nickolas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κατέβασα την τελευταία desktop έκδοση του Viber (6.1.1) και μου κρασάρει στο bootάρισμα. Δεν προλαβαίνει να ανοίξει καν! Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Δεν μπορεσα να βρω κάτι στο net. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σε εμένα ανοίγει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κατέβασα την 5.3.0 από εδώ https://viber.en.uptodown.com/mac/download και μου λειτουργεί. Ελπίζω να μην είναι "εμπλουτισμένο" το software με spyware ή κάτι άλλο. Δεν ξέρω γιατί δε μου λειτουργούσε από το ίδιο το site της viber... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Κι εγώ την 6.1.1 σε El Capitan έχω χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μήπως να δοκίμαζες το κλασικό, απεγκατάσταση, επανεγκατάσταση; Απ' το επίσημο site του Viber να 'χει malware, ντάξει, απίθανο όσο δε πάει. Πολύ πιο εύκολα θα είναι μολυσμένο αυτό που κατέβασες εσύ, παρά το άλλο απ' το επίσημο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Κι εγώ την 6.1.1 σε El Capitan έχω χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μήπως να δοκίμαζες το κλασικό, απεγκατάσταση, επανεγκατάσταση; Απ' το επίσημο site του Viber να 'χει malware, ντάξει, απίθανο όσο δε πάει. Πολύ πιο εύκολα θα είναι μολυσμένο αυτό που κατέβασες εσύ, παρά το άλλο απ' το επίσημο site. Μα αυτό λέω και εγώ... ελπίζω να μην έχει τίποτα spyware κλπ. αυτό που κατέβασα... μου δουλεύει πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisman21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και γω ιδιο προβλημα με το τελευταιο update..!!!απεγκατασταση εγκατασταση ξανα και τωρα ειναι που ειναι χειροτερα..δεν μπουταρει καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisman21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 λοιπον κατεβασα την 6.2.0. κατεβαινει ανοιγει αλλα δεν συγχρονιζει τις επαφες....κουβα...κατεβασα μετα 5.3.0(2 version πισω δλδ)και τρεχει κανονικα...καμια φορα δεν ανοιγει αλλα οκ γενικα....το κακο οτι δεν εχω τις συνομιλιες απο πριν....για την 6.3.0 την τελευταια δλδ ουτε καν....κρασαρει σαν τρελο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα