Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Κατεβασα μια ταινια 20GB+ που η πηγη που την κατεβασα (φυσικα δεν εχει σημασια ποια ειναι) ελεγε οτι εχει και ελληνικους υποτιτλους. Το παραξενο ειναι οτι δεν ξερω με ποιο αρχει μπορει να παιξει με media player classic . Παραθετω καποιες απο τις εικονες με φακελους που εχει μεσα . Αυτα εγραφε στην περιγραφη της ταινιας. Death Wish Ο Εκτελεστής της Νύχτας (1974) Full Blu-ray Είδος Ταινίας: Action, Adventure, FantasyΕλληνική Πρεμιέρα: Δεν προβλήθηκε στην ΕλλάδαΣκηνοθέτης: Michael WinnerΣενάριο: Brian Garfield (novel), Wendell MayesΗθοποιοί: Charles Bronson, Hope Lange, Vincent GardeniaΥπότιτλοι: Ναι, Ελληνικοί επιλεγόμενοι από το Root του BlurayΔιάρκεια: 93 ΛεπτάΜέγεθος: 20.3 GiBΚαταλληλότητα Ταινίας: Απαραίτητη γονική συναίνεση ΥΓ . Οποιαδηποτε απαντηση θα την δω αυριο Ευχαριστω.
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 δοκιμασε open directory και επελεξε ολο τον φακελο.Και για sub δες τι επιλογες σου βγαζει στα filters
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Οταν παταω ανοιγμα φακελου μου βγαζει πολλους αλλους με υποφακελους ο καθενας . Εκανα το εξης "μπακαλιστικο" .Βρηκα στο internet υποτιτλους και βρηκα στους φακελους μεσα το μεγαλο αρχειο που ειναι η ταινια .Εβαλα σε αυτο τον φακελο και τους υποτιτλους και τους μετονομασα οπως το ονομα του "βασικου αρχειου" που εχει ονομα .m2ts και παιζουν .
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Οταν παταω ανοιγμα φακελου μου βγαζει πολλους αλλους με υποφακελους ο καθενας . Υπαρχει μια επιλογη που δεν χρειαζεται να ψαχνεις το μεγεθος των αρχειων.Παιζει απ'ευθειας νομιζω Aνοιγμα καταλογου / open directory κλπ δοκιμασες απο το μενου ? Ανοιγμα δισκου bd ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν βρηκα κατι τετοιο ...Μονο σε ενα φακελο με πολλα αλλα μικρα αρχεια με ιδια καταληξη υπηρχε και το μεγαλο με την καταληξη που εγραψα και επεζε η ταινια απο αυτο .
vavoom Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Πληροφοριακά, όλοι οι υπότιτλοι είναι στον φάκελο "stream" και είναι ενσωματωμένοι στο μεγάλο αρχείο. Ορισμένα δισκάκια BluRay (δεν ξέρω για τα κατεβασμένα αρχεία) θέλουν να ορίσεις/ρυθμίσεις από την αρχή το είδος της γλώσσας που θα ακούσεις καθώς και το είδος του υπότιτλου που θέλεις να παρακολουθήσεις. Αν ξεκινήσει να παίζει το δισκάκι, τότε δεν δίνει δυνατότητα επιλογής και πρέπει να αρχίσεις από την αρχή κάνοντας τις ρυθμίσεις που θέλεις. Για να δεις ότι όντως υπάρχει ο ελληνικός υπότιτλος πρέπει να δοκιμάσεις να ανοίξεις το μεγάλο άρχειο (από το φάκελο stream) με το πρόγραμμα tsMuxeR . To tsMuxeR θα το αναλύσει και θα δεις τι streams περιέχει (ήχος και υπότιτλοι).
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Πληροφοριακά, όλοι οι υπότιτλοι είναι στον φάκελο "stream" και είναι ενσωματωμένοι στο μεγάλο αρχείο. Ορισμένα δισκάκια BluRay (δεν ξέρω για τα κατεβασμένα αρχεία) θέλουν να ορίσεις/ρυθμίσεις από την αρχή το είδος της γλώσσας που θα ακούσεις καθώς και το είδος του υπότιτλου που θέλεις να παρακολουθήσεις. Αν ξεκινήσει να παίζει το δισκάκι, τότε δεν δίνει δυνατότητα επιλογής και πρέπει να αρχίσεις από την αρχή κάνοντας τις ρυθμίσεις που θέλεις. Για να δεις ότι όντως υπάρχει ο ελληνικός υπότιτλος πρέπει να δοκιμάσεις να ανοίξεις το μεγάλο άρχειο (από το φάκελο stream) με το πρόγραμμα tsMuxeR . To tsMuxeR θα το αναλύσει και θα δεις τι streams περιέχει (ήχος και υπότιτλοι). Πραγματι στον φακελο stream είναι μαζι με πολλα αλλα και το μεγαλο αρχειο .Μονο αν το ανοιξω με vlc στην επιλογή για υποτιτλους μου βγαζει καμμια 15αρια και ενας είναι ελληνικος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα