Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Wordpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλησπέρα,

Έχω ένα website στημένο σε Wordpress και βρίσκεται σε reseller πακέτο στο Hostgator. Στο ίδιο πακέτο έχω και άλλα sites τα οποία δουλεύουν κανονικά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν πάω να κάνω εγκατάσταση / update plugins μου βγάζει error "WP HTTP Error: Problem with the SSL CA cert (path? access rights?)". Επίσης το jetpack δεν δουλεύει όπως και τα boards "Wordpress News" και του jetpack βγάζοντας το ίδιο error. Ξέρει κανείς τι παίζει;
Δημοσ.

Τι έκδοση είναι το wp στα site που παίζουν; Τι έκδοση σε αυτό που δεν παίζει; Τι έκδοση php έχεις;

Το πρόβλημα, αν δεν κάνω λάθος, βρίσκεται στο /wp-includes/certificates/ca-bundle.crt

Πάρε το αρχείο από κάποιο από τα site που δουλεύουν και βάλτο σε αυτό που δε δουλεύει, αφού προηγουμένως έχεις κρατήσει backup το αρχείο, και δες αν δουλέψει. Νομίζω στην τελευταία έκδοση το έχουν φτιάξει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ίδια έκδοση τρέχουν όλα τα site μου. Αντικατέστησα και το αρχείο  /wp-includes/certificates/ca-bundle.crt αλλά δυστυχώς τίποτα.

Δημοσ.

Μπορει να λεω βλακεια αφου δε τρεχει μονο το ενα απο τα πολλα, ο σερβερ σου τρεχει το τελευταιο open ssl? αν οχι καντο μια αναβαθμιση.

Reseller πακέτο έχει. Δεν έχει πρόσβαση διαχειριστή για να κάνει την οποιαδήποτε αναβάθμιση.

Δημοσ.

Απο καποια εκδοση και μετα «μιλαει» το wordpress με το wordpress.org και αν δεν εχεις ανανεωσει το openssl βγαζει αρκετα θεματακια. Ενα απο αυτα ειναι και τα access rights.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...