Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του google maps είναι ότι μπορείς να βρεις πολύ γρήγορα και εύκολα POI με βάση το όνομα και όχι διεύθυνση πχ αναζήτηση: ταβέρνα ο Μπαμπης στον Πειραιά.

κανένα άλλο πρόγραμμα δεν το φτάνει σε αυτή την δυνατότητα.

Επίσης όποτε εχω χρειαστεί να μετακινηθώ σε μεγάλο αστικό κέντρο (Αθήνα ή Εξωτερικό) με ΜΜΜ, πάντα το gmaps με κατεύθυνε ακριβώς πως να πάω στην στάση, τι ώρα και ποιο δρομολόγιο να πάρω, που να κατέβω κτλ. Κάνει την μετακίνηση σε πόλεις που όχι μόνο δεν εχω ξαναπάει στην ζωή μου, αλλά ούτε την γλώσσα δεν ξέρω, πανεύκολη. Πιθανών και άλλα να έχουν την ίδια δυνατότητα, δεν το  γνωρίζω, αλλά από την στιγμή που το gmaps έχει αποδειχτεί αξιόπιστο, δεν βλέπω γιατί να το αλλάξω

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα του Google maps, έχει το καλύτερο ψαχτηρι χάρη στη google

Η πλοήγηση είναι αρκούντως καλή (έχει ακόμα μειονεκτήματα σίγουρα) αλλά στο να σου βρει αυτό που ακριβώς θες άμεσα είναι αιώνες μπροστά από τα πάντα

Δημοσ.

HERE MAPS

κατεβάστε το απο το Google Play και μετα πειτε μου αν πιανει μια μπροστα του το Google Maps

και φυσικα OFF LINE

σας μιλάω εκ πείρας :)

Δημοσ.

Ας μην παραβλέπουμε την δυνατότητα προγραμματισμού ταξιδιών στο PC με ποιο άνετη οθόνη. Μπορείς να βρεις παραλίες, περιοχές, φωτογραφίες τοπίων κτλπ και να προγραμματίσεις στάσεις, σε εκτός σχεδίου πόλεως σημεία, χωρίς διεύθυνση και αριθμό, προσθέτοντας τα στα αγαπημένα σου ή απλά κάνοντας ένα κλικ στο κουμπί "send to my phone".

Δεν είναι ένα απλό app στο κινητό.

ότι κάνουμε και με τα Windows Maps (Windows 10 + Windows 10 Mobile) δηλαδή εδώ και τόσο καιρό, αλλά τα έχετε στο φτύσιμο. Καλή φάση..

• Like 1
Δημοσ.

Ε, αφού ο καθένας λέει και μία πρόταση, να πω κι εγώ το OpenStreetMap που είναι και open data! Στην πράξη, βέβαια, Google Maps χρησιμοποιώ, αλλά κρίμα είναι να μην αναφερθεί κι αυτό στο thread (εδώ θυμηθήκατε το Destinator 7!).

Δημοσ.

ότι κάνουμε και με τα Windows Maps (Windows 10 + Windows 10 Mobile) δηλαδή εδώ και τόσο καιρό, αλλά τα έχετε στο φτύσιμο. Καλή φάση..

Τώρα μην ανοίξουμε τέτοια αντιπαράθεση , πήρα πριν λίγους μήνες το Lumia 535 αλλά όταν δεν είχε δωρεάν εφαρμογή για σύνδεση με κάμερα παρακολούθησης χώρου παρά μόνο δυο τρεις επί πληρωμή , το έδωσα στην γυναίκα μου .  

Όσο για αυτό που λες , δεν είναι τόσο απλή η χρήση του here στο pc αποθήκευση-σχεδιασμός διαδρομής όσο του google maps . Και μόνο που  δεν συνδέεται αυτόματα στον λογαριασμό μου μέσω chrome και μου ζητά κωδικό η σύνδεση μέσω facebook το βγάζει off .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...