iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τι γινεται(αν γινεται κατι) οταν ο αγοραστης δηλωνει μεν ευχαριστημενος αλλα αδιαφορει να σου κανει αξιολογηση?
Demon Lord Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εντοπίζεις το σπίτι του μέσω δορυφόρου και καλείς αεροπλάνο για πυρηνικό βομβαρδισμό Σαν τι να γίνεται δηλαδή; Τίποτα. 2
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σαν τι να γίνεται δηλαδή; Τίποτα. Αρα η αξιολογηση δεν ειναι υποχρεωτικη?
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Όχι. Κάνε του αρνητική ότι δεν αξιολογεί. Not. 5
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Είναι στην κρίση και την ευχέρειά του νομίζω, δεν είναι κάτι υποχρεωτικό.
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ναι αλλα δεν ειναι συμπεριφορα αυτη, ο ιδιος εχει αξιολογησεις αλλα αρνειται να κανει σε αλλους?... Τι θα γινοταν αν ολοι δεχονταν μεν αξιολογησεις αλλα οι ιδιοι δεν εκαναν? Εχει απασχολησει αυτο το θεμα τη διαχειριση? Όχι. Κάνε του αρνητική ότι δεν αξιολογεί. Not. Αξιολογησεις γινονται μόνο σε περαιωθεισες συναλλαγες.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν τη βρίσκω κι εγώ σωστή συμπεριφορά αλλά συμβαίνει. Η διαχείριση δεν βλέπω πως μπορεί να παρέμβει σε κάτι τέτοιο, πως να υποχρεώσει τον άλλον να κάνει αξιολόγηση δηλαδή; 1
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν τη βρίσκω κι εγώ σωστή συμπεριφορά αλλά συμβαίνει. Η διαχείριση δεν βλέπω πως μπορεί να παρέμβει σε κάτι τέτοιο, πως να υποχρεώσει τον άλλον να κάνει αξιολόγηση δηλαδή; Αν το site θελει να βαλει κανονα(αν δεν τον εχει ηδη) για υποχρεωτικες αξιολογησεις μετα το περας των συναλλαγων, τον βαζει. Παντως αν δεν ειναι υποχρεωτικο σκεφτομαι να κανω κι εγω το ιδιο. Θα δεχομαι μεν αξιολογησεις αλλα δε θα βαζω, χε χε χε...
Ghost_Rider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Παντως αν δεν ειναι υποχρεωτικο σκεφτομαι να κανω κι εγω το ιδιο. Θα δεχομαι μεν αξιολογησεις αλλα δε θα βαζω, χε χε χε... Meh 1
soteras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Τον απειλέις ότι θα το πεις στο μπαμπα και τη μαμα σου για να τον κανουν νταντα για να κανει άλλη φορά αξιολόγηση.Το site πιστεύω με τόσες ασχολίες που έχει δεν μπορεί να γίνει ο μπαμπούλας τι αγόρασες αυτό πριν 2 νανοδευτερα κάνε αξιολόγηση τώρα γιατί θα σε κάνω νταντά.Επίσης υπάρχει το ρίτο μην κάνεις στους άλλους ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν (π.χ που λες θα δέχεσαι αξιολογήσεις αλλά δεν θα κάνεις.) 1
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Επίσης υπάρχει το ρίτο μην κάνεις στους άλλους ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν (π.χ που λες θα δέχεσαι αξιολογήσεις αλλά δεν θα κάνεις.) Αντιφατικος εισαι, σε μενα το λες? Σε αυτον που ηδη το εκανε δεν το λες? Τον απειλέις ότι θα το πεις στο μπαμπα και τη μαμα σου για να τον κανουν νταντα για να κανει άλλη φορά αξιολόγηση. Αν συνεβαινε και σε σενα δε νομιζω οτι θα ειχες τετοια διαθεση για χιουμορ.
soteras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αντιφατικος εισαι, σε μενα το λες? Σε αυτον που ηδη το εκανε δεν το λες? Αν συνεβαινε και σε σενα δε νομιζω οτι θα ειχες τετοια διαθεση για χιουμορ. Εεε αυτός που το έκανε όλο και κάτι θα διαβάζει εδώ ίσως βάλει μιαλό αν δει τίποτα .Ααα μου έχει συμβεί αλλά νταξ το ξεπέρασα δεν μπορώ γίνω μπαμπούλας και να κυνηγώ.Εγώ πάντως όσες φορές 1-2 που έχω αγοράσει έω ρίξει αξιολόγηση
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αν το site θελει να βαλει κανονα(αν δεν τον εχει ηδη) για υποχρεωτικες αξιολογησεις μετα το περας των συναλλαγων, τον βαζει. Παντως αν δεν ειναι υποχρεωτικο σκεφτομαι να κανω κι εγω το ιδιο. Θα δεχομαι μεν αξιολογησεις αλλα δε θα βαζω, χε χε χε... Να είναι υποχρεωτικό και να τρώει ban πχ όποιος δεν κάνει αξιολόγηση εννοείς;
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μπορεις αν θες να το κουβεντιαζεις με το καθε ατομο που κανετε την οποιαδηποτε συναλλαγη αλλα ως εκει.Οι moderators δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω για αυτο.Για αλλους λογους ειναι υπευθυνοι οπως για λαθος αξιολογησεις,λαθος αγγελιες κλπ 1
arxontas71 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όπως προαναφέρθηκε είναι καθαρά στην διακριτική ευχέρεια του καθενός, μπορείς απλά να του στείλεις ένα pm ως υπενθύμιση και τίποτα παραπάνω, μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις