FatCap Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Θελω να ρωτησω αν π.χ. μπω σε ενα δημοσιο wifi χωρις κωδικο η σε ενα wifi που μου εχει δοθει ο κωδικος απο τον ιδιο τον κατοχο, δεν ειναι παρονομο ο κατοχος του wifi να μου κλεψει οποιαδηποτε στοιχεια δικα μου;
chipakos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πάντα είναι παράνομη η υποκλοπή στοιχείων αλλά και να μην θέλει ο άλλος θα αφήσεις στίγματα ακόμη και από τον δικό σου υπολογιστή. Ακόμα και το όνομα του υπολογιστή σου και την IP σου θα ξέρει. Αλωστε πάντα σου λένε ότι το δημόσιο WiFi κρύβει κινδύνους.Γιατί το λένε??
The_Judas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν θα σου κλέψει συνήθως τίποτα ο κάτοχος. Μπορεί όμως να σου κλέψει ο χάκερ της γειτονιάς που θα μπει στο freewifi.
jkoukos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Τι εννοείς αναφέροντας "υποκλοπή στοιχείων"; Γενικά κάθε κλοπή απαγορεύεται εκ του νόμου, όμως αυτός που δίνει πρόσβαση έχει κάθε δικαίωμα να τηρεί (αν θέλει) αρχείο καταγραφής των συνδεδεμένων συσκευών και της κίνησής των, όχι όμως το περιεχόμενο αυτών.
tsaptsap Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Υπαρχουν free και free wifi Πχ ενα δημοτικο wifi βαρια να δει τις διευθηνσεις που επισκεφθηκες Απο την αλλη ενα honeypot μπορει να σε ξβρκωσει Οι γνωστες μπορουν να με διορθωσουν ελευθερα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 αν η παρακολούθηση είναι με σκοπό τον έγκαιρο εντοπισμό εισβολών και επιθέσεων, δεν είναι κακό ..δες τους ISP.... π.χ Forthnet : SCAMPI,LOBSTER...χαχαχα...
FatCap Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας με βοηθησαν αρκετα! Αλλα εχω ακομα μια απορια π.χ. σε ενα wifi αν ο κατοχος του εχει αλλαξει το ονομα.. δεν ξερω αν θα ειναι το wifi της forthnet ή καποιας αλλης εταιριας, μπορει να εχει φτιαξει ενα hotspot απο το κινητο του χωρις κωδικο για να κλεψει τα στοιχεια απο αυτους που θα εχουν συνδεθει. Μπορω αν καταλαβω οτι εχει γινει κατι τετοιο να κανω κατι; Απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να μπαινω σε τετοια wifi, απλως το εχω σαν απορια επειδη εχω βρει αρκετα τετοια free με ονομα οτι ναναι. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα