chrisosfp488 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα λοιπόν, σήμερα έφτασε το εν λόγω τάμπλετ στα χέρια μου (με λάθος θήκη που δεν ταιριάζει αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου), οπότε ξεκινάω με τις πρώτες ρυθμίσεις γλώσσες, accounts κλπ. και φτάνουμε στο σημείο που πρέπει να το συνδέσω σε δίκτυο wifi... Μία το έβρισκε μία το έχανε, τελικά έβαλα τον κωδικό αλλα δεν έμπαινει, ντάξει λέω θα έτυχε θα το ρυθμίσω αργότερα. Τελικά ξεκινάει και μπάινει στα windows και πάω να το συνδέσω στο wifi και μου έδειχνε ισχύς σήματος 1 παύλα ενώ ήμουνα δίπλα στο ρούτερ... Βάζω κωδικό συνδέεται αλλά δε φορτώνει καμία σελίδα. Το bootάρω σε android και δοκιμάζω ξανά. Ισχύς σήματος στο full μπαίνω κανονικά πάω να φορτώσω σελίδα... και σε ότι σελίδα και να έμπαινα αργούσε πάρα πολυ να φορτώσει και φόρτωνε το μισό περιεχόμενο.... Εννοείται παράλληλα δοκίμαζα το δίκτυο από ενα λάπτοπ και 2 smartphones κι όλα πήγαιναν σφαίρα. Έχει ξαναακουστεί αυτό το πρόβλημα; Απ'το λίγο που έψαξα το νετ δεν βρήκα κάτι, και μία ενημέρωση bios που έχει βγει από ότι κατάλαβα δεν είναι για αυτό το λόγο; Ξέρει κανείς τίποτα; Να είναι καμιά ρύθμιση που μου διαφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 εγώ απέριψα τη συγκεκριμένη μάρκα διότι έχω διαβάσει πολλά για χάλια σήμα wifi. βέβαια αυτό που συμβαίνει περισσότερο για πρόβλημα μου κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Κανενα update στον driver δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα