MSSB Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, μια γρήγορη ερώτηση. Έχω αγοράσει το συγκεκριμένο HDMI καλώδιο και η απορία μου είναι.. τα 5m που είναι, παίζει να έχω απώλεια στη ποιότητα; Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ: Δεν ξέρω αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στην ενότητα για οθόνες. Αν χρειάζεται μετακίνηση, ας το μετακινήσει κάποιος mod
11demian111 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 To hdmi ειναι ψηφιακο, δεν μπορεις να εχεις απωλεια στην ποιοτητα λογω μηκους
MSSB Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 To hdmi ειναι ψηφιακο, δεν μπορεις να εχεις απωλεια στην ποιοτητα λογω μηκους Σε μεγάλα μέτρα (10+ άνω) και όταν κάνει στροφές (π.χ λόγο μεγέθους ή καλωδίωσης) έχω διαβάσει ότι υπάρχει. Γι αυτό ρωτάω! Ευχαριστώ.
jimzak Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Θεωρετικα πάντα υπάρχει απώλεια στην ποιότητα(εξασθένηση σήματος) όσο μεγαλώνει το μήκος των καλωδίων, έχω δει εγκαταστασεις σε μαγαζιά με πάνω από 20 μέτρα και δεν διέκρινα κάποια αλιωση.Τα 5 μετρα πάντως είναι λίγα για να σου δημιούργησουν πρόβλημα.
jokerakias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 και εγώ για να σε βοηθήσω με 10m δε βλέπω καμία διαφορά....
Fubar.gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Στο HDMI αν υπαρχει θέμα με την εξασθένηση σήματος λόγω απόστασης θα το καταλάβεις αμέσως. Ή δέν θα έχεις καθόλου εικόνα, ή θα κάνει έντονα τεχνουργήματα και διακοπές στην εικόνα, όπως πχ στην ψηφιακή τηλεόραση όταν δέν πιάνει καλό σήμα. 2
La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Λέγεται εμπειρικά από χρήστες πως μέχρι τα 15 μέτρα δεν έχεις απώλειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα