nomikarios25 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ο,τι λέει ο τίτλος..ανάμεσα σε αυτά τα 2.ξέρω πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά του καθενός καθώς και ότι σε οθόνη και κάμερα στις βραδυνές το s7 είναι το κορυφαίο..ενδεχόμενη αγορά του p9 plus θα γίνει από vodafone μιας και είναι διαθέσιμο στα 499.οπότε αξίζει η διαφορά σε σχέση με τα 580 του s7?υπάρχει κάποιος που τα είχε και τα 2 στην κατοχή να μας κάνει μια σύγκριση?είμαι της άποψης ότι σε περίπτωση παρόμοιων τιμών παίρνεις το συνολικά καλύτερο.σε περίπτωση όμως μιας αξιοσημείωτης διαφοράς όπως η προαναφερθείσα αξίζει η διαφορά? 1
turbat0s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ο,τι λέει ο τίτλος..ανάμεσα σε αυτά τα 2.ξέρω πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά του καθενός καθώς και ότι σε οθόνη και κάμερα στις βραδυνές το s7 είναι το κορυφαίο..ενδεχόμενη αγορά του p9 plus θα γίνει από vodafone μιας και είναι διαθέσιμο στα 499.οπότε αξίζει η διαφορά σε σχέση με τα 580 του s7?υπάρχει κάποιος που τα είχε και τα 2 στην κατοχή να μας κάνει μια σύγκριση?είμαι της άποψης ότι σε περίπτωση παρόμοιων τιμών παίρνεις το συνολικά καλύτερο.σε περίπτωση όμως μιας αξιοσημείωτης διαφοράς όπως η προαναφερθείσα αξίζει η διαφορά? Η έννοια "καλύτερο" είναι υποκειμενική καθόσον ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια. Προφανώς οικονομικό θέμα δεν τίθεται, διαφορετικά δε θα προβληματιζόσουν καν με το ακριβότερο (θα το είχες απορρίψει εξαρχής). Οπότε εφόσον γνωρίζεις τα υπέρ και τα κατά, τότε τα ζυγίζεις και βλέπεις τί βαραίνει περισσότερο στα δικά σου μάτια.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ο,τι λέει ο τίτλος..ανάμεσα σε αυτά τα 2.ξέρω πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά του καθενός καθώς και ότι σε οθόνη και κάμερα στις βραδυνές το s7 είναι το κορυφαίο..ενδεχόμενη αγορά του p9 plus θα γίνει από vodafone μιας και είναι διαθέσιμο στα 499.οπότε αξίζει η διαφορά σε σχέση με τα 580 του s7?υπάρχει κάποιος που τα είχε και τα 2 στην κατοχή να μας κάνει μια σύγκριση?είμαι της άποψης ότι σε περίπτωση παρόμοιων τιμών παίρνεις το συνολικά καλύτερο.σε περίπτωση όμως μιας αξιοσημείωτης διαφοράς όπως η προαναφερθείσα αξίζει η διαφορά? Εγω τελικα δεν καταλαβα. Γνωριζεις τελικα τα υπερ και τα κατα της καθε συσκευης ή οχι? Γιατι αν τα γνωριζες οπως λες θα ηξερες αν οντως αξιζει τα παραπανω χρηματα το S7 edge ή οχι. Επισης σε 600ευρω κινητο τα 80ευρω δεν ειναι αξιοσημειωτη διαφορα,για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Μου θυμιζει τους τυπαδες που αγοραζουν Iphone 6s το απλο 16ρι με 700ευρω και οταν τους λες γιατι δεν πηραν το 64ρι σου λενε ''πολλα τα λεφτα'' Για 80παραπανω ευρω λοιπον του S7 edge παιρνεις μια απο τις καλυτερες οθονες της αγορας(μεσα στις top 3 σιγουρα αυτη τη στιγμη) μια απο τις καλυτερες οθονες παλι της αγορας(κυριως σε αυτη την αναλυση που ειναι) αδιαβροχοποιηση που παλι τα περισσοτερα κινητα δεν εχουν Σιγουρα πιο γνωστο service στην Samsung απο Huawei Ενα απο τους καλυτερους επεξεργαστες για τον μεσο χρηστη της αγορας(υστερει λιγο στα γραφικα απο τον Snapdragon 820) Την καλυτερη αυτονομια σε κινητο ναυαρχιδα αυτη την στιγμη της αγορας Διαλεγεις και παιρνεις.Δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις κατι παραπανω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.
mahone1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Φίλε εννοείται πως αξίζει να πας στο s7 edge γιατί για το 2016 είναι το απόλυτο smartphone. Είναι ανώτερο σε όλα, καμία σύγκριση με το P9 PLUS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα