Captn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 έχετε δευτερο κλειδι στο ντουλαπακι σε περίπτωση που χαθει το πρωτο? χω συνηθως οχι και παιρνω εφεδρικο μονο οταν παω ταξιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου;! Όχι, τι νόημα έχει κάτι τέτοιο; Έχω δεύτερο κλειδί αλλά το έχω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Στο ντουλαπάκι γιατί; Για να χάσουμε και τα 2 μετά και να κλειδωθουμε σίγουρα απ έξω; Το έχω σπίτι μου στο συρτάρι το δεύτερο κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Κι εγω στο σπιτι μου φυσικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ωραια.. και που μενετε ειπαμε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σπίτι μου μένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ωραια.. και που μενετε ειπαμε? Δε χρειάζεται 2ο κλειδί όσες φορές ξεχναω το πρώτο βγάζω το πλακακι της μιζας κ γυρναω με κατσαβιδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 ωραια.. και που μενετε ειπαμε? ωραία, κι εσύ που το έχεις στο ντουλαπάκι που παρκάρεις είπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δε χρειάζεται 2ο κλειδί όσες φορές ξεχναω το πρώτο βγάζω το πλακακι της μιζας κ γυρναω με κατσαβιδι Και πως μπαίνεις στο αμάξι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δε χρειάζεται 2ο κλειδί όσες φορές ξεχναω το πρώτο βγάζω το πλακακι της μιζας κ γυρναω με κατσαβιδι μεσα ωραία, κι εσύ που το έχεις στο ντουλαπάκι που παρκάρεις είπαμε; πιο ντουλαπακι? εγραψα εγω συνηθως οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 μεσα πιο ντουλαπακι? εγραψα εγω συνηθως οχι Μα δεν έχει νόημα να έχεις δεύτερο κλειδί στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου! Όπως δεν έχει νόημα να έχεις δεύτερο κλειδί του σπιτιού σου μέσα στο σπίτι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μα δεν έχει νόημα να έχεις δεύτερο κλειδί στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου! Όπως δεν έχει νόημα να έχεις δεύτερο κλειδί του σπιτιού σου μέσα στο σπίτι! εαν εισαι πχ διακοπες και χασεις το πρωτο ζευγαρι μονο τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 εαν εισαι πχ διακοπες και χασεις το πρωτο ζευγαρι μονο τοτε Και πάλι αν το έχεις στο ντουλαπάκι δεν θα μπορείς να μπεις στο αμάξι, πρέπει να το έχεις κάπου αλλού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Και πάλι αν το έχεις στο ντουλαπάκι δεν θα μπορείς να μπεις στο αμάξι, πρέπει να το έχεις κάπου αλλού σωστα,το αφηνα στο δωματιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ekzema043 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Το κλειδί του αυτοκινήτου στο σπίτι και του σπιτιού στο αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα