Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

άνοιξα λοιπόν μια καφετέρια και έχω ιντερνετ με σύνδεση στον οτε 24Mbps και μοντεμ ZTE και γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είναι αρκετό  και ότι πρέπει να αγοράσω άλλο.

Απ ότι κατάλαβα χρειάζομαι αρκετά Mbps στη wifi σύνδεση και να μπορούν να συνδεθούν περίπου στα 20-30 άτομα σχετικά με καλό σήμα .

Θα ήθελα λοιπόν βοήθειά σας και τι θα μου προτείνατε σχετικά με ποιο μόντεμ να επιλέξω με τιμή κάτω από 100E.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Βασικά Στα πόσα κλειδώνεις; αν είναι πολλά άτομα ταυτόχρονα πρέπει να πας σε VDSL για ομαλη σύνδεση.

Δημοσ.

Για να μην γίνει πλήρης αλλαγή του ρουτερ αν έβαζε ένα access point πανω στο ρουτερ δεν θα γινόταν δουλειά;γιατί πράγματι με τα 100€ ίσως να υπάρχουν θέματα.

Δημοσ.

Το οτι ζεσταίνεται πολυ ειναι φυσιολογικό με αυτήν την χρήση, και αυτο το ρουτερ που έχεις, πέφτει το ιντερνετ οταν μπαίνουν πολλά άτομα; Η απλά ζεσταίνεται; Αν ζεσταίνεται απλά κλείσε το ασύρματο στο ρουτερ και άσε μόνο τα AP.. Το λέω μήπως το σώσουμε και δεν χρειαστείς αλλαγή ρουτερ αν και χλωμό. Δεν χάνεις να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Και μένα ζεστενότανε και έχανε την συνδεσιμότητα του, αλλά αυτο είναι παρελθον

Πολυ καλή ιδέα!! Σε τι συνδέσες τους ανεμιστήρες για να δουλεύουν; Εννοώ κανέναν μετασχηματιστή η διαφορετική συνδεσμολογία;

Δημοσ.

Αυτό το vigor niko σκυλί από το 2009 δουλεύει μέρα νύχτα και δεν μασάει, εγώ το έχω σε τοίχο κρεμαστό και είναι μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...