Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σας Έχω αγοράσει το καταραμένο G4 από ένα κατάστημα το όποιο έχει κλείσει πλέον. Το προβλημα δυστηχως αυτο ειναι γιατι και να θελουν να του κανουν πχ επιστροφη χρηματων δεν μπορουν,ή και αλλο κινητο με διαφορα να ηθελαν να του δωσουν πχ LG G5/V10 κλπ Εγω αυτους που θα εκραζα πραγματικα θα ηταν στην Arvato και οχι στην LG.Αυτοι (μη χεσω)σου αλλαξανε την μητρικη. Οσο για το service της LG οντως εχουν ακουστει καλα λογια αλλα για Procordia οχι για Arvato.Η δευτερη εχει μακραν το χειροτερο ονομα στην Ελληνικη αγορα,και οχι μονο για κινητα LG ή Samsung αλλα γενικα. Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι ακομα και σφραγισμενη συσκευη να του δωσουν κανεις δεν μπορει να του εγγυηθει οτι δεν θα του βγαλει παλι το γνωστο προβλημα. Αν οντως προχωρησεις σε καταγγελια το μονο που θα ηταν το καλυτερο να βγει απο την ολη υποθεση θα ηταν επιστροφη χρηματων ή αλλη συσκευη LG.Παρα εχει γινει το κακο με το G4
ergidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Και ζητα και μεγαλη αποζημιωση για την στενωχωρια που σου προκαλουν εκτος της κοροιδιας! Αν νομιζουν οτι εδω ειναι κορεατες και θα κανουν οτι και εκει, καποιο λαθος κανουν
Mariosap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Και ζητα και μεγαλη αποζημιωση για την στενωχωρια που σου προκαλουν εκτος της κοροιδιας! Αν νομιζουν οτι εδω ειναι κορεατες και θα κανουν οτι και εκει, καποιο λαθος κανουν Μακάρι να ήταν έτσι εκεί έχουν νόμους που εφαρμόζονται αμέσως. Εδώ είμαστε μπουρ...λο....
MontzOlee Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Συνήγορος του Καταναλωτή , ΙΝΚΑ κτλ κ έφυγες για καταγγελία με κοινοποίηση στην LG. Αν ειναι δυνατόν να χάνουμε 2-3-4 μήνες απο την εγγύηση μας μέσα στα service και να σπάμε και το στομάχι μας. Απο την στιγμή που έχεις ευρωπαϊκή συσκευη υπάγεσαι κανονικά στους νομους της Ε.Ε , ας κόψουν το λαιμό τους . Διάβασε λίγο και τους όρους της εγγύησης μήπως εχει επιστροφή χρημάτων αν δεν είσαι ικανοποιημένος και κάνε μια εγγραφή αναφορά μπάς κ βγάλεις άκρη. Εύχομαι να πάνε ολα καλά και να τελειώσει το μαρτύριο σου σύντομα...σε νιώθω...
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μακάρι να ήταν έτσι εκεί έχουν νόμους που εφαρμόζονται αμέσως. Εδώ είμαστε.... Ειμαστε οπως ειμαστε επειδη φταιμε εμεις οι ιδιοι οι καταναλωτες αγαπητε. Και για την εγγυηση της Apple με τ ον περιβοητο 1χρονο και σε αλλες χωρες της Ευρωπης εγινε το ιδιο αλλα εκει ο κοσμος αντεδρασε οπως επρεπε http://www.idownloadblog.com/2013/06/12/apple-warranty-belgium-france-belgium-two-year/ Εδω περιμενουμε ολα να γινουν αυτοματα...
Apatsig4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Συνήγορος του Καταναλωτή , ΙΝΚΑ κτλ κ έφυγες για καταγγελία με κοινοποίηση στην LG. Αν ειναι δυνατόν να χάνουμε 2-3-4 μήνες απο την εγγύηση μας μέσα στα service και να σπάμε και το στομάχι μας. Απο την στιγμή που έχεις ευρωπαϊκή συσκευη υπάγεσαι κανονικά στους νομους της Ε.Ε , ας κόψουν το λαιμό τους . Διάβασε λίγο και τους όρους της εγγύησης μήπως εχει επιστροφή χρημάτων αν δεν είσαι ικανοποιημένος και κάνε μια εγγραφή αναφορά μπάς κ βγάλεις άκρη. Εύχομαι να πάνε ολα καλά και να τελειώσει το μαρτύριο σου σύντομα...σε νιώθω... Μπορούμε να κάνουμε ένα group όλοι όσοι έχουμε θέμα με τα τηλέφωνα μας και να τους καταγγειλουμε ομαδικά και εγώ έχω το v10 2 μήνες και τον ενα μήνα από τους δύο το είχε το σέρβις και χθες πάλι ήρθαν το πήρανε να το φτιάξουν για 2 φορά την πρώτη άλλαξαν μητρική τώρα περιμένω να δω τη θα μου πουν...
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 εμένα έπεσε σε bootloop το g3 και η lg μέχρι στιγμής είναι απαράδεκτη.τους πήρα τηλέφωνο χτες και τους λεω το πρόβλημα.λένε θα έρθει το κουριερ αύριο (σήμερα δηλαδή) να το πάρει μεταξύ 10 με 1.λέω να μου πείτε που είναι να πάω εγώ από εκεί γιατί τα 15χλμ μακριά από το μαγαζί τους τα θεωρούν δυσπρόσιτη περιοχή.όχι λέει είναι υποχρεωμένοι να έρθουν.άντε λέω καλά θα περιμένω.κάθομαι και περιμένω λοιπόν το κούριερ που όπως πίστευα δεν ήρθε ποτέ γιατί δεν τον βόλευε. τους παίρνω 12.55 και τους λεω δεν ήρθε κανείς ούτε με πήραν τηλέφωνο.ε περιμένετε λέει δεν πήγε μια ακόμα!!! καλά είσαι σοβαρή της λέω, μέχρι να κλείσουμε θα έχει περάσει, αυτό είναι το θέμα?σας είπα να πάω να το αφήσω εγώ και μου είπατε όχι και περιμένω σαν λαλακας όλη μέρα στο σπίτι ένα κούριερ που δεν θα έρθει ποτέ?να περάσει λέει από 2 και μετά να μας πάρετε.δηλαδή λέω και χωρίς κινητό και με κλείσατε και στο σπίτι να περιμένω. μετά από μερικά γαλλικά και παρά πολλά νεύρα άκρη δεν έβγαλα.φυσικά κούριερ θα έρθει όταν τον βολεύει γιατί τα 15χλμ είναι στο φεγγάρι. είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που παίρνω lg, απίστευτη ταλαιπωρία.
djuan1988 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 εμένα έπεσε σε bootloop το g3 και η lg μέχρι στιγμής είναι απαράδεκτη.τους πήρα τηλέφωνο χτες και τους λεω το πρόβλημα.λένε θα έρθει το κουριερ αύριο (σήμερα δηλαδή) να το πάρει μεταξύ 10 με 1.λέω να μου πείτε που είναι να πάω εγώ από εκεί γιατί τα 15χλμ μακριά από το μαγαζί τους τα θεωρούν δυσπρόσιτη περιοχή.όχι λέει είναι υποχρεωμένοι να έρθουν.άντε λέω καλά θα περιμένω.κάθομαι και περιμένω λοιπόν το κούριερ που όπως πίστευα δεν ήρθε ποτέ γιατί δεν τον βόλευε. τους παίρνω 12.55 και τους λεω δεν ήρθε κανείς ούτε με πήραν τηλέφωνο.ε περιμένετε λέει δεν πήγε μια ακόμα!!! καλά είσαι σοβαρή της λέω, μέχρι να κλείσουμε θα έχει περάσει, αυτό είναι το θέμα?σας είπα να πάω να το αφήσω εγώ και μου είπατε όχι και περιμένω σαν λαλακας όλη μέρα στο σπίτι ένα κούριερ που δεν θα έρθει ποτέ?να περάσει λέει από 2 και μετά να μας πάρετε.δηλαδή λέω και χωρίς κινητό και με κλείσατε και στο σπίτι να περιμένω. μετά από μερικά γαλλικά και παρά πολλά νεύρα άκρη δεν έβγαλα.φυσικά κούριερ θα έρθει όταν τον βολεύει γιατί τα 15χλμ είναι στο φεγγάρι. είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που παίρνω lg, απίστευτη ταλαιπωρία. Προφανώς και δεν έχει καμία ευθύνη η LG. Θα μου πεις αυτή διαλέγει τους συνεργάτες της, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρά ευθύνη του τραγικού courier. 1
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Προφανώς και δεν έχει καμία ευθύνη η LG. Θα μου πεις αυτή διαλέγει τους συνεργάτες της, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι καθαρά ευθύνη του τραγικού courier. φυσικά και έχει ευθύνη με την άρνηση να συνεργαστούν μαζί μου και να διευκολύνουν την παράδοση του κινητού.μετά από πολλά τηλέφωνα βρήκα άκρη μονος μου.απίστευτα κακό σαπορτ από την ίδια την lg.
djuan1988 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 φυσικά και έχει ευθύνη με την άρνηση να συνεργαστούν μαζί μου και να διευκολύνουν την παράδοση του κινητού.μετά από πολλά τηλέφωνα βρήκα άκρη μονος μου.απίστευτα κακό σαπορτ από την ίδια την lg. Τι να κάνουν δηλαδή; Να πάρουν τηλέφωνο προσωπικά τον τραγικό αντιπρόσωπο της courier στην περιοχή σου και να του πουν να έρθει; Ας είμαστε λίγο λογικοί. Σου είπαν ότι θα έρθει καθώς δεν περίμεναν να έχει η μεταφορική τέτοια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο εσύ και να συνεννοηθείς μαζί τους άμεσα και όχι μέσω LG
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 απλά να μου πουν που θα το στείλουν και να πάω να το πάρω και όταν τους ξαπηρα να μην απαντήσουν ''ε καλά δεν πήγε 1 ακόμα'' και ήταν 12.55.να προσπαθήσουν να βοηθήσουν λίγο διότι αν δεν το έψαχνα μόνος μου δεν θα έβγαζα άκρη ποτέ. εξάλλου αν μου έλεγαν το τρακινγκ θα το έβρισκα σε χρόνο 0 αλλά δεν το έκαναν.δεν προσπάθησαν καν να είναι συνεργάσιμοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα