Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Πριν κάποιους μήνες έβαλα VDSL από την Forthnet. Ο προηγούμενος router μου (ένας Linksys by Cisco X3500 Dual Band Router) δεν έπαιζε με VDSL και (αν και τον είχα ερωτευτεί) δυστυχώς τον πούλησα. 

ΟΠότε, επειδή :

1. Δεν μπορώ το 100mbps switch που έχει ο Technicolor

2. Θέλω 2 Bands (για να μοιράζω τις συσκευές στο σπίτι)

3. Θέλω Gigabit γιατί αντιγράφω πολλά αρχεία από κ προς τον Server μου.

έλεγα να πάω σε Linksys X6200. 

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή του επόμενού μου router? Budget..ταβάνι τα 140 ευρώ.. 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εχω αγορασει το Asus n17u. To eshop το βγαζει συχνα πυκνα προσφορα στα 65-70 ευρω μεσω newsletter. Μια απο αυτες τις φορες το ειχα αγορασει και εγω.http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-wireless-n300-gigabit-adsl-vdsl-pstn-isdn-modem-router-p-PER.617472

Εχει αυτα που ζητας. Μια διευκρινιση μονο. Θελεις simultaneous dual band ή "απλο"; Τα n17 εχει "απλο" και το wifi του ειναι εως 300mbit. Προσωπικα το wifi το εχω μονο για φορητες συσκευες, οποτε δεν με ενδιαφερει κατι καλυτερο. Καλη παραμετροποιηση γραμμης, ευκολο QoS, print server. Θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλογια τα λεφτα του. Στο adslgr υπαρχει τεραστιο νημα απο κατοχους για βοηθεια να σου προκυψει κατι. Μην τρομαξεις αν δεις χαμηλα review στο amazon, γιατι τα asus δυστυχως εχουν την ταση οταν πρωτοκυκλοφορουν να βγαινουν με firmware με bugs και στην πορεια διορθωνονται.

Δημοσ.

Εχω αγορασει το Asus n17u. To eshop το βγαζει συχνα πυκνα προσφορα στα 65-70 ευρω μεσω newsletter. Μια απο αυτες τις φορες το ειχα αγορασει και εγω.http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-wireless-n300-gigabit-adsl-vdsl-pstn-isdn-modem-router-p-PER.617472

Εχει αυτα που ζητας. Μια διευκρινιση μονο. Θελεις simultaneous dual band ή "απλο"; Τα n17 εχει "απλο" και το wifi του ειναι εως 300mbit. Προσωπικα το wifi το εχω μονο για φορητες συσκευες, οποτε δεν με ενδιαφερει κατι καλυτερο. Καλη παραμετροποιηση γραμμης, ευκολο QoS, print server. Θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλογια τα λεφτα του. Στο adslgr υπαρχει τεραστιο νημα απο κατοχους για βοηθεια να σου προκυψει κατι. Μην τρομαξεις αν δεις χαμηλα review στο amazon, γιατι τα asus δυστυχως εχουν την ταση οταν πρωτοκυκλοφορουν να βγαινουν με firmware με bugs και στην πορεια διορθωνονται.

Σε ευχαριστώ πολύ για την σουμβουλή σου paparen! Για simultaneous Dual Band θα ήθελα.. 

Θα ήθελα ακόμα περισσότερες γνώμες αν γίνεται, να το κουβεντιάσουμε λιγάκι.. :)

Για τον linksys τι έχετε να πείτε? Επίσης διάβασα για ταχύτητα επεξεργαστή του router. Επειδή έχω μείνει αρκετό καιρό "εκτός αγοράς".. παίζει πλέον ρόλο? 

Δημοσ.

Βλέπω στις φωτογραφίες ότι εκτός τις 4 LAN θύρες έχει και 1 WAN οπότε μπορεί να παίξει ως κανονικό ασύρματο router.

Στην περίπτωση αυτή βάζεις την συσκευή του πάροχου σε bridge mode, ώστε να δουλεύει μόνο ως modem (συγχρονίζοντας σε VDSL) και ως router το Χ3500 κάνοντας την κλήση ΡΡΡ (ΡΡΡοΕ με το username & password του παρόχου).

Δημοσ.

Βλέπω στις φωτογραφίες ότι εκτός τις 4 LAN θύρες έχει και 1 WAN οπότε μπορεί να παίξει ως κανονικό ασύρματο router.

Στην περίπτωση αυτή βάζεις την συσκευή του πάροχου σε bridge mode, ώστε να δουλεύει μόνο ως modem (συγχρονίζοντας σε VDSL) και ως router το Χ3500 κάνοντας την κλήση ΡΡΡ (ΡΡΡοΕ με το username & password του παρόχου).

Ωχ όχι.. καλύτερα όχι bridge mode.. Θα ήθελα έναν router/modem καλύτερα.

:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...