Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lumia 925

RM-*** ????

Το 630 με δυο σιμ μπορεί να πάρει τα 10;

Αν ναι, έχει προβλήματα;

Ναι μπορεί να τα πάρει με την παραπάνω διαδικασία η μέσω την διαδικασία αυτή https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/windows-10-mobile-apps-and-games/app-dht-upgrade-advisor-redstone-lumias-t3434774 Λίγο που το έψαξα πάνε καλά πλέων τα 10 στο 630, αλλα για μια καλύτερη άποψη ρωτά στο θέμα με τα windows phone να σου απαντήσει κάποιος κάτοχος. Στην τελική φιλε, πέρασε τα 10, και μετα κράτα τα μια εβδομάδα να δεις πως πάνε να αποκτήσεις εσυ ο ιδιος εμπειρία και αν δεν σ' αρέσουν (απο άποψη απόδοσης) περνάς τα 8.1 μετα και μενεις εκει.

Δημοσ.

εμενα το 1020, μετονομασμενο σε 950, για τα δικα μου δεδομενα, "πεταει".

οτι αναβαθμιση ερχεται για το 950xl μου, ερχεται και στο 1020. τα ιδια και στο 1520 μου (μετονομασμενο σε 950xl εκεινο).

τζαμάκια οθονης να εφαρμοζαν καλα στα 1020 και 1520 και τί στον κοσμο.

σοφη αποφαση το να βαλουν τελειως επιπεδη οθονη στα 950αρια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RM-*** ????

RM-982   Product code: 059T789

Με windows device recovery tool επανάφερα το κινητό και μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το windows Internals... Αλλά και πάλι δεν μου κάνει updates. Πόση ώρα πρέπει να περιμένω? Χρησιμοποίησα και τον σύμβουλο αναβάθμισης αλλά μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση για το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή.

Συμβουλές? Ευχαριστώ.

Μπορεί να κάνω λάθος στη διαδικασία με το RegEdit, γιατί εμένα είναι στα ελληνικά και μήπως χάθηκα στην "μετάφραση": file -> Load Hive  πάω αρχείο - φόρτωση ομάδας και μετά την εισαγωγή των στοιχείων στο : [File]->[unload Hive...] πάω αναίρεση φόρτωσης ομάδας και μου βγάζει παράθυρο με ερώτηση όπου πατάω ναι. Σωστά???

Επεξ/σία από yiafar
Δημοσ.

Ναι με hard reset επανέρχονται κανονικά! Ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα! Πάντως σε εμένα έπαιζε κανονικά και η φωνή και ο χάρτης κατευθείαν στα 10 στο 920 χωρίς την παραπάνω διαδικασία... Αρχές του μήνα θα μου δώσει ο αδερφός μου το 920 ξανά να του περάσω το Creators Update και να σας πω εντυπώσεις...

Δοκίμασε αρχικά αυτό...! http://rightlaptop.com/install-glance-screen-on-windows-10-mobile.html Στο 820 που εχεις κάρτα μνήμης μπορείς να κανεις πανεύκολα sideload...

Αν δεν πιάσει αυτο εχει αναλυτικό οδηγό εδω που δουλεύει σίγουρα!

http://forums.windowscentral.com/windows-10-mobile-how-guides/455356-%5Bguide%5D-restore-glance-screen-redstone-unsupported-devices.html

Καλημέρα. Flogerako περιμένω με αγωνία ενημέρωση για το CU στο 920, μιας και το έχω και εγώ και θέλω να του βάλω 10άρια CU. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ενας φίλος στο φόρουμ τα πέρασε σε 820 και λεει οτι ειναι ολα άψογα

Διάβασε το εδω: http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-γενική-συζήτηση-και-απορίες/?p=55673879

Το εχω δανείσει για λίγο το 920 και περιμένω να μου το δώσουν να κανω την δοκιμή...

Στην τελικη αν εχεις χρόνο και διάθεση, πέρασε τα κράτησε τα για μια εβδομάδα να δεις πως πάνε να μας πεις και τις εντυπώσεις σου, κ αν το μετανιώσεις (που δεν νομιζω) ξαναγυρνάς πισω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αρχικά το postara στο θέμα για τα windows 10, αλλά μετά θυμήθηκα ότι υπάρχει και το θέμα εδώ.

Έχω μια φίλη με lumia 1320, αξίζει να αναβαθμίσει σε windows 10? έχει κανείς εμπειρία εδώ? Πιο πολύ για τις εφαρμογές που αρχίζουν και χάνονται από τα 8.

Από ότι έχω καταλάβει θα πρέπει είτε να πάει σε Insider, είτε να αλλάξει την registry, σωστά? ποιος τρόπος θα προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα? Το Upgrade Adviser θα βοηθήσει? 

Επίσης, είδα αυτόν το οδηγό, έχετε κανέναν άλλο στα υπόψιν? (η γλώσσα δεν παίζει ρόλο)

https://forum.xda-de...lumias-t3434774

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αρχικά το postara στο θέμα για τα windows 10, αλλά μετά θυμήθηκα ότι υπάρχει και το θέμα εδώ.

Έχω μια φίλη με lumia 1320, αξίζει να αναβαθμίσει σε windows 10? έχει κανείς εμπειρία εδώ? Πιο πολύ για τις εφαρμογές που αρχίζουν και χάνονται από τα 8.

Από ότι έχω καταλάβει θα πρέπει είτε να πάει σε Insider, είτε να αλλάξει την registry, σωστά? ποιος τρόπος θα προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα? Το Upgrade Adviser θα βοηθήσει? 

Επίσης, είδα αυτόν το οδηγό, έχετε κανέναν άλλο στα υπόψιν? (η γλώσσα δεν παίζει ρόλο)

https://forum.xda-de...lumias-t3434774

φιλε, καλημέρα.

Θα σου προτεινα να ακολουθησεις κατα γραμμα τον οδηγο της πρωτης σελιδας του παρόντος θέματος, για να πας το 1320 σου σε 10αρια windows καμουφλαρισμενο ως1520.

Μετα, στα 10αρια, για να συνεχισει να σου λειτουργει η οθονη γρηγορης ματιας, θα σ προτεινα να εγκαταστησεις την εφαρμογη΄ "interop unlock", όπως λεει το πρωτο ποστ της παρακατω σελιδας :

https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/glance-screen-rs1-t3459425/page2

Δημοσ.

φιλε, καλημέρα.

Θα σου προτεινα να ακολουθησεις κατα γραμμα τον οδηγο της πρωτης σελιδας του παρόντος θέματος, για να πας το 1320 σου σε 10αρια windows καμουφλαρισμενο ως1520.

Μετα, στα 10αρια, για να συνεχισει να σου λειτουργει η οθονη γρηγορης ματιας, θα σ προτεινα να εγκαταστησεις την εφαρμογη΄ "interop unlock", όπως λεει το πρωτο ποστ της παρακατω σελιδας :

https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/glance-screen-rs1-t3459425/page2

ΟΚ, ευχαριστώ.

Έχεις μήπως εμπειρία με το 1320? Ή κάποιος άλλος? Θα λειτουργεί σωστά και γρήγορα ή καλύτερα να μείνει στα 8? Δεν είναι δικό μου το κινητό, αλλιώς θα το δοκίμαζα χωρίς δεύτερη σκέψη...

Δημοσ.

ΟΚ, ευχαριστώ.

Έχεις μήπως εμπειρία με το 1320? Ή κάποιος άλλος? Θα λειτουργεί σωστά και γρήγορα ή καλύτερα να μείνει στα 8? Δεν είναι δικό μου το κινητό, αλλιώς θα το δοκίμαζα χωρίς δεύτερη σκέψη...

αν ειχα το 1320, θα το πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη στα 10αρια και θα το αφηνα εκει.

εχω εμπειρια με το 1020 σε 10αρια.

γενικα, για τα μη επισημα υποστηριζομενα τηλεφωνα σε 10αρια, το μονο που δεν εχουν, ειναι οι "σωστοι/ προσαρμοσμενοι" drivers για την λειτουργια καμερας.

στο 1020, αυτο μεταφραζεται, σε ελαφρως χειροτερες φωτογραφιες καμερας (οχι τραγικες διαφορες για εμενα) καθως και βιντεο.

στο 1320, που ετσι κι αλλιως εχει "μετρια"καμερα, δε νομιζω να μην αξιζει η μεταβαση.

κερδιζεις τις αναβαθμισιμες εφαρμογες για οσο τις δινει η microsoft. ισως χανεις λιγο σε ταχυτητα αποκρισης αλλα οχι τραγικες διαφορες, ισως χανεις λιγο και σε ποιοτητα φωτογραφιων/βιντεο.

εγω ασυζητητι θα το πηγαινα σε 10αρια και θα το αφηνα εκει. ετσι κι αλλιως, αν δε σε ικανοποιησει, πανευκολα το επαναφερεις σε windows phone 8.1 με το Windows Device Recovery tool (εκτελεις το προγραμμα, συνδεεις το κινητο καλα φορτισμενο κι ολα τ αλλα τα κανει αυτοματα το προγραμμα ωστε απο 10αρια να σε γυρισει σε 8αρια αν δε σ αρεσει η εμπειρια χρησης των 10αριων).

Δημοσ.

αν ειχα το 1320, θα το πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη στα 10αρια και θα το αφηνα εκει.

εχω εμπειρια με το 1020 σε 10αρια.

γενικα, για τα μη επισημα υποστηριζομενα τηλεφωνα σε 10αρια, το μονο που δεν εχουν, ειναι οι "σωστοι/ προσαρμοσμενοι" drivers για την λειτουργια καμερας.

στο 1020, αυτο μεταφραζεται, σε ελαφρως χειροτερες φωτογραφιες καμερας (οχι τραγικες διαφορες για εμενα) καθως και βιντεο.

στο 1320, που ετσι κι αλλιως εχει "μετρια"καμερα, δε νομιζω να μην αξιζει η μεταβαση.

κερδιζεις τις αναβαθμισιμες εφαρμογες για οσο τις δινει η microsoft. ισως χανεις λιγο σε ταχυτητα αποκρισης αλλα οχι τραγικες διαφορες, ισως χανεις λιγο και σε ποιοτητα φωτογραφιων/βιντεο.

εγω ασυζητητι θα το πηγαινα σε 10αρια και θα το αφηνα εκει. ετσι κι αλλιως, αν δε σε ικανοποιησει, πανευκολα το επαναφερεις σε windows phone 8.1 με το Windows Device Recovery tool (εκτελεις το προγραμμα, συνδεεις το κινητο καλα φορτισμενο κι ολα τ αλλα τα κανει αυτοματα το προγραμμα ωστε απο 10αρια να σε γυρισει σε 8αρια αν δε σ αρεσει η εμπειρια χρησης των 10αριων).

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

αφου φτασουμε στην εκδοση των 10αριων που θελουμε να μεινουμε οριστικα, αρκει ν'αλλαξουμε μια μονο τιμη της registry οπως ηταν ωστε να μην βρισκει αλλη αναβαθμιση το τηλεφωνο ?

Ξεχασα/αμέλησα να κρατησω αντίγραφο των τιμων του 1020 64αρι Ο2 που εχω και το οποιο μετονομασα σε 950αρι.

Θα κατεβασω μεχρι και την 10586.494 και μετα θελω να το "σταματησω" να ειναι αναβαθμίσιμο. χωρις ομως να κανω hard reset, γιατι τότε θα χασω την φωνητικη πλοήγηση στους χαρτες καθως και την λειτουργικη lumia camera (αυτη μπορεί ετσι κι αλλιώς να μην δουλεύει στην 10586.494, δεν ειμαι σιγουρος).

Γενικα, θα ηθελα την πλεον σταθερη εκδοση των 10αριων για καθημερινη χρηση στο lumia 1020.

υποθέτω και ελπιζω η 10586.494 να ειναι μια τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...