mentoras99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Φυσικα και θελει. Ο πηλος καθαριζει τις επικαθησεις και μετα σφραγιζεις με κερι Αν εχεις παρει μαλακο πηλο δεν προκειται να φυγει. θες μετριο η σκληρο. Δες στο site της 3Μ τι πηρες. Αγορασα αυτο εδω ακριβως http://www.ebay.com/itm/331840888696?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παροτι στη σελιδα του ebay δεν το γραφει, το φακελακι που ειχε μεσα τον πηλο, εγραφε 3Μ. Και στη σελιδα του ebay γραφει οτι ειναι γι'αυτη ακριβως τη δουλεια, για να βγαζει τα στιγματα! Που κανω λαθος;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Οταν το πηρες ηταν σε κουτι μεσα η τυλιγμενος σε ζελατινα; Μαλλον επεσες σε απατεωνα και πηρες απομιμηση. Εχουν ακουστει πολλες τετοιες περιπτωσεις στο Ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Γιατί να είναι απατεώνας; Γράφει πουθενά ότι είναι 3Μ; Επίσης ναι μεν όλοι οι πηλοί είναι για την ίδια δουλειά, δηλαδή να βγάζουν στίγματα αλλά διαφέρει στίγμα από στίγμα γι αυτό υπάρχουν και διαφορετικές σκληρότητες. Μετά πάντως πρέπει να περάσεις κερί. Καλύτερα να πάρεις τιμές από detailers. Aν σου πουν 50-70€ νομίζω είναι καλύτερα να τους προτιμήσεις για ένα καλό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδια, η σελιδα στο ebay δεν γραφει για 3M. Ο πηλος ομως ηταν μεσα σε σακουλιτσα που εγραφε 3Μ. Τωρα να μπηκε στον κοπο ο αλλος, να φτιαξει ιμιιτασιον σακουλιτσα και πηλο, χωρις καν να το διαφημισει στη σελιδα του; Εννοω, αν ηταν να 'ξεγελασει', θα το εκανε πριν την αγορα, οχι μετα! Το θεμα ειναι οτι δεν μου βγαζει απολυτως κανενα στιγμα! Ξεχεριαστηκα να τριβω και αποτελεσμα 0! Δεν μπορει ρε παιδια, κατι γινεται λαθος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Λοιπον, ο μπλε πηλος της 3Μ ειναι μετριας σκληροτητας. Λογικα κανει για την δουλεια που θες. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η τεχνικη σου. Δες αυτο το βιντεο μηπως βγαλεις ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Λοιπον, ο μπλε πηλος της 3Μ ειναι μετριας σκληροτητας. Λογικα κανει για την δουλεια που θες. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η τεχνικη σου. Δες αυτο το βιντεο μηπως βγαλεις ακρη Ναι, τον μπλε εχω. Το μονο που δεν εχω εγω, που εχει αυτος στο βιντεο, ειναι αυτο το σπρευ που ψεκαζει. Ειλικρινα σας λεω, τριβω και δεν βγαινει απολυτως τιποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Θες ΚΑΙ το λιπαντικο. Χωρις αυτο δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Οι περισσότεροι φθηνοί κινεζοπηλοί από το ebay είναι μούφα. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον bilt hamber και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκίμασε με σαπουνόνερο ή με κάποιο quick detailer. Αν πάλι δεν μάλλον είναι μούφα.. Μην βάζεις τρελή δύναμη. Κακό θα κάνεις, καλό δεν θα κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Αντε ρε παιδια, αντε να δουμε. Δωστε μου σας παρακαλω ενα οικονομικο λιπαντικο απο ebay, ή πειτε μου τον καταλληλο όρο στα αγγλικα να ψαξω εγω, αλλα θα προτιμουσα δικο σας λινκ, γιατι δεν θελω να την πατησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Αντε ρε παιδια, αντε να δουμε. Δωστε μου σας παρακαλω ενα οικονομικο λιπαντικο απο ebay, ή πειτε μου τον καταλληλο όρο στα αγγλικα να ψαξω εγω, αλλα θα προτιμουσα δικο σας λινκ, γιατι δεν θελω να την πατησω... Κάτι τέτοιο αλλά δεν στο προτείνω γιατί και θα σου τελειώσει γρήγορα, και είναι ακριβό για την χρήση που το θες. Καλύτερα να πάρεις ένα άλλο πηλό που δουλεύει με απιονισμένο νερό ή με σαπουνόνερο παρά να δίνεις τσάμπα χρήματα για quick detailer. Αυτόν έχω εγώ. Μπορείς να πάρεις και τον medium. Αλλά πάλι, δεν είμαι σίγουρος αν κάνεις δουλειά με τους πηλούς μόνο. Καλύτερα να το δει κάποιος που κάνει αλοιφές κλπ να σου πει σίγουρα για να μην δίνεις τσάμπα χρήματα για άλλο πηλό και quick detailer. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε να στο κάνω με τον δικό μου πηλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 AN η "άχνα χρώματος" έχει μείνει πολύ καιρό επάνω στην λαμαρίνα/χρώμα..δύσκολα αφαιρείτε με πηλό νομίζω! δες/μίλησε και με κανέναν φανοποιό,να δείς τι θα σου πεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Κάτι τέτοιο αλλά δεν στο προτείνω γιατί και θα σου τελειώσει γρήγορα, και είναι ακριβό για την χρήση που το θες. Καλύτερα να πάρεις ένα άλλο πηλό που δουλεύει με απιονισμένο νερό ή με σαπουνόνερο παρά να δίνεις τσάμπα χρήματα για quick detailer. Αυτόν έχω εγώ. Μπορείς να πάρεις και τον medium. Αλλά πάλι, δεν είμαι σίγουρος αν κάνεις δουλειά με τους πηλούς μόνο. Καλύτερα να το δει κάποιος που κάνει αλοιφές κλπ να σου πει σίγουρα για να μην δίνεις τσάμπα χρήματα για άλλο πηλό και quick detailer. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε να στο κάνω με τον δικό μου πηλό. Να σαι καλα αγαπητε, δεν ειμαι σαλονικα... Υποτιθεται θα εκανε δουλεια ο πηλος ομως ρε παιδια.... Τοσο ψεμα και στο youtube? Τι τα πουλανε? AN η "άχνα χρώματος" έχει μείνει πολύ καιρό επάνω στην λαμαρίνα/χρώμα..δύσκολα αφαιρείτε με πηλό νομίζω! δες/μίλησε και με κανέναν φανοποιό,να δείς τι θα σου πεί. Κοιτα, αν και δεν αναφερθηκε αυτος ο παραγοντας, ο 'χρονος' εννοω, εχει καποιους μηνες. Ειναι ομως στη σφαιρα του 'εφικτου', για για δοκιμη δειγματοληπτικα εξυσα με το νυχι ενα απο τα χιλιαδες στιγματα, και με καποια προσπαθεια...βγηκε. Αρα δεν ειναι 'ενα' με το χρωμα του αμαξωματος. Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να ξενυχιαστω ....δοκιμη εκανα μονο. Καλύτερα να το δει κάποιος που κάνει αλοιφές κλπ να σου πει σίγουρα για να μην δίνεις τσάμπα χρήματα για άλλο πηλό και quick detailer. Πολυ σωστα. Ομως αναφερθηκε οτι οι φανοποιοι θελουν κανα 50αρι γι'αυτη τη δουλιτσα νομιζω, κι ειπαμε αυτες τις εποχες να μην πεταμε τα λεφτα ετσι! ========= Ξερει μηπως κανεις, αν πριν τριψω με πηλο, αν εριχνα ζεστο/καυτο νερο (βρασμενο), αν θα βοηθουσε να φυγουν; Νομιζω σε παλια συζητηση με φανοποιο για παρομοιο θεμα, πρεπει ετσι να ειχε πει. Ξερει κανεις αν βοηθαει, ή μηπως κανει κακο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Κουτσουλιά έτσι και τη βγάλεις με έντονο τρίψιμο πόσο μάλλον με το νύχι έχεις βγάλει μαζί και το βερνίκι, σκέψου στη μπογιά τι γίνεται. Μπες στο cardetailing.gr και ίσως βοηθηθείς περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μπες Site: www.dazzle-car.gr Παρτους τηλ από 24 Αυγουστου και πες τους το πρόβλημα σου. Θα σου δωσουν ακριβως ότι χρειαζεσαι και ξεχνα το ebay. Εναλλακτικα φανοποιο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μπες www.dazzle-car.gr Παρτους τηλ από τριτη (αν δεν εχουν κλεισει) και πες τους το πρόβλημα σου. Θα σου δωσουν ακριβως ότι χρειαζεσαι και ξεχνα το ebay. Δεν παιζει το λινκ. Τι κανουν αυτοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα