infini Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 ΄Εχω τις ταινίες Friday 13th 2, 3 και 4. Όλες έχουν επέκταση avi. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πάιξω καμία από αυτές. έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά λειτουργικά (Win98se, WinXP) με διαφορετικούς codecs στο καθένα (coda codec pack και Kazaa lite codec pack) χωρίς αποτέλεσμα. Το παράξενο είναι πως όταν τρέχω το gspot και για τις 3 ταινίες μου εμφανίζει το ακόλουθο μύνημα "Non avi file - Type unknown" αν και τα αρχεία έχουν επέκταση avi. Το ίδιο συμβαίνει και με την ταινία child's play. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει;
Dreamstorm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 gia dokimase na metaonomaseis tin kataliksi tous...dokimase diafora px mpq,asf mpas kai xreiazetai na ta kaneis rename...sose prota to arxiko arxeio allou.
kallair Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 anoikse tis me to virtualdubmod kai pes mas me ti codec sympiestikan. tha voithisei poli sti lisi tou probllimatos sou.
infini Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δοκίμασα το VirtualDubMod αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω τα συγκεκριμένα αρχεία εμφανίζεται το μύνημα "Cannot detect file type of.......". Ούτε ήχος ακούγεται.
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Isws einai fake, mou exei tuxei kai emena... uparxei auth h pi8anothta otan katebazeis apo kazaa ktl.
Anna Georgiou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Το Divx το έκανες εγκατάσταση ή το Xvid ;;;;;;
lallasgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Katebase to Gordian Knot rip pack 1.5 kai bale to opoio exei ola ta codec kai an den pai3ei kai tote einai fake...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.