InTheEnd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Παιδιά είμαι παντελώς άσχετος μου φέρανε ένα Mi5 απο εξωτερικό και δεν εχει ελληνικά τι πιστεύεται θα πρέπει να περάσω μεστό λογισμικό ? πείτε μου οτι καλύτερο για ενα φρέσκο κινητό απο εξωτερικό και αν γινεται αναλυτικά γιατι ειμαι παντελώς άσχετος !!
Talixx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 εχει κάποια βηματα δεν ειναι δυσκολα πρώτα απο ολα πρεπει να ξεκλειδώσεις το bootloader αυτο ειναι το ποιο σπαστικο που εχουνε βαλει δυστυχώς εδω ειναι ο οδηγος για αυτο και εδω ειναι ο οδηγος για το πως θα βάλεις ελληνικα στο κινητο
InTheEnd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μονο αυτα θα χρειαστώ δηλαδή ? ποια ειναι η χρήση του boot loader ? σε ευχαριστω
Talixx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 η χρηση του? αμα στο κλεψουνε να μην μπορουνε να βάλουνε αλλη ρομ (ευκολα) ώστε ετσι μπορεις να τους βρεις αν και πρακτικά μπορεις και με ενα app να το ξεκλειδώσεις.. αρα στην ουσία ειναι παντελώς χαζο το lock bootloader που εχουνε βαλει στα καινούργια μοντελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα