Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδω και λίγο θέλω να πάρω ηχεία και έχω δει 2 σχετικά καλά αλλά θέλω γνώμες απο άτομα με περισσότερες γνώσεις.
Τα ηχεία είναι τα εξής.

CREATIVE GIGAWORKS T20 SERIES II

CREATIVE INSPIRE T6300

ΥΓ: Πήρα πρόσφατα τα TRUST 19019 TYTAN 2.1 SUBWOOFER SPEAKER SET BLACK αλλά δεν με ικανοποίησε το μπάσο που είχε το woofer και επίσης χαλάσαν και απ τη πρώτη μέρα.

Αν έχετε να προτείνετε και κάτι καλύτερο στα 60-80€ παρακαλώ γράψτε το απο κάτω.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν έχεις θέμα χώρου προτίμησε κάτι με ξεχωριστό woofer.

Αν δε σε ενδιαφέρει ο περιβαλλοντικός ήχος απέφυγε τα 5.1 σε έτοιμα σετ αυτής της κατηγορίας τιμης.

Ψάξε για κάτι σε 2.1 αλλά σε αξιόπιστη επωνυμία.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι ,στη θέση σου θα καθόμουν για ένα διάστημα με τα τραστ(αν λειτουρούν) μέχρι να μαζέψω τα διπλάσια λεφτά για κάτι αξιό(άκουστο)λογο :-)

Δημοσ.

Αν δεν έχεις θέμα χώρου προτίμησε κάτι με ξεχωριστό woofer.

Αν δε σε ενδιαφέρει ο περιβαλλοντικός ήχος απέφυγε τα 5.1 σε έτοιμα σετ αυτής της κατηγορίας τιμης.

Ψάξε για κάτι σε 2.1 αλλά σε αξιόπιστη επωνυμία.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι ,στη θέση σου θα καθόμουν για ένα διάστημα με τα τραστ(αν λειτουρούν) μέχρι να μαζέψω τα διπλάσια λεφτά για κάτι αξιό(άκουστο)λογο :-)

Είναι ήδη προς επιστροφή τα τραστ.

Το έχω κοιτάξει ήδη, αυτό που δε καταλαβαίνω σε αυτό είναι πως λέει αν ενδιαφέρεσαι για λίγο μουσική και λίγο παιχνίδια και λίγο ταινίες πάρε 2,1 επειδή τα περισσοτερα τραγούδια παίζουν στο 2.1. Δηλ αν έχω τα 5.1 και στα τραγούδια δουλεύον μόνο 2.1 θα έχει πολύ χειρότερο ήχο απο ένα στάνταρ 2.1;;

Επίσης λέει πως τα 2.0 είνια καλύτερα για μουσική άρα τα 2.0 που γράφω απο πάνω απορίπτονται;

Δημοσ.

Ετυχε να δω τυχαια την ερωτηση σου και θα ηθελα να σε ενημερωσω ως προς τα t6300 που σκεφτεσαι να αγορασεις μιας και ειμαι κατοχος εδω και 2 χρονια.Σαν ποιοτητα ηχου μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη με καλο και δυνατο μπασο.Αν εχεις συνδεδεμενα και τα 5 ηχεια πανω στο subwoofer και βλεπεις ταινια απο vlc ο ηχος εμενα μου ακουγοταν απο το κεντρικο ηχειο το οποιο ειναι μικροτερης αποδοσης απο τα 2 μεγαλα βασικα του.Εψαξα να το αλλαξω αυτο αλλα δεν εχω καταφερει κατι και ετσι εβγαλα το μικρο κεντρικο και ειμαι με τα 4 τωρα.Σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλη και ποιοτικη.Το subwoofer ειναι βαρυ και ογκωδες λογω βεβαια και του μεγαλου ηχειου του.Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα ηχεια,τα 2 μεγαλα ειναι απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο τα χερια μου.Τα αλλα 2 μικρα συνηθως θα παιζουν υποδιαιστερους surround ηχους οπως πχ μια κραυγη καποιου απο μακρια σε μια ταινια ή τους ψιθυρους απο ενα τραγουδι.Εχε υποψην οτι αμα παιζεις μουσικη απο youtube θα ακουγεται μονο στα 2 μεγαλα μιας και ειναι 2.1 ο ηχος του youtube.Αν ομως εχεις μουσικη στον σκληρο δισκο του τοτε θα απολαυσεις την 5.1 surround εμπειρια.Θα σου ελεγα να προτιμησεις ο,τι παρεις να εχει ξεχωριστο μπασο ή εστω μπασο που να κουμπωνουν ηχεια πανω του παρα σκετα ηχεια γιατι δεν θα ειναι ποιοτικο στο αυτι σου το μπασο που θα εχουν.

Δημοσ.

Ετυχε να δω τυχαια την ερωτηση σου και θα ηθελα να σε ενημερωσω ως προς τα t6300 που σκεφτεσαι να αγορασεις μιας και ειμαι κατοχος εδω και 2 χρονια.Σαν ποιοτητα ηχου μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη με καλο και δυνατο μπασο.Αν εχεις συνδεδεμενα και τα 5 ηχεια πανω στο subwoofer και βλεπεις ταινια απο vlc ο ηχος εμενα μου ακουγοταν απο το κεντρικο ηχειο το οποιο ειναι μικροτερης αποδοσης απο τα 2 μεγαλα βασικα του.Εψαξα να το αλλαξω αυτο αλλα δεν εχω καταφερει κατι και ετσι εβγαλα το μικρο κεντρικο και ειμαι με τα 4 τωρα.Σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλη και ποιοτικη.Το subwoofer ειναι βαρυ και ογκωδες λογω βεβαια και του μεγαλου ηχειου του.Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα ηχεια,τα 2 μεγαλα ειναι απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο τα χερια μου.Τα αλλα 2 μικρα συνηθως θα παιζουν υποδιαιστερους surround ηχους οπως πχ μια κραυγη καποιου απο μακρια σε μια ταινια ή τους ψιθυρους απο ενα τραγουδι.Εχε υποψην οτι αμα παιζεις μουσικη απο youtube θα ακουγεται μονο στα 2 μεγαλα μιας και ειναι 2.1 ο ηχος του youtube.Αν ομως εχεις μουσικη στον σκληρο δισκο του τοτε θα απολαυσεις την 5.1 surround εμπειρια.Θα σου ελεγα να προτιμησεις ο,τι παρεις να εχει ξεχωριστο μπασο ή εστω μπασο που να κουμπωνουν ηχεια πανω του παρα σκετα ηχεια γιατι δεν θα ειναι ποιοτικο στο αυτι σου το μπασο που θα εχουν.

Ευχαριστώ για το σχόλιο, με αυτό που έγραψες μπορώ να πω οτι πάλι καλά που χθες λίγο πριν παραγγείλω τα 6300 ένας φίλος μου, βρήκε αυτά τα ηχεία στα 80 και μου είπε να μη το σκεφτώ και να τα πάρω όσο πιο γρήγορα. GENIUS SW-HF5.1 4800 5.1 SURROUND SPEAKERS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...