bluesattack Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Και τα δυο στον γειτονα για σιγουρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Το δευτερο κλειδι στο σπιτι και αν ειναι να παμε ταξιδι και τα δυο μαζι μας .Ελεγχος μπαταριας που τυχον υπαρχει απαραιτητος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Έχω ακούσει από αρκετούς να έχουν κλειδί κάπου κρυμμένο μέσα στο αμάξι αλλά όχι και στο ντουλαπακι... Συγκεκριμένα ένας μπάρμπας μου μου είχε πει σε περίπτωση που κλειδωθεί απέξω ή χάσει τα κλειδιά του και δεν είναι κοντά στο σπίτι να πάρει το 2ο έχει πάντα ένα τρίτο κρυμμένο με το σκεπτικό ότι σπάει ένα φιλιστρινι μπαίνει μέσα το παίρνει και φεύγει... Το τζάμι το πληρώνει η ασφάλεια και τέλος... Ενώ αν φέρεις κάποιον μάστορα να στο ανοίξει θα κλαψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 και τα δυο,μαζι μου.απειρες φορες εριξα στον χωρο αποσκευων του σενταν το κυριο κλειδι και τον εκλεισα.το δε καλοκαιρι,αφηνω το μοτερ αναμενο για το αρκοντισιο,και κλειδωνω με το δευτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 μεσα πιο ντουλαπακι? εγραψα εγω συνηθως οχι σημείωσε λάθος. κατάλαβα ότι αυτό κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα