Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eneos είναι γνωστά φίλε μου... Από τα καλύτερα αλλά ακριβα. Εδώ σου λέω 4 λίτρα 15 ευρώ.

Δημοσ.

Σε τέτοια ρευστότητα/ιξώδες,πιστεύω πρέπει να πάς σε κάτι "καλύτερο"! Η τσέπη είναι δικιά σου  :-)

και το aral κοίταξε,σχετικά φθηνό γερμανικό λάδι(5w40)αλλά επώνυμο!

Δημοσ.

Αραλ το είχα βάλει δεν είχα θέμα, αν όμως είναι να βάλω Αραλ καλύτερα να βάλω castrol που είναι μανούλα για τα ibiza. Απλά ήθελα να κάνω οικονομία σε αυτή την αλλαγή με 15 ευρώ.

Δημοσ.

Αραλ το είχα βάλει δεν είχα θέμα, αν όμως είναι να βάλω Αραλ καλύτερα να βάλω castrol που είναι μανούλα για τα ibiza. Απλά ήθελα να κάνω οικονομία σε αυτή την αλλαγή με 15 ευρώ.

Δοκιμασέ τα,για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα!!ΑΝ όχι,πήγαινε σε κάτι ποιό επώνυμο και το γνωρίζεις!

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασέ τα,για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα!!ΑΝ όχι,πήγαινε σε κάτι ποιό επώνυμο και το γνωρίζεις!

το θεμα ειναι νας μας πει καποιος που τα εχει βαλει...γιαυτο ανοιξα θεμα!

Τι γνώμη έχετε παιδιά για τα TOTAL7000 ?

τα ειχα βαλει 5w30 , δεν ειχα θεμα...αλλα δεν τρελαθηκα κιολας . Νομιζω δεν τραβουσε και τοσο καλα . 

Δημοσ.

το θεμα ειναι νας μας πει καποιος που τα εχει βαλει...γιαυτο ανοιξα θεμα!

Δεν βλέπω απάντηση στο βάθος...  :P

Δημοσ.

μπαινεις στο official site(οχι του εμπορου) και κοιτας προδιαγραφες του λαδιου που σου προσφερει.. π.χ. Προδιαγραφές: API SM/CF, ACEA A3/B3/B4, MB 229.1, VW 502/505.

αν το αυτοκινητο σου ειναι σε καποια προδιαγραφη του λαδιου ειναι οκ.

λιγο που κοιταξα δεν ειναι τοσο φτηνιαρικα λαδια..απλα στα αφηνει σε καλη τιμη

Δημοσ.

502/505 φοράω, είναι φίλος και τα δίνει σε εμένα χονδρική. Οπότε να προχωρήσω σε αγορά είναι οκ;

Δημοσ.

Αν και εφόσον τα συγκεκριμένα λάδια πληρούν τις προδιαγραφές του κινητήρα σου, δεν θα πρεπει να έχεις κανένα θέμα, αν και εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κατι καλύτερο και πιο επώνυμο.

Δημοσ.

Αν και εφόσον τα συγκεκριμένα λάδια πληρούν τις προδιαγραφές του κινητήρα σου, δεν θα πρεπει να έχεις κανένα θέμα, αν και εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κατι καλύτερο και πιο επώνυμο.

το κατι καλυτερο για δευτερη αλλαγη χωρις φιλτρο θα μου βγει 50 ευρω -δεν με συμφερει. 

ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ μπας κ βγαλω ακρη γιατι το σαββατο θελω να κανω την αλλαγη !!!!!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...