Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προτείνεις δηλαδή για seat ibiza 1.4 85ps;

Προσωπικά castrol & motul προτιμώ για το αμάξι μου!πρώτη φορά την βλέπω αυτήν την εταιρία

Δημοσ.

δεν την έχω ξανά ακούσει/δεί την εταιρία την συγκεκριμένη.

Γνωστος τα πουλαει λεει ειναι καλα. Ε γιαυτο εγραψα εδω μπας και βγαλουμε καμια ακρη φιλε .

Δημοσ.

Γνωστος τα πουλαει λεει ειναι καλα. Ε γιαυτο εγραψα εδω μπας και βγαλουμε καμια ακρη φιλε .

δεν τα γνωρίζω,γιατί δεν πάς σε κάτι ποιό επώνυμο? τι ιξώδες συστήνει ο κατασκευαστής;;

Δημοσ.

δεν τα γνωρίζω,γιατί δεν πάς σε κάτι ποιό επώνυμο? τι ιξώδες συστήνει ο κατασκευαστής;;

Αναγκαστικα αν δεν μας πει καποιος την αποψη του για αυτα θα παω σε επωνυμο,φαντασου ομως θα παρω τα 4λιτρα 15 ευρω...

δηλαδη χονδρικη .  Γιαυτο καιγομαι να μαθω λεπτομεριες. 

Βόρεια;

ε δνε ξερω . λολ 

Δημοσ.

Αναγκαστικα αν δεν μας πει καποιος την αποψη του για αυτα θα παω σε επωνυμο,φαντασου ομως θα παρω τα 4λιτρα 15 ευρω...

δηλαδη χονδρικη .  Γιαυτο καιγομαι να μαθω λεπτομεριες. 

κορεάτικο λάδι αναφέρει,καλύτερα να πάς(κατά την γνώμη μου) σε άλλη μάρκα,μπορείς και να το δοκιμάσεις βέβαια..σαν "πειραματόζωο" για να δείς τι συμπεριφορά θα έχει το αμάξι σου,μετά απο κάποια χιλόμετρα λειτουργίας!

τι λάδι(ιξώδες) έχει τώρα;;10w/40?

Δημοσ.

Ψάξε σε ξένα φορα αν λένε τίποτα. Από όχι και τόσο επώνυμες μάρκες πάντως ξέρω μόνο τα ENEOS για τα οποία ακούγονται καλά λόγια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...