαλε το εικονίδιο αναβάθμισης έχεις κατοχυρώσει ηλεκτρονικά την αναβάθμιση. Κατέβασε μέσω του εργαλείου το iso (απέφυγε τις ενημερώσεις) για την έκδοση που θέλεις και κάψτην σε ένα dvd. Από εκει μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και ηλεκτρονική ενεργοποιηση των 10. Για να αποφύγεις θέματα ασυμβατότητας υλικού κατά την αναβάθμιση (περιπτώσεις όπου σε επαναφέρει στην προηγούμενη εγκατάσταση - στα 7αρια) μέσω του msconfig , στην κατρέλα υπηρεσίες απέκρυψε τις υπηρεσίες της Microsoft , απενεργοποίησε όλες τις άλλες και μετά την επανεκκίνηση και πάντα εκτός internet κάνεις μέσω του dvd την αναβάθμιση. Επίσης απενεργοποίησε το antivirus. Στην δική μου περίπτωση (Avast) χρειάστηκε να το απεγκαταστήσω τελείως. Το βασικό είναι μέσω του εργαλείου της microsoft να κάνεις το ISO (ή μέσω usb , όποιο σε βολεύει), όχι να κάνεις άμεση αναβάθμιση μέσω του εργαλείου.
free4you Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τελικά την καλύτερη λύση την έδωσε ο dangar! Σε ευχαριστώ πολύ, τόσο εσένα προσωπικά αλλά και όλους όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου!!! Δεν ήξερα ότι με το iso ή το usb μπορεί να γίνει αναβάθμιση! Όλα μια χαρά! Να φανταστώ ότι αν θέλω τώρα να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση το product key που θα χρησιμοποιήσω θα είναι αυτό που γράφει στα properties του "This pc" και όχι αυτό που είχα αρχικά στο χαρτάκι εεε???
dangar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα , χαίρομαι που βοήθησα. Την καθαρή εγκατάσταση μπορείς να την κάνεις χωρίς να βάλεις κάποιο κλειδί κατά την διάρκεια της εγκατάστασης παρακάμπτοντας το σχετικό πεδίο. Αργότερα θα γίνει η ενεργοποίηση μόλις συνδεθείς στο internet. Αν θες το κλειδί μπορέις να το βρείς μέσω everest ultimate , PC wizard ή και άλλων τέτοιων προγραμμάτων.
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Τελικά την καλύτερη λύση την έδωσε ο dangar! Σε ευχαριστώ πολύ, τόσο εσένα προσωπικά αλλά και όλους όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου!!! Δεν ήξερα ότι με το iso ή το usb μπορεί να γίνει αναβάθμιση! Όλα μια χαρά! Να φανταστώ ότι αν θέλω τώρα να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση το product key που θα χρησιμοποιήσω θα είναι αυτό που γράφει στα properties του "This pc" και όχι αυτό που είχα αρχικά στο χαρτάκι εεε??? Δε χρειάζεται να ψάχνεις για κλεισί. Τα 8 και τα 10 αποθηκεύουν το κλειδί στο bios, οπότε όταν κάνεις καθαρή εγκατάσταση θα σου βρουν το κλειδί και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Το κλειδί των 7 που έχεις στο χαρτάκι δεν ισχύει ποια γιατί έχει αλλάξει (αναβαθμιστεί) σε win10 key. Αυτό που γράφει στο This pc είναι το oem key και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πουθενά. Είναι απλά το κλειδί που έδωσε ο κατασκευαστής του υπολογιστή (ΟΕΜ) στο προϊόν και όχι το κλειδί που δίνει η ms για τα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα