Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

μου εφεραν δωρο ενα ipad mini 4 16gb wifi και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω καποιο με μεγαλυτερη οθονη και ισως και καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα.

Εκτος του οτι η οθονη μου πεφτει λιγο μικρη και βαριεμαι το λογισμικο του ios σαν ταμπλετ αξιζει?

Δηλαδη εαν δωσω γυρω στα 250€ δεν παιρνω μεγαλυτερη οθονη (ισως να παιρνει και sd card) και παρομοια τεχνικα χαρακτηριστικα?

Εαν το πουλησω, ποσο να το πουλησω (σφραγισμενο) ?

Δημοσ.

Σαν ταμπλέτ ειναι απο τα καλύτερα( αν όχι το καλύτερο μικρό) στην αγορά γενικά τα iPad ειναι τοπ στην κατηγορία αυτη.. Τώρα ειναι και θέμα λογισμικού εάν σου αρέσει. Εγω στην θέση σου θα το κράταγα γιατί ειναι ένα τίμιο μηχάνημα! Ωστόσο παιζει και το οτι ειναι πολυ μικρό. Πρέπει να ζυγισεις τι θες απο ένα ταμπλέτ για να σε βοηθήσουμε καλύτερα.

Δημοσ.

Το κυριο προβλημα ειναι το μεγεθος. Δηλαδη δεν θα με χαλουσε να μπορουσα να δω και καμια σειρα στο ταμπλετ. Το θεμα ειναι εαν στα αντιστοιχα χρηματα η και λιγοτερα παιρνω ενα τιμιο 10αρι.

Μετα παει το λογισμικο (τα κλασσικα του ios κατσε κανε λογαριασμο..καθε τρεις και λιγο υπενθυμισεις..οχι drag and drop) και μετα οτι δεν εχει επεκτασιμο αποθηκευτικο χωρο. 

Διαβασα μερικα reviews και λενε οτι ειναι το καλυτερο μικρο tablet αν και οπως παντα ποιο ακριβο απο τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.

Αφου δεν σε βολευει το μεγεθος δωστο. σαν λογισμικο το ios ειναι σταθερο χωρις πολλα προβληματα (δεν θα πω μηδενικα για να μην ξεκινησει μαχη). Το θεμα με τις ταινιες ισως ειναι ενα προβλημα αφου θα χρειαστεις το itunes για να τις περνας, οχι κατι δυσκολο αλλα απο οτι φαινετε χρησημοποιεις ανδροιδ στην καθημερινοτητα σου και ισως σε 'ξενισει' λιγο η κατασταση.

Δημοσ.

Καπως ετσι..το θεμα ειναι εαν σε αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω κατι αξιολογο και με αυτα που θελω.

Δηλαδη android, μεγαλυτερη οθονη με καλη αναλυση και καλες επιδοσεις.

Δημοσ.

δεν νομιζω με 300€ που θα πουληθει (υποψιν οτι ο γερμανος το δινει τωρα 333€) θα βρεις κατι αξιολογο του ipad. ωστοσο περιμενε ισως καποιος να ξερει καποιο vfm android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...