Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.πριν λιγο καιρο εκανα μια καθαρη εγκατασταση των windows 10. κοιτωντας σημερα το αρχειο εποπτειας αξιοπιστιας καμια μα καμια φορα ο τερματισμος των windows δεν εγινε σωστα.τουλαχιστον ετσι αναφερει.διπλα δεν λεει κατι αλλο εκτος απο ενα ακομα σφαλμα που αναφερεται συχνα και λεει διαχειρηση παραθυρων επιαφανειας εργασιας σταματησε να λειτουργει.παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει να μου πει τι να κανω θα το εκτιμισω πολυ μιας και δεν υπαρχουν λεφτα για τεχνικο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπέρα,

μπορεις να μπεις στα windows δηλαδη?

εαν μπαινει στα windows ανοιξε το command promt = cmd στην εναρξη, εκτελεση σαν διαχειρηστης και γραψε αυτη την εντολη" sfc /scannow "να ελενξει και αν μπορει να επιδιορθώσει οτι αρχειακι δεν ειναι σωστο και γραψε πισω το αποτελεσμα και θα σου πουμε/νε τι θα κανεις αν βρει κατι και δεν μπορεσει να το επαναφερει..

Δημοσ.

Ναι μπορώ να μπω και παίζω παιχνίδια κανονικά.θα κάνω ότι μου λες και θα απαντήσω αυριο.να προσθέσω ότι τον μηχανικό δίσκο τον έχω σαν αποθηκευτική μοναδα(μαζικής αποθήκευσης)κι όχι σαν κανονικό δίσκο και τα windows στον ssd.αν παίζει ρόλο.αυτο έγινε κατά λάθος με το εργαλείο διαχείρισης δίσκων.λογικα τώρα θέλει φορματ γι; να φαίνεται σαν δίσκος συστήματος.τα αρχεία των windowsομως ειναι στον ssd .μόνο τα παιχνίδια έχω στον μηηχανικο

λοιπον το εκανα και λεει΄΄windows resource protection did not find any integrity violations...........

Επισκέπτης
Δημοσ.

αρα τα windows ειναι ενταξει,
γινε πιο συγκεκριμενος σε αυτο που σε απασχολει γιατι μαλον δεν εχω καταλαβει..

Δημοσ.

Οκ.στο αρχείο αξιοπιστίας αναφέρει ότι πάντα ο τερματισμός των windows δεν γινεται σωστά.αυτο συμβαίνει από τότε που έβαλα τους δίσκους σε συστοιχία raid.έχω έναν μηχανικό και έναν ssd.μετα θέλησα να τους βάλω πάλι σε ahci και το κάνα αλλα μου βλέπει τον μηχανικό ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης κι όχι σαν δίσκο που μπορείς να περάσεις και windows αν θες.τον έκανα φορματ μέσα από την εκκίνηση του dvd των windows αλλα δεν άλλαξε κάτι.επισης μου λέει ότι οδισκος ειναι συστήματος gdr ανδεν κάνω λάθος.και μέσα σ όλα αυτά ο τερματισμός ενώ το πισι κλείνει αναφέρει ότι δεν γινεται ποτε σωστα

Επισκέπτης
Δημοσ.

ανεβασε μια φωτογραφια απο τη διαχειριση των δισκων και σιγουρεψε οτι στο bios εχεις σωστες ρυθμισεις για achi mode και για τους δισκους και αν εχεις ααφησει καποιο προγραμματακι απο τη διαταξη raid αφαιρεσε το, μαλλον εξωτερικο προγραμμα διαμορφωσσης θα χρειαστεις και θα στο "στρωσει" 

Δημοσ.

ανεβασε μια φωτογραφια απο τη διαχειριση των δισκων και σιγουρεψε οτι στο bios εχεις σωστες ρυθμισεις για achi mode και για τους δισκους και αν εχεις ααφησει καποιο προγραμματακι απο τη διαταξη raid αφαιρεσε το, μαλλον εξωτερικο προγραμμα διαμορφωσσης θα χρειαστεις και θα στο "στρωσει" 

ok ευχαριστω πολυ για την αποκριση.τον πηγα στο σερβις γιατι εγω δεν εχω τετοιες γνωσεις.ειναι ενας τομεας που ποτε δεν ειχα βαλει το χερι μου.λογικα η προτερη ρυθμιση του raid φταει.ισως δεν εκανα σωστα την μεταστροφη στο ahci. ελπιζω να βρουν ακρη και να μην χρειαστει να αλλαξω σκληρο γιατι δεν παιζουν φταλε!!ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

παιδια τον πηγα στην quest στο service.πληρωσα 50 ευρω μου εκαναν φορματ που θα μπορουσα να κανω και μονος μου και δεν εφτιαξαν τιποτα απολυτως.τους πηρα τηλεφωνο και μου λενε συγγνωμη και τετοια.χαλασα 70 ευρω και εμεινα χωρις υπολογιστη μια εβδομαδα χωρις κανεναν λογο απολυτως!!!ειναι απαραδεκτοι τωρα λενε να τους τον παω παλι.ελεος πια ενα φορματ πανω στα windows το εκανα και μονος μου δεν ειμαι παιδακι!ο υπολογιστης ακομα δεν τερματιζεται σωστα.ξερετε τι μπορει να φταιει.πως τραβαω screenshot απο την διαχειρηση δισκων?ολα φαινονται σωστα εκει.

Δημοσ.

παιδια τον πηγα στην quest στο service.πληρωσα 50 ευρω μου εκαναν φορματ που θα μπορουσα να κανω και μονος μου και δεν εφτιαξαν τιποτα απολυτως.τους πηρα τηλεφωνο και μου λενε συγγνωμη και τετοια.χαλασα 70 ευρω και εμεινα χωρις υπολογιστη μια εβδομαδα χωρις κανεναν λογο απολυτως!!!ειναι απαραδεκτοι τωρα λενε να τους τον παω παλι.ελεος πια ενα φορματ πανω στα windows το εκανα και μονος μου δεν ειμαι παιδακι!ο υπολογιστης ακομα δεν τερματιζεται σωστα.ξερετε τι μπορει να φταιει.πως τραβαω screenshot απο την διαχειρηση δισκων?ολα φαινονται σωστα εκει.

τελικα το μηχανημα σου τι κανει αυτη τη στιγμη και γραψε απο τι αποτελειται ακριβως να σε βοηθησουμε εφοσον δεν εμεινες ευχαριστημενος απο εκει που το πηγες

Δημοσ.

παιδια ολα καλα.ηταν η επιλογη για γρηγορη εκκινηση μεσα απο την διαχειρηση ενεργειας του πινακα ελεγχου.μου ειπαν πως μερικες φορες δημιουργει προβλημα.την αποεπελεξα και ολα καλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...