ant621 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, άνοιξα λοιπόν μια καφετέρια και έχω ιντερνετ με σύνδεση στον οτε 24Mbps και μοντεμ ZTE και γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είναι αρκετό και ότι πρέπει να αγοράσω άλλο. Απ ότι κατάλαβα χρειάζομαι αρκετά Mbps στη wifi σύνδεση και να μπορούν να συνδεθούν περίπου στα 20-30 άτομα σχετικά με καλό σήμα . Θα ήθελα λοιπόν βοήθειά σας και τι θα μου προτείνατε σχετικά με ποιο μόντεμ να επιλέξω με τιμή κάτω από 100E. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
panos- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Βασικά Στα πόσα κλειδώνεις; αν είναι πολλά άτομα ταυτόχρονα πρέπει να πας σε VDSL για ομαλη σύνδεση.
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Για να μην γίνει πλήρης αλλαγή του ρουτερ αν έβαζε ένα access point πανω στο ρουτερ δεν θα γινόταν δουλειά;γιατί πράγματι με τα 100€ ίσως να υπάρχουν θέματα.
ant621 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Βασικα εχω 2 access point σε αποσταση 8 μετρων μεενδιαμεση τζαμαρια πρεπει σιγουρα να αλλαξω το μοντεμ ζεστενεται πολυ και η συνδεση ειναι πολυ προβληματικη..Τι λετς γι αυτο?http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=DC234C2B-A122-484F-B0C9-748890425516
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Το οτι ζεσταίνεται πολυ ειναι φυσιολογικό με αυτήν την χρήση, και αυτο το ρουτερ που έχεις, πέφτει το ιντερνετ οταν μπαίνουν πολλά άτομα; Η απλά ζεσταίνεται; Αν ζεσταίνεται απλά κλείσε το ασύρματο στο ρουτερ και άσε μόνο τα AP.. Το λέω μήπως το σώσουμε και δεν χρειαστείς αλλαγή ρουτερ αν και χλωμό. Δεν χάνεις να δοκιμάσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Και μένα ζεστενότανε και έχανε την συνδεσιμότητα του, αλλά αυτο είναι παρελθον
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Και μένα ζεστενότανε και έχανε την συνδεσιμότητα του, αλλά αυτο είναι παρελθον Πολυ καλή ιδέα!! Σε τι συνδέσες τους ανεμιστήρες για να δουλεύουν; Εννοώ κανέναν μετασχηματιστή η διαφορετική συνδεσμολογία;
chios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αυτό το vigor niko σκυλί από το 2009 δουλεύει μέρα νύχτα και δεν μασάει, εγώ το έχω σε τοίχο κρεμαστό και είναι μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα