Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Έχω ένα Onda V975m το οποίο έχω σχεδόν παροπλίσει μιας και με εκνευρίζει αφάνταστα η αυτονομία του. Το φορτίζω στάνταρ κάθε μέρα ενώ με μέτρια χρήση (browsing μέσω wifi) τελειώνει η μπαταρία σε ~6 ώρες. Μου θυμίζει τις εποχές που είχα ένα iPhone 4S και έψαχνα να βρω φορτιστή στα πιο απίθανα μέρη μιας και δεν έβγαζα μέρα με τίποτε. Επειδή εδώ και 1 χρόνο έχω βρει την υγειά μου με ένα Lumia 640XL που με μέτρια χρήση (ίδια με του 4S) θέλει φόρτιση κάθε 3 μέρες (!), αναζητώ ένα αντίστοιχα καλής αυτονομίας τάμπλετ μεγαλύτερο από 10 ίντσες (ενθουσιάστηκα μόλις είδα το 12άρι iPad σήμερα), με wifi, για βασική χρήση browsing, office, ebanking άντε και κανένα youtube στα μεγάλα κέφια. Δεν είναι απαραίτητο το 3G μιας και θα μοιράζω ίντερνετ από το κινητό αν χρειαστεί. Λειτουργικό Android ή δευτερευόντως Windows (μιας και τα iOS είναι πανάκριβα), ενώ δεν έχω πρόβλημα με κάτι από Κίνα αρκεί να είναι αξιόπιστο και να έχει καλή υποστήριξη από την κοινότητα για να μην μου βγάλει την πίστη με τις ρομ και τα bugs (όπως το Onda).

Για μπάτζετ μέχρι 250 ευρώ υπάρχει κάτι ?

Ευχαριστώ !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aν πάρουν χαμπάρι το σχόλιο σου για το microsoft θα πέσουν να σε φάνε πολλοί εδω μέσα :-)... Lumia 640 και εγώ και άσε τους άλλους να ψάχνουν φορτιστή... Στο ερώτημα σου τώρα νομίζω θέλεις κάποιο lenovo Yoga. Πιο βαρύ από τα άλλα όμως με τη βάση που έχει στέκεται ενώ μπορείς ακόμα και να το κρεμάσεις στον τοίχο! Πιο μεγάλη μπαταρία και άρα αυτονομία δύσκολα θα βρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν πάρουν χαμπάρι το σχόλιο σου για το microsoft θα πέσουν να σε φάνε πολλοί εδω μέσα :-)... Lumia 640 και εγώ και άσε τους άλλους να ψάχνουν φορτιστή... Στο ερώτημα σου τώρα νομίζω θέλεις κάποιο lenovo Yoga. Πιο βαρύ από τα άλλα όμως με τη βάση που έχει στέκεται ενώ μπορείς ακόμα και να το κρεμάσεις στον τοίχο! Πιο μεγάλη μπαταρία και άρα αυτονομία δύσκολα θα βρεις.

Το ίδιο διάβασα κι εγώ για τα Lenovo. Φοβάμαι μόνο το κατά πόσο θα είναι ready to play out of the box ή θα πρέπει να ψάχνομαι πάλι με ROM και πατέντες.

Τις περισσότερες καλές κριτικές στο σκρούτζ τις έχει αυτό. Αξίζει ? Αν και θα προτιμούσα κάτι πιο οικονομικό βέβαια !

Επεξ/σία από iparou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...