aspirini Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους , Εχω ενα θεμα με το κινητο μου και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Εαν καποιος γνωριζει και εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο και το εχει λυσει θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια του. Επι του θεματος υπαρχει ενα σημειο στο κινητο στο οποιο δεν κολλαει το tempered glass(nilkin 9h) Μεχρι στιγμης εχω αλλαξει 2 glass και το "θεμα" παραμενει. Αρχικα νομιζα οτι απλα ηταν στραβο το πρωτο tempered glass εφοσον το καθαρισα καλα το μερος με τα πανακια που διαθετει η συσκευασια αλλα δν αλλαξε κατι και μετα εγκατεστησα ενα δευτερο το οποιο δεν κολλαει ακριβως στο ιδιο σημειο !!! ΥΓ. Να αναφερω οτι ΕΧΩ καθαρισει καλα την περιοχη και δεν αλλαξε κατι .
Cloud_7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κάτι συμβαίνει σε αυτό το σημείο και εγκλωβίζεται περισσότερος αέρας, παράξενο ωστόσο να το κάνει σε οθόνη που δεν είναι κυρτή. Ακόμα και να ήταν με λίγη προσπάθεια καθόταν καλά, παρά τη σκληρότητά του το γυαλί έχει και ικανοποιητική ελαστικότητα που δεν του φαίνεται. Δοκίμασε να το ξαναβάλεις αφού πρώτα καθαρίσεις καλά όλες τις περιοχές εννοείται, κυρίως το γυαλί από κάτω που με το που δει αέρα θα γεμίσει επί τόπου έστω και λίγους κόκκους σκόνης μόλις βγει. Βάζεις εννοείται αυτοκόλλητο να τις ρουφήξει ξανά και ξανά σε όλη την επιφάνεια. Μόλις απλωθεί σε εκείνο το σημείο κι αρχίσει να το ξανακάνει, πίεσε και τρίψε πολύ δυνατά με τον αντίχειρα δεξιά-αριστερά συνέχεια και μετά πάνω-κάτω και τούμπαλιν. Θα το δεις σταδιακά να καλύπτει το κενό περισσότερο, δεν ξέρω αν το καλύψει εντελώς, αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί σε σύγκριση με τη φότο.
aspirini Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κάτι συμβαίνει σε αυτό το σημείο και εγκλωβίζεται περισσότερος αέρας, παράξενο ωστόσο να το κάνει σε οθόνη που δεν είναι κυρτή. Αυτο ειναι που με προβληματιζει ιδιαιτερα εμενα.Τι μπορει να συμβαινει σε κεινο το σημειο? ειναι στραβο?
La_MoRt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αυτο ειναι που με προβληματιζει ιδιαιτερα εμενα.Τι μπορει να συμβαινει σε κεινο το σημειο? ειναι στραβο? Προσπάθησε να τσεκάρεις αν έχει φάει κάποιο στράβωμα το τηλέφωνο από πίεση σε τσέπη ή κάτι άλλο δεν υπάρχει άλλος λόγος να μη κολλάει στο συγκεκριμένο σημείο ή κάτι είναι στραβό ή κάπου έχει κάποιο εξόγκωμα.
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αλλιώς βάλε μια απλή ζελατίνα καλής ποιότητας αντί για γυαλί για να ξεμπερδέψεις.
StardustGr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μήπως καταλάθος έπιασες τις άκρες στο σημείο που δεν κολλάει? πριν την εγκατάσταση χρειάζεται να χεις πλύνει χέρια και να είναι τελείως στεγνά.Εξαρτάται και από το Tempered Glass, αν πρέπει να το αφήσεις επάνω στην οθόνη και να το πιέσεις στο κέντρο με ένα δάχτυλο για να κολλήσει μετά σε όλη την επιφάνεια σιγά σιγά,ή αν πρέπει να το αφήσεις να κολλήσει μόνο του και ότι φούσκα προκύψει να την πιέσεις με το πανάκι για να απλωθεί ομοιόμορφα μέχρι να φύγουν.Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει θα έλεγα ότι μπορεί να φταίει το σημείο ή απλά η συγκεκριμένη μάρκα tempered glass να χει θέμα με το μοντέλο του κινητού σου.Τι κινητό έχεις? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από StardustGr
aspirini Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Τελικα αφαιρεσα και το δευτερο glass και μετα απο πολυ παρατηρηση το γυαλι της οθονης εχει μια κυρτωση στο συγκεκριμενο σημειο η οποια κυρτωση ειναι τοσο μικρη που δεν καταλαβανεται απο την αφη αλλα μονο με το ματι κοιταζοντας παραληλα σε φως. Μεχρι στιγμης εχω ξοδεψει 15 ευρω σε glass. Τωρα ομως τι να κανω, να το γυρισω πισω?10 ημερων ειναι το κινητο, απο την μια δεν ξερω αν θα βγαλω ακρη τοσο μικρο που ειναι το προβλημα απο την αλλη σκεφτομαι και το ποσο καιρο θα μου παρει η διαδικασια σερβις /αλλαγη κινητου...πφφφ
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Τώρα εμπλέξες γιατί πέρασε και το DOA, φυσικά πας πίσω και διεκδικείς τα δικαιώματα σου, πλήρωσες και το θες άριστο και ίσιο για να βάλεις γυαλι.. Οποτε δεν έχεις άλλη επιλογή.
Pseudonumo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αν όντως υπάρχει κύρτωση πήγαινέ το και βλέπεις...πάρε και ένα τζαμάκι μαζί να το δουν.
flyk Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 P9 LΙΤΕ??? Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! έβαλα 2 tempered glass και στα 2 έγινε το ίδιο ακριβώς με σένα. όντως έχει μια κύρτωση εκεί η οθόνη και το δικό μου. μήπως είναι σε όλα έτσι?
aspirini Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 P9 LΙΤΕ??? Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! έβαλα 2 tempered glass και στα 2 έγινε το ίδιο ακριβώς με σένα. όντως έχει μια κύρτωση εκεί η οθόνη και το δικό μου. μήπως είναι σε όλα έτσι? Οχι δεν ειναι σε ολα ετσι.Της κοπελας μου δεν εχει κανενα θεμα .Εχω μιλησει ηδη με το service της huawei στην ελλαδα και θα το στειλω να το κοιταξουν και οι ιδιοι ...Απο δευτερα θα κανω την αποστολη. Μου ειπαν σε 3-4 μερες θα τελειωσει ολοι η διαδικασια. Θα κανω ανανεωση στο νημα με οτι νεωτερα υπαρχουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα