frozex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά κάποιου σοβαρού κράνους. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Το budget μου είναι αδιάφορο καθώς πρόκειται για την ασφάλεια την δική μου και του αδερφού μου. Θα βάλω προαιρετικά τα 400€ σαν ταβάνι αλλά αν έχετε να προτείνετε κάποιο ακριβότερο το οποίο αξίζει τα λεφτά του θα το λάβω υπόψιν μου. Η μηχανή που έχουμε είναι CBF 125i (μαύρο-γκρι) και αν αγοράσουμε κάποια άλλη θα είναι στο ίδιο στυλ με περισσότερα κυβικά. Την μηχανή την αναφέρω μόνο και μόνο για να ταιριάζει το κράνος με το στυλ της μιας και είμαι της άποψης πως δεν παίρνεις κράνος ανάλογα τα κυβικά της μηχανής. Συγνώμη αν κούρασα περιμένω προτάσεις.
afentiko Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Οτιδηποτε απο 300 ευρω και πανω ειναι απο τα καλυτερα που μπορεις να παρεις, μετα παιζουν ρολο, μαρκες, μοδα κλπ (λιγοτερο σημαντικα) 1
frozex Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Σίγουρα θα είναι καλό στα 300+ αλλά ποια μάρκα είναι η πιο vfm ή ποια σου δίνει τη παραπάνω λεπτομέρεια (άνεση-ασφάλεια) ανεξάρτητου εξωτερικού σχεδίου (ζωγραφιές);
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αν δεν φορέσεις κράνος να δεις τι ταιριάζει στο κεφάλι σου, ότι και να πούμε εμείς δεν έχει ουσία. Από μάρκες θα έλεγα σε arai, agv.
VonLoutsos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν παίρνεις κράνος ανάλογα τα κυβικά της μηχανής. Το κράνος κοστίζει όσο κοστολογείς το κεφάλι σου και κατά συνέπεια την ζωή σου. Like στην λογική σου Υ.Γ: Το κράνος πρέπει να είναι σχετικά στενό χωρίς όμως να είναι ενοχλήτικό. Και επειδή συνήθως παίρνει και λίγο την μορφή από το κεφάλι που το φοράει, θεωρώ οτι πρέπει να πάρετε 2. Γιατί πρέπει να μεριμνούμε και για τον δεύτερο που ανεβαίνει Από εκεί και πέρα, Nolan, AGV, Caberg θεωρώ πως έχουν αυτά που ψάχνεις.
NickTG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://sharp.direct.gov.uk
townleader Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Το κράνος το σωστό είναι αυτό που κάθεται σωστά στο κεφάλι σου! Οτιδηποτε πάνω απο 200 € ειναι καλο στο θέμα της ασφάλειας απο τα 300 και πανω παιζεις και με ποιοτητα εσωτερικου! Θέλω να σου πω ότι εαν παρεις ενα κρανος των 400€ και σου ειναι μεγαλο ...την πατησες και δεν θα σου παρεχει την ασφαλεια που πρεπει. Και εγω στο 1,5 χρόνο που εχω μηχανακι δυστυχως την πατησα πηρα το Shoei NXR σε large ενώ ήμουν για medium ..το έδωσα και πηρα το HJC rpha 11 σε medium και μου ειναι οκ. Πρέπει να ειναι σφιχτο αλλα να μην σε πιανεις και πονοκεφαλος..φορεσε το 15-20 λεπτα στο μαγαζι αφού σου έχουν μετρήσει και την διάμετρο. καλή επιλογη!!!
Highlander Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 To Shoei μου το πήρα από εδώ: http://www.helmetcity.co.uk Κάπου στα 450€ όταν εδώ είχε κοντά στα 650€ Είχα δοκιμάσει προηγουμένως για σιγουριά μέγεθος σε μαγαζιά και κατέληξα στο XR1100.
frozex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Και τώρα προκύπτουν άλλες δύο ερωτήσεις συν μια πάνω στην δεύτερη. 1: Επειδή στην Καβάλα στην οποία μένω και κατάγομαι δεν υπάρχει και τρελή ποικιλία σε κράνη και αξεσουάρ, πως μπορώ να ξέρω τι νούμερο να παραγγείλω; 2: Παραγγέλνω από εσωτερικό ή εξωτερικό; Έχετε να προτείνετε κανένα site; 2/+1: Αν παραγγείλω από εξωτερικό, ζελατίνες και ότι άλλο ανταλλακτικό χρειαστώ, που θα τα βρω;
Highlander Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 1. Ή θα πας και θα αγοράσεις από κατάστημα της περιοχής σου ή της πιο κοντινής πόλης ή πας δοκιμάζεις και παίρνεις το ίδιο μοντέλο που σου εφάρμοζε σωστά από όπου θες. 2. Στο εξωτερικό δυστυχώς οι τιμές είναι αλλού. Εξωφρενικά πιο χαμηλές, οπότε θεωρώ πως είναι μονόδρομος. Δεν νομίζω πως θα χρειαστείς ζελατίνα, αλλά οι διαφορές Ελλάδα και εξωτερικό λόγω του ποσού δεν είναι τεράστιες.
frozex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για ζελατινες και λοιπά δεν το ρωτάω για την τιμή αλλά για την διαθεσιμότητα στα καταστήματα, ας πούμε την AGV δεν θυμάμαι να την έχω πετύχει πουθενά στην Καβάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα