Προς το περιεχόμενο

Μικρά στίγματα χρώματος στο αμάξωμα

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.dazzle-car.gr/

Φημισμένος detailer που τον εμπιστεύονται κάτοχοι ferrari, porsche,maserati κλπ. Έχει όλα τα προιόντα για τέτοιες δουλειές αλλά οι τιμές του είναι κάπως τσιμπημένες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.dazzle-car.gr/

Φημισμένος detailer που τον εμπιστεύονται κάτοχοι ferrari, porsche,maserati κλπ. Έχει όλα τα προιόντα για τέτοιες δουλειές αλλά οι τιμές του είναι κάπως τσιμπημένες.

ajo3uh.jpg

Να σαι καλα για τις πληροφοριες, δεν μπορω παρα να σε ευχαριστησω.

Σιγουρα θα ειναι ειδικοι.

Αλλα ειπαμε να αποφυγουμε τον συνοικιακο φανοποιο που θα χρεωνε το 50αρι για την πλακα για να βγαλει τα στιγματακια,

αμα γινει νταραβερι με δαυτους, δεν θα θα κοστισει σαν τον φανοποιο x 3?

Ειπα ρε παιδια για do-it-yourself φαση.

Ξερω τι λετε.

Μην την πατησω σαν τον πηλο, και παλι αγορασω κατι και η δουλεια δεν γινει κλπ.

Αν ειναι ομως, 'βλαβη' που μονο σε χερια ειδικου γινεται,

πειτε το απο την αρχη.

Γι'αυτο εβαλα και φωτο, και σας ευχαριστω απο καρδιας ολους που προσπαθητε να βοηθησετε.

Εχει κι αλλα μικροπροβληματακια(οχι ουσιας ομως) το αμαξι,

που λογω κοστους πλεον δεν τα φιξαρω.

Στις καλες εποχες, μου ειχαν κανει μια γρατσουνιτσα στο καπω, και πηγα και το βαψα!

Αλλα χρονια εκεινα ομως παιδια...

Τωρα οτι μπορουμε μονοι για μας για τα απλα,

για σοβαρες βλαβες μονο στο service....

Δεν βλεπω φως να μπορω να κανω κατι μονος, σωστα;;;

Κάνε και μια ερώτηση στο cardetailing.gr όπως επίσης πάρε τιμές από detailers όχι φανοποιούς, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα και έχουν και τα εργαλεία. Με τους πειραματισμούς και αυτά που θα αγοράσεις μπορεί να σου βγει ακριβότερο.

ΤΟ εφτιαξα, είναι κατάστημα με ειδη detailing. Είναι πολύ φιλικοι και εξυπηρετικοι.

Ο πηλος βγαζει το overspray που ειδα στην φωτο. Το πρόβλημα είναι η τεχνικη σου και ότι δεν χρησιμοποιεις λιπαντικο πηλου. Δες βιντεο να καταλάβεις πως ακριβως γινεται.

Λιπαντικο κανεις με σαμπουαν αυτοκινητου με νερο απιονισμενο. Για αναλογια νερου σαμπουαν βαλε ένα καπακι σαμπυαν σε ένα ψεκαστηρι και το υπολοιπο απιονισμενο νερο.

• Like 1

ΤΟ εφτιαξα, είναι κατάστημα με ειδη detailing. Είναι πολύ φιλικοι και εξυπηρετικοι.

Ο πηλος βγαζει το overspray που ειδα στην φωτο. Το πρόβλημα είναι η τεχνικη σου και ότι δεν χρησιμοποιεις λιπαντικο πηλου. Δες βιντεο να καταλάβεις πως ακριβως γινεται.

Λιπαντικο κανεις με σαμπουαν αυτοκινητου με νερο απιονισμενο. Για αναλογια νερου σαμπουαν βαλε ένα καπακι σαμπυαν σε ένα ψεκαστηρι και το υπολοιπο απιονισμενο νερο.

Εχω ειδικο σαμπουαν αυτοκινητου, αγορασμενο απο το autoplus.

Ε δεν σκεφτηκα να βαλω...απιονισμενο νερο(παροτι εχω αφθονο-βαζω για τους καθαριστηρες).

Αυτο φταιει;

Οτι δεν εβαλα απιονισμενο;

H μπογιά φεύγει με διαλυτικό (προς Θεού ΜΗΝ βάλεις τίποτα τέτοιο!!!) οπότε θέλει κάποιο ισχυρό χημικό απ τη μια, φιλικό για το βερνίκι/χρώμα από την άλλη. Άλλη τεχνική είναι το wet sanding αλλά και εκεί πρέπει να ξέρεις τι ντουκόχαρτο θα χρησιμοποιήσεις και με τι πίεση. Ότι και να κάνεις θα πειραματιστείς με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε σε ενα τυφλο σημειο με wd 40 μολις το κανεις θα δεις πως επιδρα μην το κανεις σε καμια μεγάλη επιφανεια και κανει καμια ζημια. Μετα πλυσιμο τοπικο και ολικο.(μην κανεις καμια επιπολαιοτητα και λες τι με ειπατε, πρωτα σε τυφλο σημειο)

Επεξ/σία από Liverpool89

Εχω ειδικο σαμπουαν αυτοκινητου, αγορασμενο απο το autoplus.

Ε δεν σκεφτηκα να βαλω...απιονισμενο νερο(παροτι εχω αφθονο-βαζω για τους καθαριστηρες).

Αυτο φταιει;

Οτι δεν εβαλα απιονισμενο;

Απιονισμενο νερο βαζεις για να μην σου αφησει αλατα. Πιστευω ότι εάν δεις πως χρησιμοποιείς τον πηλο, εστω και μια φορα, θα τα βγαλεις τα στιγματα.

Δες και παλι τα βιντεο, πλυνε τοπικα το κομματι, φτιαξε το διάλυμα με το λιπαντικο  και ξαναπροσπαθησε.

Απιονισμενο νερο βαζεις για να μην σου αφησει αλατα. Πιστευω ότι εάν δεις πως χρησιμοποιείς τον πηλο, εστω και μια φορα, θα τα βγαλεις τα στιγματα.

Δες και παλι τα βιντεο, πλυνε τοπικα το κομματι, φτιαξε το διάλυμα με το λιπαντικο  και ξαναπροσπαθησε.

Διαλυμα με το λιπαντικο, μπορω να φτιαξω χωρις να αγορασω κατι εξτρα;

Με καλο σαμπουαν αυτοκινητου+απιονισμενο+τι αλλο να προσθεσω;;;;;

Εγώ για reconditioning έκανα τα παραπάνω σε μεταλλικό κόκκινο και έκανε φοβερή δουλειά. Δεν είμαι ειδικός και δε το έχω κάνει παρά σε δύο αυτοκίνητα αλλά έκανε σαν διαδικασία μεγάλη δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...