Tsarou4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Πριν λιγες μερες εβγαλα την καρτα γραφικων για ενα καθαρισμα (σκονες , thermal paste ) οταν την ξανα εβαλα στη θεση της και πηγα να ανοιξω το pc δεν υπηρχε σημα στην οθονη .Είμαι σιγουρος πως εχει κατσει καλα πανω στη μητρικη το power cable ειναι οκ και το dvi, οι ανεμιστηρες της καρτας λειτουργουν κανονικα(αν και ο ηχος ειναι νομιζω λιγο πιο εντονος, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος για το τελευταιο).Εχει καποιος ιδεα τι μπορει να ειναι; Gpu amd radeon HD7850
ledaque Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Πριν λιγες μερες εβγαλα την καρτα γραφικων για ενα καθαρισμα (σκονες , thermal paste ) οταν την ξανα εβαλα στη θεση της και πηγα να ανοιξω το pc δεν υπηρχε σημα στην οθονη .Είμαι σιγουρος πως εχει κατσει καλα πανω στη μητρικη το power cable ειναι οκ και το dvi, οι ανεμιστηρες της καρτας λειτουργουν κανονικα(αν και ο ηχος ειναι νομιζω λιγο πιο εντονος, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος για το τελευταιο).Εχει καποιος ιδεα τι μπορει να ειναι; Gpu amd radeon HD7850 Δοκιμασε να βαλεις το καλωδιο στην onboard καρτα γραφικων αν εχεις. Ποσα beep κανει οταν τον ανοιγεις τον υπολογιστη?
Tsarou4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Το εχω βαλει ετσι χρησιμοποιω τον υπολογιστη τωρα, λειτουργει κανονικοτατα, beep δεν κανει καθολου.Ποτε δεν εχω ακουσει να κανει beep για την ακριβια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα